icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
simka2433
23. jan 2017

@lala1501 kolko dni uz meska? Ja som si vtedy poplakala ale uz som sa zase z toho dostala a idem alchemilkovat a inocolicovat 🙂moc ti drzim palceky aby si sa tesila z dvoch ciarok;)

n1colette
23. jan 2017

@tamarka9 hej viem, ale bola som nedockava 🙂
no mala som len jeden test a dalsie som si kupovat nechcela.. ze pockam na MS.. tak uvidime zajtra 🙂 och, kiezby 🙏

simka2433
23. jan 2017

Dievcata prosim poradte co by este mohlo pomoct k mimcu🙂 beriem ten inofolic uz tretiu krabicu dnes zacnem druhy mesiac alchemilkovat plus beriemes manz. vit.E mate este nieco overene?🙂

lala1501
23. jan 2017

@simka2433 ja som mala v case ked mala prísť menstruacia slabe špinenie tak dokopy 2 dni takze stale neviem na com som.zajtra budem mudrejsia

nina4
23. jan 2017

@simka2433 ja viem,že budem už trapna s tym ,ale u nas sa osvedčil Gynex aj tento cyklus som si ho dala tak uz len čakam či bude tento mesiac úspešny .A manžel Macu užíva.

ejuska2586
23. jan 2017

@simka2433 Skus grepy (alebo stavu z grepov) pred ovulkou (na plodny hlien) a ananas po ovulke (na lepsie uhniezdenie). Alchemilku pit len do ovulacie.

simka2433
23. jan 2017

@ejuska2586 dakujem moc vidis to som zabudla este napisat ze litre som to pila🙂 ale moc dakujem za radu🙂
@nina4 ten gynex sa da normalne v lekarni zohnat? Nepoznam to :-/ to su pilulky a aka je cca.cena? Moc moc vam obom dakujem!!!

simka2433
23. jan 2017

@lala1501 urcite daj vediet!!!!🙂 drzim moc palceky

bejulik3
23. jan 2017

Dievčatá po 14 mesiacoch snaženia nič ,tak idem piť Alchemilkovy čaj, poraďte koľko toho sa ma denne vypiť, a ten Gynex je voľnopredajný? Idem prvý krát skúsiť aj ovulacne testy tak dúfam že sa už zadarí. Budem rada za každú radu od Vás. ďakujem

crazy_girl1
23. jan 2017

@bejulik3 ja som pila alchemilkový čaj vždy ráno, resp. dopoludnia. Urobila som si do čajníka, vyšlo mi to možno na 2-3 šálky. Gynex nepoznám, zatiaľ beriem do konca tohto cyklu Inofolic, tak uvidíme. Držme si päste! 😉

adria88
23. jan 2017

@bejulik3 ja som pila alchemilku ráno, na obed a večer... no tento mesiac som vynechala, nejako už neriešim takéto veci, ani BT už nemeriam 🙂 ak príde bábo, budeme radi, no viac-menej to nechávam na jar-leto sledovanie BT a pitie alchemilky, grepy a možno skúsim prvý krát aj ten gynex potom...

nina4
23. jan 2017

@simka2433 su to kvapky najlepšie je začat po skonceni MS ale pokial by si to začala brať aj trosku neskôr neva len nie po ovulke.Sú to kvapky v lekarni su aj o 10 € draksie ja som si objednala z netu za 15 € + postovne tak 17 €.Uživajú sa 21 dni a týždeň pauza.Vtedy by mala prisť MS. Balenie by malo vydržať na 3 mesiace ňo ja osobne som pri dvoch snaženiach uživala prvy mesiac potom MS tak este dalši mesiac a uz MS neprišla 😉 .Ja to teraz beriem aj kôli otehu no hlavne na upravu cyklu.
Joj ale som sa rozkecala 😁

simka2433
23. jan 2017

@nina4 vobec nevadi to je super ze mi to presne povies🙂 velmi pekne dakujem za radu a ochotu🙂 idem nas5 do prace 🙂 este raz dakujem!!!

nikoleta_rapko
23. jan 2017

@simka2433 ahoj neiem ci ti to pomoze ale co mam zistene tak na plodnost materska kasicka, zinok, selen, maca ( ovplyvnuje hladinu progesteronu), tribulus (ovplyvnuje hladinu testosteronu a u zien myslim estrogenu) alchemilka ale len do ovulacie, gynex, pupalka, grep cez ovulaciu, ananas pocas uhniezdovania, inofolic pre zeny (obsahuje kyselinu listovu a inositol ktory ovplyvnuje dozrievanie vajicka) pre muzov folandrol ( obsajue L karnitin, l arginin, zinok, selen)

simka2433
23. jan 2017

@nina4 ja mam prave MS cize mozem ich brat do ovulky teda cca 2tyzdne..

