Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@simusiacik to si aj ja vravim ze co s dvomi..ale asi by som to nejako zvladla, hlavne nech by sa podarilo a nech by boli zdrave..a bolo by to jednou ranou 😀👶👶
@tifinka ja som dnes 11DC a včera bol pozitívny ovu test,aj vaječníky boleli,aj hlien bol trosku. Dnes test slabý,bolesť žiadna a sucho uplne,cize myslím ze je po ovu. Včera sne aj skusali,tak uvidime ☺ ale budeme samozrejme do konca cyklu skusat,možno nejaká ovulka na tajnasa prebehne 😉
@tifinka prave, co s dvoma? doteraz som nemala ani jeden folik a zrazu po clostyle...inak zvyknem mat aj dlhsie cykly...31 dni cca a ovu testy vychadzali pozit stale 15 dc cca, este, ze som sla na folikulometriu teraz 12 dc... no nic, snazit sa asi budeme tak ci tak aby tie hormony neboli zbytocne a budem dufat, ze praskne pekne len jeden- ten vacsi :D alebo mensi a z vacsieho bude cysta
@simusiacik ja som bez ovu..len s clostilom aj to mam pocit ze horko-tazko mi dozreje jeden folikul..cykly mam cca 35 dnove, a ovu ani neviem tak 16-19DC..tak uvidime co to prinesie tento mesiac..to uz je treti co som na clostile...strasne dufam ze sa to podari ale strasne sa to nedari stale...
@ejuska2586 ja by som asi hlasovala za Galantu 🙂 akosi tu blízko chtiac nechtiac bývam 😀 ty si z Galanty? 🙂
@lala1501 no ja tak isto prvý krát 😀 mala som začať testovať 11 DC ale začala som o deň skôr 😀 lebo nikdy nevieš hehe... No a baby písali, že stmavne zo dňa na deň... Tak nato teda čakám a dúfam 😀 ale včera som bola u lekára na ročnej prehliadke a videl ze je aktívny ľavý vajecnik, tak dúfam, že ovu príde 🙂 hovoril ze tak 14-16 deň... Tak 14 je v nedeľu...
Ahojte žienky, mne sa podarilo otehotnieť a myslím, že aj zázrakom 🙂 Mám PCO , zmenila som stravu cvičila jogu a užívala inofolic, ktorý už teraz nemusím užívať. Preto rada posuniem ďalej 38 sáčkov cena 20 eur aj s poštou 🙂 Pre bojovníčky s PCO alebo cystami mám indol3C úplne nové balenie, ku ktorému som sa ani nedostala ale čítala som na MK na neho vynikajúceho ohlasy, že pomohol eliminovať cysty, cena rovnaká balenie 60 pcs. Držím vám palce dievčence rok 2017 je náš 🙂 🙏
Ahojte takže rátam že včera alebo predvčerom prebehla ovulácia ;) bolenie podbruška každý mesiac v tom istom čase 🙂 akurát mám 14dc tak držte palce ;) ozvem sa , dúfam už s pozitívnym testikom ;) @zuzi010893 a tebe tisko gratulujem ;)

@simusiacik no snad aj oba..a mozu byt dve detusky 🙂