icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
nina4
26. jan 2017

@matuska133 a bola ta MS silna či len rozbeh este môže byt že to mohlo mať niečo spoločne s uhniezďovaním

matuska133
26. jan 2017

@nina4 klasika ako u mna zacina.sice nemavam nikdy silne ale 3 dni trva.teraz toto....uhniezdovanie asi nie.dokonca upodozrievam vyvolavacku ze ovplynila tie ovu testy....

nita216
26. jan 2017

ahojte hlasim sa aj ja!dnes som navstivila doktora bo vcera som mala trosku vytoku do tej hnedkastej farby a radsej som isla skorsie nez 3.2!Sme v 6+3tt a pekne nam bilo srdiecko!moja mala fazulka !😀 poslal ma na hematologiu kvoly potratu v oktobri,bola som aj prekvapena. bo som mala len ten jeden potrat!on ze po 1 potrate hned posiela!

janulino
26. jan 2017

Testy netmavnu a ja som uz 17DC ☹

vyhuelka
26. jan 2017

@janulino to nevadí, ovulka je u každého individuálna... teraz v nejakej skupine písala kočka že je 19DC a konečne mala ovu! Nezúfaj 👍

janulino
26. jan 2017

@vyhuelka no ja neviem ci mi pride ☹ ved mam obvykle 28dnovy cyklus 😕 uz som dnes volala na gyndu ze v pondelok ma tam zrejme maju 🙄 stres,chaos,panika🙄 ja viem🙏

vyhuelka
26. jan 2017

@janulino ja som tiež mala 28dňové... teraz mi aj meškajú, chodia ako sa im zachce 🤔😒 ja som merala ovu len jeden mesiac, strašne ma to bavilo a keď prišla MS bola som veľmi sklamaná, tak teraz ideme bez hociakého testovania, proste veríme, že to príde v ten pravý čas 🙏🏻😍

dudenka
26. jan 2017

Ja mam bežné ovulaciu na 20 dc a MS na 32 deň...

nina4
26. jan 2017

@nita216 jeej tak to su dobre spravy ,že si videla babatinko aj srdiečko ,ze uz bilo .Tak teraz oddychuj čo najviac.a co ti povedal na ten hnedasty vytok?

calmmeadow
26. jan 2017

Dievčatá,taká otázočka....za aký čas podľa vás ukáže test tehotenstvo od uhniezdenia (nie od ovulácie,ale od uhniezdenia!!!).Poviem príklad....v pondelok by som mala špinenie,ktoré viem,že nie je začínajúca menštruácia (cca 4 až 5 dní po ovulácii),takže predpokladám,že ide o uhniezďovanie a kedy by mal vyjsť pozitívny test?

simka2433
26. jan 2017

Dievcata prosim vas neviete mi poradit mala som navstevu presnu ako hodinky nikdy sa mi nestalo ze meskali. Posledne dva mesiace sa mi predlzili na 37dni a teraz neviem o kolko dni sa mi mohla posunut ovulacia. Nemate niektora podobny problem?🙂 dakujem!!

myskahryzka
26. jan 2017

@calmmeadow Skor ako 4- 5 dni po uhniezdeni to asi nema vyznam.

linda1984
26. jan 2017

Tak dnes som 11 DC a od včera meriam ovu, včera vôbec nič, čisté biele, dnes už slabý pásik... Naozaj veľmi slabý ale je tam 🙂 co som sa, ale chcela spýtať je, dnes som bola na pravidelnej ročnej prehliadke na gynde a spomenula som, že sa snažíme o babo, cca od septembra a hneď povedal, že vidí aktívny jeden vajecnik, ze budú z neho folikuly... Mal šírku 1.53 a povedal ze plus mínus 14-16 deň by mala byť ovu..tak skúsim aj s testami nejako trafiť tento krát... Co sa chcem spýtať, či je normálne, že len jeden je teraz aktívny, ci sa môže stať, že sú oba, alebo ani jeden počas cyklu a druha vec, ze mi hneď začal predpisovať clostil a duphaston, ze veľa ženám pomohol otehotnieť, ze ma veľkú úspešnosť, tak som mu povedala, že by som chcela ešte skúsiť prirodzene, nie som moc tabletkovy typ a on úplne bez záujmu 😀ze to je na mne, asi si myslel, že ešte mu tam budem klopat 😀 pre istotu som si recept zobrala aj vybrala v lekárni... Myslite, ze to je ok brať hormóny? Len tak bežne... Neviem, nejako sa bojím toho 😒

tamarka9
26. jan 2017

@linda1984 ja som dnes len 10 DC,den po tebe som to dostala a mam 27 dnovy cyklus a test pozitívny. Mne je zase divne ze tak skoro...a ja by som tie hormóny nejedla,ale to je môj názor. Proste do roka by som skúšala bez a snatila sa spoznať svoje telo,ci mam ovulaciu,kedy ju mam atd a keby v tom nebol problem,tak načo zbytočne telo zahlcovať. Keby som zase problém našla,tak prečo si nepomôcť aj liekmi,vtedy určite áno...