simka2433
23. jan 2017

@nikoleta_rapko dakujem velmi pekne za rady cenim si to!🙂 inofolic vit E alchemillu a grepy uzivam no asi to neztaci tak sa pytam co este odporucate🙂

simka2433
23. jan 2017

@nina4 a uz pocas MS sa nemozu brat?

simka2433
23. jan 2017

@nikoleta_rapko boze ani pisat neviem:S na tychto mob.su male tlacitka a trochu tuknem nizsie a uz ine pismeno:D neztaci miesto nestaci:D

nikoleta_rapko
23. jan 2017

v pohode chapeme sa 🙂

xlindus
23. jan 2017

@tifinka ahoj🙂Bola som teraz na zakroku kde mi zistovali priechodnost a teraz v utorok by sme mali ist pre vysledky a dohodnut dalsi postup.

tifinka
23. jan 2017

@xlindus jeeejda aj mna ta priechodnost asi caka..mam z toho obavy 😲 ako to prebieha a ako dlho to trva? A mala si vysledok ok? 😎

nina4
23. jan 2017

@nikoleta_rapko ahojky citala som ze ananas je na uhniecdenie vajka .tak mne skoncila ovulka takze teraz môžem kludne pit ananasovy džus ?

nina4
23. jan 2017

@simka2433 tak ked mas teraz MS tak môžes začať a možeš aj po ovulke a ak by ti vysiel tehu test // tak ich vysadíš .Lebo ak by si nahodou tehu nebola aby sa neprerusilo tych 21 dni

pucca144
23. jan 2017

Ahojte tak sme konečne dostali od doktora zelenú, a tak prvé čo som nakúpila sú tehotenské testy, zatiaľ som pozitívne naladená, veď už som sa naplakala dosť. Tak nech máme dve čiarky 👶

xlindus
23. jan 2017

@tifinka ja som bola v celkovej narkoze😝Takze len po zakroku som mala take bolesti v podbrusku. Ale nic strasne. No vsetko je v pohode aj u mna aj u muza🙈Takze neviem preco sa zatial nezadarilo🙂Ale tak vsetko ma svoj cas asi😂A trosku tomu dopomozeme cez doktorov🙂Tak uvidime co nas este caka😂A ty ako?

nikoleta_rapko
23. jan 2017

@nina4 Po grepovom predovulačnom období prichádza ananásové poovulačné. Prečo je vhodné, aby sme toto ovocie konzumovali po možnom oplodnení vajíčka?

Obsahuje v sebe totiž enzým bromelín a práve ten pomáha k úspešnému uhniezdeniu embrya v maternici. S konzumáciou ananásu začnite 1-2 dni po ovulácii.

Pokojne si kúpte celý plod a rozdeľte si ho na viac častí, ktoré budete konzumovať napríklad 5 dní. http://najmama.aktuality.sk/clanok/246937/ako-o... zevraj to pomaha ale sama to zatial potvrdit nemozem 🙂

vilma30
23. jan 2017

@nikoleta_rapko ten grep ucinkuje, aj o bromeline som pocula, ze je dobry pri uhniezdeni, ale zasa pisu, ze je nevhodny pre tehotne zeny. Tak zacat 1-2 dni po ovulke, ale dokedy ho brat? ked jednej sa uhniezdi na 5 den a druhej na 12 den a uhniezdenie vacsinou nezanamename.

nikoleta_rapko
23. jan 2017

@vilma30 tak to netusim co viem tak citrusy sa nemaju papat kvoli alregickym reakciam ale pochybujem ze hned po oplodneni... nenasla som zatial ziadny clanok ktory by sa tym zaoberal ale rada sa pouzim ;)

vilma30
23. jan 2017

@nikoleta_rapko osobne si tiez myslim, ze tak kratko po uhniezdeni by nemal uskodit, len som nedavno citala pribalovy letak a tam bolo ze by to nemali tehotne zeny, ale asi vo vyssom stadiu tehotenstva. 🙂

nikoleta_rapko
23. jan 2017

@vilma30 mam rovnaky nazor a hlavne je to ovocicko radsej papat ovocicko ako hormony 🙂