Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

no ja dnes rano som sa zobudila na bolesti podbruska ale velmi ma to bolelo chvala bohu uz to preslo!
@19mirka90 kolko sa snazite?vies co niekedy to pride vtedy ked uz zena na to az tak nemysli viem je to tazke ale vatsinou je to tak!ja ssom otehotnela stale vtedy ked som uz vzdala alebo uz "nechcela" ze potom sa budem isty cas sustredovat na pracu a vtedy bum ostala som tehotna!momentalne neviem ci sa zadarilo ale mam take tusenie,ale som po potrate a to len teraz skusame a nic neriesim .ved zdravy par do roku splodi vytuzene dieta !
ďakujem za pekné slová, veľmi! Od mája sa snažíme...a už som is povedala, že teda to vypustím v hlavy ..ale nejak v podvedomí stále na to myslím:( .. viem, že myseľ robí svoje,..
@nita216
@nina4 ahojte baby moje.Nemam momentalne vela casu venovat sa Vam.Lietame s manzelom po navstevach.Dufam,ze po sviatkoch uz bude viac casu.No vsetko sledujem a dakujem,ze sa mi tu starate o to 👎 .Ja mam momentalne po ovulke 5 dni.Uz 2 dni mam biely hrudkovity vytok(pritomny,len pri utierani).Nepali ma,ani nesvrbi a nezapacha to.Tak neviem ci som zase prechladla alebo by to mohol byt dobry naznak.A Vy ako? Pozerala som na testiky Nina aj keby to nevyslo pride dalsi mesiac a verim,ze sa podari.A Nita prsia mas stale naliate? 😉
Nooo dufam ze 1.1 nebude ziadne červené pekvapenie 😀 je to náročné nemyslieť na to ze teraz to musí vyjsť aspon pre mňa 😒
@19mirka90 za malicko.Ja som v tychto veciach tiez taka neskusena este.No viem,ze baby ktore maju problem si vyratat ovulaciu tak pouzivaju tie ovu testy.Tie ti dokazu urcit kedy mas najvacsiu sancu otehotniet.Vtedy treba priatela alebo manzela rychlo splasit a snazilkovat.No tiez to netreba prehanat.Nie je zdrave 😉 .Drzim silnooo palceky Mirka 👍😘

@nita216 taaak presne ko vravíš. Možno uz to tam je 🙂 juj to by bolo super takto na novy rok.
@nina4 ja som dneska s vinkom tiez povzdbudzovala ms nech pride ked ma 😀