nita216
26. jan 2017

@nina4 nevidel tam nic a povedal ze to pravdepodobne bolo.zo sexikovania bo predtym sme mali sexik!ale ze vsetko v poriadku moj zlatucky ma 7,13mm

linda1984
26. jan 2017

@tamarka9 ďakujem 😊 ja som toho istého názoru... Chcela by som sa vyhnúť liekom ako takým, alchemilku a kyselinu listovú skúšam.. Len sa mi zdá rok dlhá doba ☹14-16 deň mi vychádza od nedele do utorka, no v stredu ide priateľ preč a vráti sa v piatok v noci... Takže ak bude ovu posunutá, tak tento mesiac tiež nič... A takto beží čas, čo ma na jednej strane desí, no na druhej sa teším aj z iných vecí... Len keď sa zamyslím nad touto jednou, príde mi to ako úplná veda a pritom som si vždy myslela, že bábätka sú z lásky a je jedno kedy 😀

simka2433
26. jan 2017

@linda1984 ja som sa rozhodla tento mesiac ,,zamakat" a ked sa nepodari tak to uz nechat na nahodu od marca... asi aj inofolic prestanem brat a uvidime ved raz sa snad

simka2433
26. jan 2017

@linda1984 snad podari🙂

ikonica
26. jan 2017

@linda1984 je uplne normalne ze raz je aktivny lavy a raz pravy vajecnik....
co sa tyka hormonov ani ja som nechcela nic brat... ale ked som si po 10 mesiacoch snazenia nasla // a lekar mi predpisal duphaston hned v 4 tt, tak som ho radsej zacala brat... mam davno po 30, tak som ho radsej pocuvla.... prvy den ma riadne bolela hlava a ja som vahala, ci som urobila dobre, ze som to zacala brat, ale po tom jednom dni to preslo a odvtedy som ok... tak neviem... som zvedava na sono o dva tyzdne.... uz snad dostanem tehuknizku...nikdy som nemala problem s cyklom, nemala som ani ziadne potraty (aspon o nich neviem) ale vzhladom k veku som ten duphaston brala nech sa babo udrzi... mala som aj spinenie zhruba v case, ked by som mala mat mrchu.. a mozno bez duhastonu by to bolo horsie... kto vie.??. budem ho brat kym mi ho lekar nevysadi...

bejulik3
26. jan 2017

@linda1984 ja ked som bola pred par mesiacmi na sone, bola som 10 DC tak mi doktor povedal ze mam aktívny pravý vaječník a folikul je pripravený ,prišlo mi to divne tak Som sa ho spýtala a co ten druhý , tak mi presne to iste povedal, ze len jeden je vzdy aktívny počas ovuo

nica_s
26. jan 2017

@bejulik3 hej, aj mne povedal gyn, že vždy len jeden a každý mesiac idú na striedačku.... 🙂

bejulik3
26. jan 2017

@nita216
Buď rada ze ta poslal na hematologiu uz teraz. Moja švagriná musela 2 krát potratit aby ju doktorka poslala na hematologiu a nakoniec zistili ze ma nieco s krvou .... nakoniec poradila dievčatko aj ked predčasne o 2 mesiace skôr ale to najhoršie uz maju za sebou a mala sa drží statočne. Keby ju doktorka poslala uz po prvom potrate na hematologiu neprišla by o druhé bábätko...

linda1984
26. jan 2017

@simka2433 ja tiež skúšam tento mesiac všetko čo poznám, ale keď sa nepodarí, budeme skúšať ďalej a kedy bude vtedy bude... Mam takú hranicu ze do leta, respektíve konca leta, potom je to už rok v septembri a potom skúsim asi aj tabletky atď... Držím ti palce tento mesiac 🙂

lala1501
26. jan 2017

@simka2433
@linda1984 ja tiez idem tento mesiac naplno tak uvidime co z toho bude 🙂 drzme si vsetky palce 🙂

linda1984
26. jan 2017

@ikonica ďakujem za odpoveď 😊 už teda viem, napadlo to až doma priateľa, ze co ten druhý vajecnik, ja som v tom strese tam ani nemyslela 😀 no a s tými hormonami na udržanie tehotenstva, tak s tým súhlasím, ale užívať to keď ani nevieš či si tehotná... No neviem, bojím sa takých veci.

linda1984
26. jan 2017

@lala1501 ja som si myslela, že naplno, ale priateľ ma nemilo prekvapil, ze musí odísť na služobnú cestu na 3dni... Práve po ovu, ale tie dni by sme sa určite snažili tiež... No co už, bude ako bude 🙂

lala1501
26. jan 2017

@linda1984 tak sa treba posnazit den predtym a dufat ze tie male chvostikove zvieratka tak pekne pockaju na vajicko co si myslim ze pri ich životnosti aj pockaju 😀

nina4
26. jan 2017

@nita216 mojaaa ja sa tak s tebou teším tehulkovanie ti ubehne ako voda a čoskoro budeš držať vnáručí zlatúšika alebo priňcezničku 😘

iva0905
27. jan 2017

Dobre ranko zienky...tak vcera ovulka+romantika+manzel co viac si priat teraz uz len cakat co sa bude diat dyfajme ze vyjdu // 🙏 👶 drzte palce ..pekny dnik prajem

nina4
27. jan 2017

Babule moje tak mne sa to pomaličky blíži pondelok alebo utorok robim tehu testík ,ale aj tak mam veľmi silny pocit ze pokračujeme v snaženi aj ďalši mesiac