icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
24. jan 2017

@tifinka aaaale cosiu 😁 ako Verešová clostylbegit?1x1 alebo 2x1?Ja bravam 2x1 a viac ako 2sim nemala. No mala minulý mesiac 3 ale iba 2dorastli a praskli ,😊 treti sa začal zmenšovať a vstrebávať

miriamn76
24. jan 2017

@2nikky2 ja ho mam zatial takto. Ten spodny je teraz o 15:00 ten pred nim je robeny okolo 11:00

tifinka
24. jan 2017

@alilka ja 2x1 ..a zatial po jednom folikule...a pri druhom na 16ty den 19mm a pregnyl, ale ty mas vsetko ok vsak? lebo ja som normalne uplne bez ovu..a ako dlho ho uz beries? kolko cyklov?

alilka
24. jan 2017

@tifinka ja mávam tiež anovulacne cykly..Ale neviem či vždy..Alebo nie .A pravý vajecnik mám vraj polycystický 😊

ikonica
24. jan 2017

@alilka na PCO je dobry prave inofolic...

alilka
24. jan 2017

@ikonica zatiaľ som brala clostylbegit,aj teraz budem brať keď sa dívali mrcha tak nechcem aj tí aj to .Ale ak by náhodou tretí mesiac s clostylbegitom nevyšiel potom si ho kúpim 😉

ikonica
24. jan 2017

@alilka drzim paluchy nech nemusis nic kupovat 😉 ja sa musim zbavit 2,5 krabice inofolicu ale az po kontrole u gyndosa.. silno verim ze bude vsetko ok a ze ho uz nebudem potrebovat....

tamarka9
24. jan 2017

@alilka no co moja, ta mrcha sa este nedostavila? Mne zacinaju plodne dni, u mna kazdy mesiac rovnako, najprv vajickovy hlien s prímesou krvi, potom jeden den iba vajickovy, potom jeden den bolest brucha a dalsi den ani bolest brucha a aj hlien prestane, resp uz nie je vajickovy,ale trha sa a hustne. A potom sucho 🙂 Tak som zvedava ci aj tento mesiac podla scenara, dnes bol uz s prímesou krvi....

123choco123
24. jan 2017

tak babule :D nevim ci verite na vestenie ale podelim sa s vami...sestra je v Bangkoku, isla po ulici a zastavila ju stara pani, kartarka...tak sestra, ze zo srandy si necha vylozit karty...najskor jej povedala o nej informacie, aby jej verila, celkom sa trafila musim uznat a potom sa sestra spytala na mna..a jedna z veci, ktore jej povedala bolo, ze v blizkej buducnosti budeme mat jedno dieta... 🙂 no tak ma to potesilo :D aj ked viem, ze to nemusi tak byt, ale hned mi je lepsie 🙂

alilka
24. jan 2017

@tamarka9 ale čosi. 😁😁 Mrcha mala prísť dnes a nič 😕 test večer biely ako sneh. .Prsia bolesť abnormálna 😌 tá ja už neviem..Ešte aj ms si zo mňa srandu robí 😌😌

