Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@ejuska2586 ja som z HC ale už dva roky bývam pri Galante, najskôr Matúškovo, teraz Gan 🙂
@kotatko1232 aj moj ma rannu. Ja idem teraz na poobednu ide ma uz porazit v kuse v praci.🙄
@lala1501 teplotu treba merať každé ráno hneď po prebudení. Cca v rovnakom čase..Do ovu máš teplotu nižšiu ,36,3-36,4 po ovu sa ti zdvihne na 36,8-37,1..Vtedy vieš že ovu už prebehla..3dni za sebou zvýšenej teploty..Potom už začína neplodne obdobie. Ak sa ti bude BT držať aj v čase meškajúcej ms hore je veľká pravdepodobnosť tehotenstva. Najlepšie je si to značiť do grafu aby si videla ako ten rozdiel 😊 pozri môj graf
@lala1501 pred ovu je bt nizšia a po ovu musi stupnut o 0,2 aj viac bt aspon 3dni sa musí držat hore tak vieš ze ovu prebehla.
@butterfly333 cize je na C smene 😀 Moj robi na Montaži...
ved ja buduci tyzden tiez idem uz makat ..ale zatial len Ranna a poobedna.Nocne nemozem robit koli malej
@kotatko1232 Tak to je fajn. My staviame v dedinke nedaleko Bratislavy, kedze tam obaja robime, takze v lete by sme sa mali stahovat do noveho.
@ejuska2586 kde staviate? 🙂 ja byvam teraz v BA ale aj byt budeme asi kupovat v Ba kedze tu robime a bolo by to lepsie ked su tu casto zapchy..
@tifinka Ja som nechcela ist priamo do Ba. Neviem si predstavit zivot vo velkomeste. My sme skor za prirodu...
Zdravím dievčence. Tak sa ku Vám pridám ak môžem.
Snažíme sa už rok a staaale nič 😔 nemyslela som si, že to pôjde takto ťažko keďže už jedno baby mám.
@ejuska2586 ver mi ja som si tiez hovorila ze nikdy nepojdem byvat a pracovat do Ba..a skoncila som tu..priatela sem presunuli pracovne a ja uz sa len "veziem" s nim...no co uz..ale sak mam za sebou tri roky v Londone tak hadam uz Ba nejako prezijem..
@tifinka Tak mi sme sa s muzom zhodli na tom, ze chceme dedinku. Zapchy boli, su aj budu-ci uz pojdem v ramci Bratislavy, alebo z okolia. Ale takto budem mat aspon dvor, kde sa deti zahraju a klud, ked pridem z prace. Bratislava je na mna moc rusna.
@ejuska2586 ja bývam 32 rokov v Ba a rozhodla si sa dobre, tiež staviame blízko Ba a poviem ti, že sa neviem dočkať odtiaľto vypadnúť. Ten vlastný dvor a kľud budú na nezaplatenie. 😀
@vilma30 Presne tak uvazujeje aj mi. Nevravim, ze Blava je zla, ale byvat by som tam fakt nechcela. Radsej pretrpim tie zapchy, alebo ppjdem vlakom.
Ahojte dievcata,mam otazku..v piatok a vcera som mala pozitivny ovutest..dnes je uz test slabsi..je mozne ze som 2 dni ovulovala?teraz uz ani neviem od ktoreho dna mam ratat 1DPO..od dnes,ked je uz ciarka znovu slabsia?😕 dakujem za radu a vysvetlenie 😇

@lala1501 to je ťažko povedať. Závisí od toho aké veľké folikuly ti praskajú. Mne samé prasknú až keď majú cca 30mm..A ovu mávam na 16dc..Niektorým babám praskajú už na 18,19mm..Každá sme iná. BT nemeras??Ja by som uz na tvojom mieste začala testovať 😊