icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
petribela
24. jan 2017

@ikonica asi hej:O....ale mne kazal 20 min.....už som mala nohy odkrvene,,,ale tesím sa že vyšlo

miriamn76
24. jan 2017

@2nikky2 tych mesiacov snazenie je uz az az uz by som rada tehulkovala ☺

lala1501
24. jan 2017

@myskahryzka ďakujem 🙂

myskahryzka
24. jan 2017

@lala1501 Tym som ta nechcela odpinkat. Ak potrebujes nejaku konkretnu radu, kludne pis. No v tom clanku je to dobre zhrnute, aby si to pochopila, ak si ich nikdy nerobila. 🙂

lala1501
24. jan 2017

@myskahryzka akurat som to docitala a fakt je to tam velmi dobre rozpísané este raz ďakujem. Dostar to normalne v lekarni kúpiť ?

myskahryzka
24. jan 2017

@lala1501 Dostat, ale draho. Lauritka, ktorej clanok si citala, predava testy. Aj ovu aj tehotenske za super cenu a ja sama ich pouzivam, takze za mna su super. A posiela ich rychlo.

lala1501
24. jan 2017

@myskahryzka kolko je to draho ?a kolko ich je v baleni ?

myskahryzka
24. jan 2017

@lala1501 cca 1€ kus je v lekarni. U lauritky tusim 0,40€

alilka
24. jan 2017

@myskahryzka a u @korytnacka1983 0,20€ kus 😜😜

alilka
24. jan 2017

@myskahryzka pardooooon ..@korytnacka1981 😁😁

lala1501
24. jan 2017

@myskahryzka dakujem ti este raz si zlataaaaaaa🙂

janulino
24. jan 2017

@alilka aj ja som od nej objednavala...vcera a uz dnes aj prisli..cize odporucam 😉

myskahryzka
24. jan 2017

@alilka No to je mozne, no ja odporucam to, co mam vyskusane 😉
@lala1501 Za malicko. Aj na buduce 🙂

alilka
24. jan 2017

@janulino ja to isté. Už ich mám doma..😁

janulino
24. jan 2017

dievcata ja mam 15DC z 28dnoveho cyklu a stale neovulujem..ja uz vazne neviem co je so mnou 😠😢😒😕 DEPKA

butterfly333
24. jan 2017

@janulino može byt ovu neskor.

alilka
24. jan 2017

@janulino ja mávam tiež až 16dc ovu a mávam 28dc..Takže klidek 😇 a hlavne nedepkuuuuuj 😁😁

janulino
24. jan 2017

@butterfly333 ale ze takto?neskutocne som z toho v strese..uz rozmyslam kedy pojdem na gyndu..

janulino
24. jan 2017

@alilka len ja mam dnesny ovu test stale velmi svetly 😢

butterfly333
24. jan 2017

@janulino ja som mavala ovu vzdy okolo 15dc no mala som ju aj na 19 aj 21dc. A cyklus 30. Takže nezufaj určite pride.

myskahryzka
24. jan 2017

@janulino Mozno prave preto, ze si z toho v strese, neprichadza. Robis testy, alebo meras teplotu?

crazy_girl1
24. jan 2017

@janulino prežívala som presne to isté. Možno máš len ovu posunutú... ja som ju tiež raz mala 16DC, inokedy aj 20DC, je to indi vindi. Ale ak chceš poradiť, čo na predĺženie luteálky, tak je to Pyridoxín, beriem ho už 2 mesiace a pomohol. Cyklus sa mi predĺžil na 30 dní.

alilka
24. jan 2017

@janulino aj ja to tak mám ..Vždy je svetlý iba v deň ovu je pozitívny a potom už zasa svetlý alebo ani náznak druhej čiarky..Kluudd 😊😊

janulino
24. jan 2017

@myskahryzka meriam aj teplotu, ale sa v nej vobec nevyznam (+ som mala aj teploty a chripku minuly tyzden), tak sa spolieham na testy a ovulacne bolesti..
@butterfly333
@alilka
@crazy_girl1 dievcata dakujem..upokojili ste ma akotak..

eliss19
24. jan 2017

@2nikky2 ahoj prosím ťa tento test si robila na 12 deň od ms? Lebo dnes som si aj ja kúpila ovu test len neviem od akého dňa začať.

slavkom
24. jan 2017

@myskahryzka presne ja vzdy od nej len testy ... 🙂 odprucam laurity.. 🙂

tifinka
24. jan 2017

@alilka ahoj moja..pocuj robis si ovu testy aj pocas clostilu? ja mam stasnu dilemu...som 9DC a mala by som ist na folikulometriu 12ty - lenze lekar je tam len o den skor (co by bol 11DC) a mne sa ani neda z prace tento tyzden..tak som chcela ist az v pondelok 15DC..predosle dva cykly som mala 19mm vajicko az na 15 a 16ty den cyklu..a dnes som skusila ovu test a mam tam slabu testovaciu ciarku..ale ze velmi slabu - ale mam..tak ma zaujimalo, ze ak testujes, kolko dni ti trva kym prejdes od slabej ciarocky po tmavu (pozitiivny test)? ...tento mesiac som pridala aj inofolic, neviem ci to mohlo ovplyvnit..ani sa nebojim ze budem ovulovat skot ako bude kontrola (pretoze skusame tak ci tak), ale skor sa bojim aby mi tam nedozrelo viac vajicok..aj ked minule mesiace som mala "horko-tazko" jedno 😲

alilka
24. jan 2017

@tifinka ahoj. Jasné že robím .Tiež testujem od nejakého cca 9DC idrazam sa od folikulov ktoré predtým vidím u doki..Ja mám stále uplne slabú čiarku na ovu teste..Mne zosilnie až keď mám rovno pozitívny ovu test..Len v ten deň je vlastne silná a potom sa zasa stratí 😊 to či to tam dozrie viac vajicokn neovplyvnis ..To je rok riziko clostylbegitu ,😁

tifinka
24. jan 2017

@alilka este tie dva by som prezila len sa bojim aby ich nebolo viac..a ked budeme skusat nech tam nemam nejake patorcata...boze..neviem co spravit ☹