tifinka
24. jan 2017

@alilka juuuuj..silno.drzim paste nech zajtra su dve // !!! 😊

n1colette
25. jan 2017

@nikoleta_rapko
@crazy_girl1
@nina4

Baby, dnesny Dr.Max test nic moc... uz ani ten duch tam nie je 😲😵

miriamn76
25. jan 2017

@n1colette je tam dusik☺

snazilka2017
25. jan 2017

@janulino tak ako sa darí?
@n1colette silne čiarka?
Mne dnes došla mrcha, už som sa aj trochu vytešovala, kedže mi mala dojsť v pondelok a nedošla, ale dnes sa už ohlásila.....našťastie bez bolestí, takže môžem fungovať v práci, aspoň nejaké pozitívum.....manželik ma poutešoval, povzbudil a tak musíme začať opäť odznova, ešte že on to tak dobre zvláda, lebo keby som videla v jeho očiach beznádej, tak by som to asi sama nezvládla, aj keď on mi tvrdí, že som silná a že to zvládneme....v pondelok bol aj na spermiograme, papierový záver: oligoteratozoospermia.....slová lekárky: 10 mesiacov nie je až tak veľa a s týmito výsledkami spermiogramu by sa Vám to mohlo podariť, nevidím tam nejaký veľký problém, bolo ich síce menej ako 15 miliónov (13),ale to bolo možno spôsobené tým, že ste tu boli po prvýkrát, boli ste v strese, niektoré nemali správny tvar, ale inač všetko v poriadku, musíte sa snažiť aj naďalej a ono to príde, z našej strany nemáme dôvod sa Vám teraz venovať, chodia tu páry s omnoho horšími výsledkami, ale ak chcete, môžete prísť obaja a môžeme Vás začať riešiť.....ale riešila by som to, keby sa Vám nezadarilo do 2 rokov.....mali ste niekto takýto výsledok spermiogramu? čítala som nejaké príspevky a skôr boli negatívne ohlasy a nie také pozitívne ako lekárka hovorila

n1colette
25. jan 2017

@miriamn76
fuh, ja uz neviem.. vcera bol urcite vyraznejsi, ale je pravda, ze to bol iny test. Niektore baby tu chvalili Dr. Max testy, tak som vyskusala.. no presvedcena nie som. Mam este aj zajtra testovat? Vlastne, co za hlupu otazku.. aj tak to nevydrzim :D

@snazilka2017
ahojj, tiez mi mrcha vcera nedorazila, tak som si spravila testik.. slaba druha ciarka, cela happy.. no dnes tam akosi uz nic nevidim.. kramy nikde, ale brusko boli, ako keby sa mali spustit uz kazdu chvilku. Na to ze mi dva dni meskaju, mam velmi slabe testy.. ale mozno bola posunuta ovulaci? Bojim sa trochu, lebo v decembri mi takto isto meskali dva dni a nakoniec sa spustili :/ vtedy som sice ziadneho ducha na teste nemala
Na spermiograme sme zatial neboli, tak s tym skusenosti nemam.. no podla toho, co vam lekarka vravela, to vyzera nadejne. Mozno len najst tu spravnu polohu a potom sup, nohy hory ;) akoze, poviem ti, ked nam to vyslo teraz, tak to bude urcite vitaminom E (v decembri som zacala brat, len 200-kove, vraj je to "vitamin plodnosti", a braval to aj MM, pekne raz denne) a tiez, ze som mala nohy vylozene aj 30 minut zakazdym 🙂 predtym som to nerobievala a nic z toho...
akoze nevravim, ze je to tym... ale tak clovek vyskusa hocico :D

alilka
25. jan 2017

@tifinka ani som netestovala dnes..Načo? 😁😁 Tehu niesom ..A myslím že už sa rizbehuje dnes mrcha 😊

snazilka2017
25. jan 2017

@n1colette skúsim ten vitamín E dokúpiť osobitne, lebo užívame fertil up, folandrol, inofolic....nohy hore praktizujeme 🙂už dosť dlho
možno si mala ozaj posunútu ovulku, ja som ju mala 9.1., takže všetko ide ako hodinky, len sa mi omeškali o deň/dva
skús testovať naďalej, som čítala, že niektorým ženám sa 2 čiarky ukázali aj po týždni meškania

nikoleta_rapko
25. jan 2017

@n1colette ahoj moja popravde tiez sa mi to zda slabsie ako vcera ale este nevesaj hlavu mrska nedorazila tak je dobre testni zajtra zase ale to ti ani hovorit nemusim urcite test uz je pripraveny 🙂 budem drzat palce urcite daj vediet🙏

