Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@lala1501 Tym som ta nechcela odpinkat. Ak potrebujes nejaku konkretnu radu, kludne pis. No v tom clanku je to dobre zhrnute, aby si to pochopila, ak si ich nikdy nerobila. 🙂
@myskahryzka akurat som to docitala a fakt je to tam velmi dobre rozpísané este raz ďakujem. Dostar to normalne v lekarni kúpiť ?
@lala1501 Dostat, ale draho. Lauritka, ktorej clanok si citala, predava testy. Aj ovu aj tehotenske za super cenu a ja sama ich pouzivam, takze za mna su super. A posiela ich rychlo.
dievcata ja mam 15DC z 28dnoveho cyklu a stale neovulujem..ja uz vazne neviem co je so mnou 😠😢😒😕 DEPKA
@butterfly333 ale ze takto?neskutocne som z toho v strese..uz rozmyslam kedy pojdem na gyndu..
@janulino ja som mavala ovu vzdy okolo 15dc no mala som ju aj na 19 aj 21dc. A cyklus 30. Takže nezufaj určite pride.
@janulino Mozno prave preto, ze si z toho v strese, neprichadza. Robis testy, alebo meras teplotu?
@janulino prežívala som presne to isté. Možno máš len ovu posunutú... ja som ju tiež raz mala 16DC, inokedy aj 20DC, je to indi vindi. Ale ak chceš poradiť, čo na predĺženie luteálky, tak je to Pyridoxín, beriem ho už 2 mesiace a pomohol. Cyklus sa mi predĺžil na 30 dní.
@myskahryzka meriam aj teplotu, ale sa v nej vobec nevyznam (+ som mala aj teploty a chripku minuly tyzden), tak sa spolieham na testy a ovulacne bolesti..
@butterfly333
@alilka
@crazy_girl1 dievcata dakujem..upokojili ste ma akotak..
@alilka ahoj moja..pocuj robis si ovu testy aj pocas clostilu? ja mam stasnu dilemu...som 9DC a mala by som ist na folikulometriu 12ty - lenze lekar je tam len o den skor (co by bol 11DC) a mne sa ani neda z prace tento tyzden..tak som chcela ist az v pondelok 15DC..predosle dva cykly som mala 19mm vajicko az na 15 a 16ty den cyklu..a dnes som skusila ovu test a mam tam slabu testovaciu ciarku..ale ze velmi slabu - ale mam..tak ma zaujimalo, ze ak testujes, kolko dni ti trva kym prejdes od slabej ciarocky po tmavu (pozitiivny test)? ...tento mesiac som pridala aj inofolic, neviem ci to mohlo ovplyvnit..ani sa nebojim ze budem ovulovat skot ako bude kontrola (pretoze skusame tak ci tak), ale skor sa bojim aby mi tam nedozrelo viac vajicok..aj ked minule mesiace som mala "horko-tazko" jedno 😲
@tifinka ahoj. Jasné že robím .Tiež testujem od nejakého cca 9DC idrazam sa od folikulov ktoré predtým vidím u doki..Ja mám stále uplne slabú čiarku na ovu teste..Mne zosilnie až keď mám rovno pozitívny ovu test..Len v ten deň je vlastne silná a potom sa zasa stratí 😊 to či to tam dozrie viac vajicokn neovplyvnis ..To je rok riziko clostylbegitu ,😁

@ikonica asi hej:O....ale mne kazal 20 min.....už som mala nohy odkrvene,,,ale tesím sa že vyšlo