Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@myskahryzka mysliš že to nieje vhodne ked sa snažíme? To som sa veru nepytala naposledy som bola pred 2r. Minuly rok som absolvovala 3 operacie tak som nemohla.
@butterfly333 Urcite ma mnozstvo krvi vplyv na plodnost. Mne zelezo doplnaju infuziami a naposledy sa mi podarilo otehotniet zrovna po infuziach, ked som mala ukazkovy krvny obraz. Inak mne chodia telegramy z transfuznej a pritom som tam evidovana ako hematologicky pacient. Kasli teraz na to. Na darovanie mas casu dost cely zivot. 🙂
@myskahryzka ja mám hladinu železa pod normu hemato.mi dala ferrofolgama beriem to od leta tak snad sa mi železo zlepšilo aj preto som nemohla darovat krv. No ok nechám to teda tak. Dakujem za info.A prečo infuzky tabl.nestačia? Ja mam na predpis železo.
@butterfly333 Tak ak si mala s tym problem, urcite kasli na to. Mne sa cez zaludok nechce vstrebavat. Ani zo stravy, ani z tabletiek. Preto mi to pichaju.
@xixiximyxi
@zuzu2901 joj snad by ste mali pravdu skusim dalsi v stredu a uvidime 🙂
@nita216 tak v to dufam aj ja že zabojuju.Akurat dnes som si všimla ,že ako mam Gynex tak konecne pi sexe nemam ziadne palenie nedrapli ma močove cesty tak konečne ss nemusím stresovať či môžem lieky či nie.
No moja ale ty sa pochváľ ako ti je stále ťa obchádzaju tehuľkovské nevolnosti a únava ?
Ahojte dievcata..je mozne,ze mi ovulacby test netmavne?vcera som si robila a 13DC bol rovnaky ako 10DC..mam tam dve ciarky,ale ta druha je velmi slaba..uz som z toho zufala..pls pordte niekoho kto predava testy..potrebujem asi vela za prijatelnu cenu😢
@janulino hej a ja som včera objednávala ovu testy od tejto baby 😉 @korytnacka1981

@myskahryzka zdieľam tvoj názor..Preto aj ja teraz nechodím..A to tam chodím už vyše desaťročie 😁 trvá 3-4 mesiace kým sa telo vráti do normálu a vytvoria sa všetky krvinky..Preto je tam vlastne aj ten odstup..A keď vezmem že môžem ísť najskôr cca týždeň po ms,značí to približne na ovu..A v prípade otehu dieta matkinho krv potrebuje,hoc nie v úplných začiatkoch ale neskôr predsa áno 😊😉