n1colette
25. jan 2017

@snazilka2017 urcite budem testovat dalej 🙂
a nechces skusit vynechat infolic? Beries to na odporucanie lekara?
My sme sa zacali snazit v septembri - tiez som podlahla tymto doplnkom.. prvy mesiac nam to nevyslo (haha, bola som naivna), tak som si kupila femibion, a zacala pit alchemilku.. druhy mesiac nic, pokracovala som s tym aj treti mesiac, zas nic.. potom som prestala s femi aj alchemilkou, pridala som vitamin E, kramy mi meskali 3 dni, zas nic.. len mi to akurat tak rozhadzalo cyklus.. no a teraz na piaty krat, ze by to vyslo? len kyselina listova a vitamin e... netvrdim, ze toto je idealna kombinacia, ale podla mna ja som si urobila zle s tymi vselijakymi pripravkami.. lebo pokial mame pravidelny cyklus, ako hodinky, tak to zrejme pojde samo aj prirodzene 🙂
drzim vam moc moc palce!!! 🙂

snazilka2017
25. jan 2017

@n1colette na odporúčanie lekára nie, sama som si naordinovala, čítaním rôznych článkov, mne sa vidí, že mi pomáha, aspoň, čo sa týka menštruácie, ale možno si to nahováram, ale mávam silné bolesti a dnes nie.....aj manžel mi povedal, že má na neho ten folandrol dobré účinky, skôr si myslím, že by nám to nemalo uškodiť, však by to mali byť len nejaké vitamíny, v podobe liekov.....som mala pocit, že keď mávam ovuláciu, aj menštruáciu pravidelnú, musí byť chyba niekde inde, ktorú nevidíme.....možno mi vajíčko nedorastá do potrebnej velkosti....tak soim začala brať inofolic, že možno pomôže, skúšame, čo sa dá

snazilka2017
25. jan 2017

@n1colette aj tebe držím palce, nech ti tá mrcha nedorazí

n1colette
25. jan 2017

@snazilka2017 dakujeeem!!
tak verim, ze vam to pomaha a coskoro sa dockate // 🙏
och, keby nam to tento krat vyslo.. chcela som sice letne bejbi, ale aj jesen bude super :D :D

snazilka2017
25. jan 2017

@n1colette aj ja som chcela sprvoti kočíkovať v lete, ale teraz, keď sa tak zúfalo snažíme mi to je jedno, môže byť aj zima, či Vianoce strávené v pôrodnici, len nech máme bábätko

2nikky2
25. jan 2017

@miriamn76 Ciže tie ciarky musia byt tak viditelne ako na poslednom teste ano? 🙂

2nikky2
25. jan 2017

@eliss19 Ahoj menzes mi skoncil 15teho januara a test som si robila 24 januara ciže o 9 dni po skonceni menzesu 🙂

miriamn76
25. jan 2017

@2nikky2 ano a dokonca testovacia moze byt silnejsia moj takto

nina4
25. jan 2017

@n1colette ja tam druhu / vidím . Nemusí ti tak rýchlo stupať HCG.Jooj silno držím palce aby bolo vsetko ok a coskoro bude tam ta druhá / silná 😘

n1colette
25. jan 2017

@nina4 🙏 dakujem!! zajtra testujem opat
mrska stale nikde, tak verim, dufam, ze to bude ono 🙂

2nikky2
25. jan 2017

@miriamn76 Ja budem asi robit potom ale asi nemusim bo si myslim ze uz mam ovulku 🙂

janulino
25. jan 2017

@snazilka2017 ahoooj,no stale sme na tom rovnako..ciarka slaba,takze cakame na ovulku..teraz sedim este u lekara,takze hned ako domov pridem testujem..keksujeem naplno..nohy hore po kazdom snazilkovani,inofolic,folandrol a grepy,kys.listova..dnes mi prisiel gynex..uz neviem co este..ako naschval sa mi ta ovulacia nechce spustit..🙄 a ty si na tom akoo?