Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Baby, stretli ste sa s tým, že podľa návodu pri odčítaní tehu testu po 3 min nič nebolo vidno ale po cca hoďke tam je vidno slabý duch? Asi by som to už nemala odčítavať podľa návodu po 10min....že? Konkrétne nejaký Baby Top tehu test....vďaka.
@nina4 Ja si ratam tak, ze napr 15dc som mala prvy pozit ovu test, ovu moze byt do 48 hod, tak ako 1dpo mam zaznaceny 18dc.
@tifinka no ja som dnes čakala ze už bude ovu ale pásik je este slabší ako včera... Keďže testujem prvý krát, tak sama očakávam kedy bude a pri mojom šťastí sa naozaj obideme tento mesiac, už som mu aj vynadala, ze ide práve teraz 😀 no tak tento mesiac nič, má to aj pozitívnu stránku, ze nemusím ani čakať ci áno 😅
Aj sem dam odkaz na tuto kalkulacku. Mozno niekomu pomoze http://www.ovulation-calculator.com/ovulation-c...
@butterfly333 Nie. Je to anglicky. Ale ved tam su dole len 4 riadky na vyplnenie. Ten text hore nieje nutne citat.
1 riadok datum posl ms
2 riadok dlzka cyklu
3 riadok dlzka lut.f.
A potom uz len klik ma create
Ahojte baby, donutila som sa kupit si alchemilkovy caj, ako casto ho pijete? 2x denne?
@linda1984 no on ide na tri dni prec,ale vecer ked date sex,to mate ďalšie dva dni vykryte,cize len jeden den ti ostane vidieť. Navyše v oodnom hliene počas ovulky môžu soermie vydržať aj 3-4 dni. No ale ideálne by bolo,keby si uz teda zajtra napozajtra mala pozitiv ovu test 😉 alebo potom počkať 😉 keby sme to tak vedeli ovplyvniť....
@butterfly333 he tu aj SK verzia
www.plodne-dni-kalkulacka.sk/?idm=&ds=148322520...
no dievcata pozeram ze nas je celkom dost co sa blizime k ovu (mne uz dnes zacal hlien) a co budeme spolu testovat potom tehu (aj ked ja tomu velke sance nedavam..ale kto vie...) 😎
ahojte, ja cakam MS, asi uz zajtra. podla bolesti a spinenia. a ovu ani nebola. a o 3 tyzdne idem na konzultaciu do CARu. zatial sama a podla toho, ako dopadne pokec s doki, pojdem uz neskor aj s muzom 🙂

@janulino toto by zaujimalo aj mna od kefy sa rata 1DPO ci od dna kedy je ovutest pozitivny ci od dňa kedy je uz negativny..ja ratam zatial od toho ako je negativny