icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
janulino
23. jan 2017

dievcata, taka otazka..kedy mozem zacat brat Gynex?myslim, kolky den cyklu?prvy? ci ktorykolvek? 😇

nina4
23. jan 2017

@nikoleta_rapko ano veru 4 a prve dve veľmi veľmi vymodlene a potom mimomaternicove ,3 tehu bolo ani neviem ako a 4 tehu to bolo len jeden krat sexik v tom mesiaci ale poviem ti prekvapko poriadne ked som uvidela tehu testik .Nebranili sme sa babatku ale ze hned v ten mesiac a z jedneho razu to zaskočilo aj mňa 😆.
A teraz k nam ten drobček akosi este nechce prísť sice v oktobry som tehu ostala ale hned na začiatku to aj skončilo.Ale ved raz sa zadarí niekedy je to hned niekedy si musime trochu počkať ,ale o to je väčšia radosť 😉😊

nina4
23. jan 2017

@janulino ja som začala po skončeni MS a 21 dni ho brať potom tyždeň prestávka

didi2102
23. jan 2017

ach hore sa pise o probleme s cyklom ...veru aj u mna je to bol cykle ktore trvaju 35-40dni .... doktor mi predpisal progesteron a listovku ... na udrzanie plodu a uprravu cyklu ... cez vianoce sme to neriesil jasne clovek nepriamo snazi ale ziadne testovanie sledovanie ... cyklus mal byt napraveny ale nieje zatial mi meska 3den no mam miernu bolest v podbrusku kuuusok po bokoch ako keby vajicniky ale nie uplne ... to bolenie vajecnikov bol vzdy naznak ze aj ked meska tak proste len meska a pride .... zase to nevyslo ? :( neviem nedufam ... no ten cyklus sa mi po liekoch mal upravit ... cim dlhsie trva tym menej sanci do roka 😢

sticker
misulqaaa
23. jan 2017

ahojte, mam na predaj 60sackov inofolicu

simka2433
23. jan 2017

@linda1984 to je to ze my zeny sme take snazime sa nepripustat si to a nemysliet nato ze sme tehotne ale v kutiku duse aj tak tajne dufas ze co ak naahodou tak si davame pozor na vsetko lebo coak predsa..ptm pride navsteva a v tu chvilu potrebujeme byt same aby sme sa s tym nejako zmierili ze ummm tak znova to nevyslo a zase ideme od zaciatku.. ale potrebujeme si to v hlave upratat nahovorit si ze vypijeme hektolitre caju inofoliku stiav budeme pozitivne mysliet a snaad to klapne.. cely tento proces nahovarania trva asi prvy den co sme zbadali tu hnusnu navstevu:D vtedy (teda aspon mne) nech nikto nic nehovori pustim par slziciek a idem dalej🙂 ale zakon schvalnosti uz 5mesiacmi presne v tento jeden spamatavaci den niekto povie ze praave vtedy zistil ze je tehotny... keby mi to povedali na druhy den ok beriem ale oni preeesne v ten den:-/ takze tento skaredy den presiel v sobotu a ja som presne ako ty cvicenie poz.myslenie caje stavy a idemeee🙂

astany
23. jan 2017

@misulqaaa ahoj. Napises mi do spravy cenu a expiraciu? Vam inofolic pomohol?

vbb21
Autor odpoveď zmazal
n1colette
24. jan 2017

Baby, je na tomto teste dúšik, či sa mi to len zdà?

nina4
24. jan 2017

@n1colette nezdá vidím ho aj ja 😘 tak už len nech silnie.A koľky DPO si .

nikoleta_rapko
24. jan 2017

@n1colette nieco sa tam crta drzim silno palceky 🙏

n1colette
24. jan 2017

@nina4
@nikoleta_rapko
a nie je ta druha ciarka trochu ako keby daleko?
DPO netusim.. ale dnes prvy den meska, tak zjavena bola posunuta ovu.. tento mesiac som netestovala, len pocitovo sme na to isli 🙂
som zvedava, ci ciarka bude silniet... joooj, bola by som velmi rada 🙏

nikoleta_rapko
24. jan 2017

@n1colette mne sa zda ze je tam kde ma byt a to som tento mesiac tych testov uz zopar vyskusala :D pekne oddychuj ziadny stres nech ta manzel obskakuje a o dva dni testuj zas dufam ze teraz idu vsetky Nikolety doradu :D

n1colette
24. jan 2017

@nikoleta_rapko dufam aj ja 🙂 spravim si urcite dalsie testik o dva dni.. len ci vydrzim :D :D

nikoleta_rapko
24. jan 2017

@n1colette popravde ja by som tiez nevydrzala a sledovala hned zajtra rano pod mikroskopom :D ale odporuca sa po dvoch dnoch :D

nina4
24. jan 2017

@n1colette // je tam kde treba držim palčoky aby za par dní boli koľajnice.

crazy_girl1
24. jan 2017

@n1colette niektoré testy ukazujú čiaročky ďalej od seba, takže neboj, je to tam! Už len nech silnie, držím päste. 😘

n1colette
24. jan 2017

@nina4
@crazy_girl1

dakujem baby, ste mile ❤
strasne krce mam inak v brusku, akoby som mala dostat MS.. tak len dufam, ze to bude OK 🙏

lala1501
24. jan 2017

Baby tak zo mna nic ide sa dalej tento mesiac bude urcite lepsi 🙂

nica_s
24. jan 2017

Ahojte baby, chcem sa spýtať ako viete, kedy presne máte dostať ms? Či máte pravidelný ms na deň? Aj to som počula. Ja keď si tak vezmem spätne cykly za min. rok, tak som dostávala od 25-33. deň. Sledujem tým len toľko, že neviem kedy si mám spraviť 1. tehu test, keď neviem, kedy by som mala dostať ms 😅 Ovu som mala cca na 12 deň a teraz som v 20. dni. Či mám vychádzať z ovu?

2nikky2
24. jan 2017

Baby keď mam taketo ciarky na ovulacnom teste znamena že som najplodnejšia?

miriamn76
24. jan 2017

@2nikky2 este nie este mu malinko chyba a ovu nastane 12-48 hodin od pozitivneho testu

2nikky2
24. jan 2017

@miriamn76 musia byť obe rovnako silno viditelne??

vyhuelka
24. jan 2017

@2nikky2 tá testovacia by mala byť buď rovnako silná alebo ešte silnejšia 😉

miriamn76
24. jan 2017

@2nikky2 ale snazilkovat treba uz v den pozitivneho testu. Testni dnes exte aspon dva mozno uz vecer bude

miriamn76
24. jan 2017

@2nikky2 testovacia musi byt rovnaka ale silnejsia ako kontrolna

2nikky2
24. jan 2017

Snazime sa s priatelom len dnes som kupila test 🙂 skusim aj vecer spravit a uvidim 🙂

miriamn76
24. jan 2017

@2nikky2 ja tiez dnes ocakavam pozitivny ovu test dufam ze bude😀

lala1501
24. jan 2017

Baby kedy siam robit tie ovulacne testy este som to nerobila a ako to vlastne funguje prosom vysvetlite mi to .dakujem😒

2nikky2
24. jan 2017

@miriamn76 na nervy tolko čakania a potom este 9 mesiacov cakania cakaju nas pekne mesiace snazenia a potom tehotenstva :p