icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
23. jan 2017

@janulino jasné že stmavne len Testuj naďalej..Ale dlhé mavas cykly?A BT si nemeras?

janulino
23. jan 2017

@alilka BT mam dnes 37 a v tom sa nejako nevyznam,neviem kolko ma byt idealne..a kedze jeden tyzden vstavam inak ako druhy,tak to nemeriam v rovnakom case..skor tieto testy..

alilka
23. jan 2017

@janulino ani ja nemeriam v rovnakom čase..Tiež sa mi to nedá..Ale aj napriek tomu graf sa pekne vytvorí..Ale ty máš BT vysokú už ako po ovulke..Pred ovu zvykne byť od 36,3-36,6 a po ovu od 36,8- 37,1..U každej je to individuálne..Hlavne musíš vidieť rozdiel teplot v prvej fáze cyklu a v druhej..Hod sem graf aj máš 😉

janulino
23. jan 2017

Mozno mi to podmienila aj teplota,kedze som bola tento tyzden chora 😅 neviem to sem hodit,uz som chcela,nenacita mi to 😔 asi mam nieco s telefonom☹ ach jaj..zasa nic teda tento mesiac..v den ovulacie by som mala mat este nizku?a ptm uz vyssiu?

alilka
23. jan 2017

@janulino tak nejako..Ja väčšinou mavam v deň ovulácie už zvýšenú .😊

janulino
23. jan 2017

@alilka aach,som uz z toho sledovania zmätena..v minulosti si nikto nic nesledoval a bolo 😢 zufalstvo..ja len dfm ovulujem,lebo uz aj o tom pochybujem..😂 neskutocne toto ☹

nita216
23. jan 2017

@nina4 no aspon ti pomohol ten gynex!veru zabojuju. musia zabojovat a dostat sa k vajicku a za 13dni. potom budeme sledovat ako sem davas// testiky!u mna nic extra okrem bolavich prs a naliatych nic nie je!ani nevolnosti ani nechutenstvo no proste ked nerobim vtedy test tak by somm si myslela ze len meska ms!takze pockam do toho 3.2a vtedy pojdem na gyndu.nech uz nieco aj vidno

alilka
23. jan 2017

@janulino ako dlho sa snažíte?

janulino
23. jan 2017

@alilka 10 mesiacov 😕

adria88
23. jan 2017

@lala1501 neboj, treba veriť 🙏 a všetko bude tak, ako si želáš, držím palčeky silnooo moc 😘

alilka
23. jan 2017

@janulino no a do teraz si mala ovu normalne?

janulino
23. jan 2017

@alilka doteraz som ovu len citila,netestovala som sa..teraz prvy cyklus co meriam BT a ocikavam testy 😕

alilka
23. jan 2017

@janulino tak pokracuj uvidíš čo to urobí 😉

janulino
23. jan 2017

😉

tamarka9
23. jan 2017

@janulino hlavne neprestavaj sledovať,ovu môžeš mavat kludne aj neskôr,aspon budeš vedieť ☺ a ja tiez objednávam u tej kocky korytnacka1981, je to super cena,teraz som si brala tehu testy. A je veľmi spolahliva ☺ a cyklus mávaš aky dlhy?

janulino
23. jan 2017

@tamarka9 ahooj 🙂 dakujem..cyklus mam vzdy 28dnovy, no naposledy som mala 30..dnes som 14DC..

lala1501
23. jan 2017

@adria88 dakujem ti😘

tamarka9
23. jan 2017

@janulino ok cize cas este je,ja som raz mala uplneho ducha druhu čiarku a na druhy den koľajnice. Testuj dalej. A uz si cítila ovu bolesti?

n1colette
23. jan 2017

dnes ma prist MS... kiezby neprisla 🙏

zuzu2901
autor
23. jan 2017

@nita216 ahoj moja,odlozili sme to az po svadobke.Stale mame sice nechraneny keksik,ale davame si pozor.A ty sa mas ako? Netrpezlivo cakame na 3.2 a prve dobre spravy ❤

astany
23. jan 2017

@n1colette držím palce, aby neprišla 🙂

janulino
23. jan 2017

@tamarka9 nie, este som nic necitila, cakam ako na spasenie..este aj muz ma dnes dlhu v praci, tak dfm to nebude akurat vtedy..len nech uz pocka bolest kym budeme spolu 🙏

n1colette
23. jan 2017

@astany dakujem 🙂 brusko boli, tak sa uz zjavne chysta...
ale stale dufam, ze nie 🙂

astany
23. jan 2017

@n1colette ale nieeee, musíš veriť 🙂 bruško ťa môže bolieť aj v tehu

nina4
23. jan 2017

@nita216 tak sa už tešim na dobre spravy od gyn.😘.To už budeš aj srdiečko vidieť.

tamarka9
23. jan 2017

@n1colette no naozaj nemusi chodiť ☺ držím palce. A netestovala si?

butterfly333
23. jan 2017

Baby neskušali ste si merat bt aj cez ms??

19mirka90
23. jan 2017

@adria88 presne tak ako to píšeš, všetko je o našich želaniach a hlavne myšlienkach...možno si ani neuvedomujeme ako silu majú naše myšlienky..čo i len malá pochybnosť môže posúvať naše vytúžené //

n1colette
23. jan 2017

@tamarka9 testovala este vo stvrtok.. vid foto.. beloba 🙂
odvtedy nie, nemala som doma testy.
Ale keby neprisla dnes MS, kupim si test po praci a zajtra rano testujem 😇

tamarka9
23. jan 2017

@n1colette juj no ale to bolo takmer 5 dni pred ms,to nic ze beloba. Ten zajtrajsi bude zaujímavejší ak mrcha nedorazi...