Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@janulino ani ja nemeriam v rovnakom čase..Tiež sa mi to nedá..Ale aj napriek tomu graf sa pekne vytvorí..Ale ty máš BT vysokú už ako po ovulke..Pred ovu zvykne byť od 36,3-36,6 a po ovu od 36,8- 37,1..U každej je to individuálne..Hlavne musíš vidieť rozdiel teplot v prvej fáze cyklu a v druhej..Hod sem graf aj máš 😉
Mozno mi to podmienila aj teplota,kedze som bola tento tyzden chora 😅 neviem to sem hodit,uz som chcela,nenacita mi to 😔 asi mam nieco s telefonom☹ ach jaj..zasa nic teda tento mesiac..v den ovulacie by som mala mat este nizku?a ptm uz vyssiu?
@nina4 no aspon ti pomohol ten gynex!veru zabojuju. musia zabojovat a dostat sa k vajicku a za 13dni. potom budeme sledovat ako sem davas// testiky!u mna nic extra okrem bolavich prs a naliatych nic nie je!ani nevolnosti ani nechutenstvo no proste ked nerobim vtedy test tak by somm si myslela ze len meska ms!takze pockam do toho 3.2a vtedy pojdem na gyndu.nech uz nieco aj vidno

@janulino jasné že stmavne len Testuj naďalej..Ale dlhé mavas cykly?A BT si nemeras?