Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@nina4 klasika ako u mna zacina.sice nemavam nikdy silne ale 3 dni trva.teraz toto....uhniezdovanie asi nie.dokonca upodozrievam vyvolavacku ze ovplynila tie ovu testy....
ahojte hlasim sa aj ja!dnes som navstivila doktora bo vcera som mala trosku vytoku do tej hnedkastej farby a radsej som isla skorsie nez 3.2!Sme v 6+3tt a pekne nam bilo srdiecko!moja mala fazulka !😀 poslal ma na hematologiu kvoly potratu v oktobri,bola som aj prekvapena. bo som mala len ten jeden potrat!on ze po 1 potrate hned posiela!
Dievčatá,taká otázočka....za aký čas podľa vás ukáže test tehotenstvo od uhniezdenia (nie od ovulácie,ale od uhniezdenia!!!).Poviem príklad....v pondelok by som mala špinenie,ktoré viem,že nie je začínajúca menštruácia (cca 4 až 5 dní po ovulácii),takže predpokladám,že ide o uhniezďovanie a kedy by mal vyjsť pozitívny test?
Dievcata prosim vas neviete mi poradit mala som navstevu presnu ako hodinky nikdy sa mi nestalo ze meskali. Posledne dva mesiace sa mi predlzili na 37dni a teraz neviem o kolko dni sa mi mohla posunut ovulacia. Nemate niektora podobny problem?🙂 dakujem!!
Tak dnes som 11 DC a od včera meriam ovu, včera vôbec nič, čisté biele, dnes už slabý pásik... Naozaj veľmi slabý ale je tam 🙂 co som sa, ale chcela spýtať je, dnes som bola na pravidelnej ročnej prehliadke na gynde a spomenula som, že sa snažíme o babo, cca od septembra a hneď povedal, že vidí aktívny jeden vajecnik, ze budú z neho folikuly... Mal šírku 1.53 a povedal ze plus mínus 14-16 deň by mala byť ovu..tak skúsim aj s testami nejako trafiť tento krát... Co sa chcem spýtať, či je normálne, že len jeden je teraz aktívny, ci sa môže stať, že sú oba, alebo ani jeden počas cyklu a druha vec, ze mi hneď začal predpisovať clostil a duphaston, ze veľa ženám pomohol otehotnieť, ze ma veľkú úspešnosť, tak som mu povedala, že by som chcela ešte skúsiť prirodzene, nie som moc tabletkovy typ a on úplne bez záujmu 😀ze to je na mne, asi si myslel, že ešte mu tam budem klopat 😀 pre istotu som si recept zobrala aj vybrala v lekárni... Myslite, ze to je ok brať hormóny? Len tak bežne... Neviem, nejako sa bojím toho 😒
@linda1984 ja som dnes len 10 DC,den po tebe som to dostala a mam 27 dnovy cyklus a test pozitívny. Mne je zase divne ze tak skoro...a ja by som tie hormóny nejedla,ale to je môj názor. Proste do roka by som skúšala bez a snatila sa spoznať svoje telo,ci mam ovulaciu,kedy ju mam atd a keby v tom nebol problem,tak načo zbytočne telo zahlcovať. Keby som zase problém našla,tak prečo si nepomôcť aj liekmi,vtedy určite áno...
@tamarka9 ďakujem 😊 ja som toho istého názoru... Chcela by som sa vyhnúť liekom ako takým, alchemilku a kyselinu listovú skúšam.. Len sa mi zdá rok dlhá doba ☹14-16 deň mi vychádza od nedele do utorka, no v stredu ide priateľ preč a vráti sa v piatok v noci... Takže ak bude ovu posunutá, tak tento mesiac tiež nič... A takto beží čas, čo ma na jednej strane desí, no na druhej sa teším aj z iných vecí... Len keď sa zamyslím nad touto jednou, príde mi to ako úplná veda a pritom som si vždy myslela, že bábätka sú z lásky a je jedno kedy 😀
@linda1984 je uplne normalne ze raz je aktivny lavy a raz pravy vajecnik....
co sa tyka hormonov ani ja som nechcela nic brat... ale ked som si po 10 mesiacoch snazenia nasla // a lekar mi predpisal duphaston hned v 4 tt, tak som ho radsej zacala brat... mam davno po 30, tak som ho radsej pocuvla.... prvy den ma riadne bolela hlava a ja som vahala, ci som urobila dobre, ze som to zacala brat, ale po tom jednom dni to preslo a odvtedy som ok... tak neviem... som zvedava na sono o dva tyzdne.... uz snad dostanem tehuknizku...nikdy som nemala problem s cyklom, nemala som ani ziadne potraty (aspon o nich neviem) ale vzhladom k veku som ten duphaston brala nech sa babo udrzi... mala som aj spinenie zhruba v case, ked by som mala mat mrchu.. a mozno bez duhastonu by to bolo horsie... kto vie.??. budem ho brat kym mi ho lekar nevysadi...
@nita216
Buď rada ze ta poslal na hematologiu uz teraz. Moja švagriná musela 2 krát potratit aby ju doktorka poslala na hematologiu a nakoniec zistili ze ma nieco s krvou .... nakoniec poradila dievčatko aj ked predčasne o 2 mesiace skôr ale to najhoršie uz maju za sebou a mala sa drží statočne. Keby ju doktorka poslala uz po prvom potrate na hematologiu neprišla by o druhé bábätko...
@ikonica ďakujem za odpoveď 😊 už teda viem, napadlo to až doma priateľa, ze co ten druhý vajecnik, ja som v tom strese tam ani nemyslela 😀 no a s tými hormonami na udržanie tehotenstva, tak s tým súhlasím, ale užívať to keď ani nevieš či si tehotná... No neviem, bojím sa takých veci.
Dobre ranko zienky...tak vcera ovulka+romantika+manzel co viac si priat teraz uz len cakat co sa bude diat dyfajme ze vyjdu // 🙏 👶 drzte palce ..pekny dnik prajem
Babule moje tak mne sa to pomaličky blíži pondelok alebo utorok robim tehu testík ,ale aj tak mam veľmi silny pocit ze pokračujeme v snaženi aj ďalši mesiac

@matuska133 a bola ta MS silna či len rozbeh este môže byt že to mohlo mať niečo spoločne s uhniezďovaním