icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
nina4
30. jan 2017

Takže dievčence moja zvedavosť a nedočkavosť vyhrala .som niaky 8-9 DPO a tehu test beloba .Viem,že to bolo skoro ale ked človeku to nedá 😊

n1colette
30. jan 2017

Tak dievčatá, som tu opäť medzi vami 😉 napriek slabým druhým čiarkam minulý týždeň, MS nakoniec dorazila.. a pomaly mi aj konci, tak vo februári ideme na to 😎

nikoleta_rapko
30. jan 2017

@n1colette to ma mrzi moja je mozne ze si mala to iste co ja tzv. biochemicke tehotenstvo ze sa vam aj podarilo len sa slabucko uhniezdilo a je to uplne bezna vec ziadna tragedia...drzim palce vo februari ;)

n1colette
30. jan 2017

@nikoleta_rapko áno, bude to asi ono
každopádne, pôjdem v piatok k lekárovi, nech ma pre istotu pozrie 🙂
verím, že to tento krát dopadne dobre 🙏

19mirka90
30. jan 2017

Ja som stále tiež medzi vami 🙂 s partnerom sme mali mesiac pauzu -skrz zdravotný problémov , teraz čakám ,,kamošku,, :D a ptm hor sa do snaženia 🙂 verím že mesiac pauzy pomôže 🙂 xiii

myskahryzka
30. jan 2017

@nina4 Ahoj. Ja som na tom podobne. Dnes 7 dpo a uz testujem. 😀 Jasne, ze test biely. 😀

pucca144
30. jan 2017

Dnes dorazila kamoška ms, už som sa bala aby nemeškala, keďže je tu a bez pomoci tabletiek, mala by byť väčšia šanca, že cyklus je ok. Tak už počítam dni na kalkulačke, skúsim to teraz podľa toho. V hlave už predstavy o výbere kočíka ako by to malo byť zajtra 😝

nina4
30. jan 2017

@myskahryzka tak môžme založiť klub nedočkaviek tam nás bude neúrekom 😄 .A aj máš dake podozrenie ,že by si mohla byt tehu ?Mňa od vcera začali bolieť prsia tak zboku no boli sme sa sankovat a ťahat sanky do kopca aj s malym nakladom 😊 to da zabrať tak mozno je to len svalovica .

myskahryzka
30. jan 2017

@nina4 Presne tak isto bolia aj mna.. pod pazuchami. Inak nic. Jedine podozrenie prameni z toho, ze sme sexovali pocas ovulacie. 😀

tamarka9
30. jan 2017

@nina4
@myskahryzka kocky ja som este len 3 DPO,ale aj tak sa pridavam k cakaniu ☺

vilma30
30. jan 2017

@nina4 ahoj, tak dnesny test, snáď bude ciarka silnieť. Tebe drzim palce. Inak tiež ma bolia prsia po bokoch.😀

tamarka9
30. jan 2017

@pucca144 vies co ja tk odporucam ovulacne testy. Mne kalkulačky uplne zle ukazujú ovu, napríklad tento mesiac podľa kalkulačky zacali plodne dni včera,cize nedeľu a ovulku mi vypocitalo na utorok,cize plodne dni od nedele do utorka a ja som mala ovulku uz v piatok!!! Cize keby sme sa začali snažiť podľa kalkulačky,bolo by uz uplne neskoro...

nina4
30. jan 2017

@myskahryzka
@tamarka9 babule tak nám silno držím palce aby to bolo tam kde má a čoskoro uvidíme //
@vilma30 waau gratulujem tak totok uz je krasna oficialna / .Nuž tak my si ideme s teba brať príklad a skúsime ťa nasledovať 😉 a kolky DPO si ak sa smiem spýtať

amelie2017
30. jan 2017

Baby ja keby sme si tento mesiac nedavali pozor, tak si myslim, ze som tehotna..unava, no nemozem spat v noci, navaly tepla, bolesti hlavy, v podbrusku, a o prsiach radsej ani nevravim..a hlavne ma vsetko unavi plus mi bije srdce ako splasene pri beznych cinnostiach..a dnes ma uz aj par krat naplo, ked som videla rozliate mlieko..vobec neviem, ktory den po ovu som, pretoze po vysaseni HAK mam raz 23 dni, raz 26...

tamarka9
30. jan 2017

@n1colette áno bude to biochemicke,az 80% tehu tak konci,preto sa nema skoro testovat. Ale kto to ma vydržať na druhej strane,v dnešnej dobe plnej možností plus človek ked po niečom tuzi,by som aj ja hneď dnes testovala..tak teraz držím palce aby sa zadarilo uz úspešne 😉

nina4
30. jan 2017

@amelie2017 skus testik a MS by si kedy mala dostať ?

tamarka9
30. jan 2017

@amelie2017 a kedy by ti mala prist ms? Rátaj tu 23 dnovu možnosť najprv...

vilma30
30. jan 2017

@nina4 dnes je to 14 DPO

myskahryzka
30. jan 2017

@tamarka9 No tak mozme stresovat spolu najblizsi tyzden. 😀 ake dlhe mavate cykly?
@nina4

tamarka9
30. jan 2017

@vilma30 jeej krasne,gratulujem ☺

nina4
30. jan 2017

@vilma30 tak želám krásne tehuľkovanie.No to sa ja budem musieť silno presviedčať este 5 dní vydržať a uvidim čo bude/nebude.

tamarka9
30. jan 2017

@myskahryzka ja mam 27 dni,ms čakám 13.2 na dcérkine narodeniny ☺ cize ja este dva týždne čakania,kedze ovu bola uz 11DC

nina4
30. jan 2017

@myskahryzka ja nepravidelne od 32 do 45 dni no ovutest som mala teraz pozitívny 13 DC .Beriem tie Gynex kvapky tak dúfam ,že ak aj tehu nebudem aspon mi cyklus popravia 🙏

myskahryzka
30. jan 2017

@nina4
@tamarka9
Ja som mala min mesiac 28 dnovy, predtym som mala po kyrete 25 dnove asi 5 mesiacov.
Pozit ovu test som mala 15. a 16DC. Dnes som 23.dc.
Ten gynex chcem vyskusat aj ja buduci mesiac, resp buduci cyklus.

Tamarka9 Ze by ste mali narodeninovy darcek v podobe dvoch ciarok?
Nina4 preco mas take rozdiely v dlzke cyklu?

amelie2017
30. jan 2017

@tamarka9 @nina4 no ak ten kratsi cyklus tak 4.2. No ale posledny nechraneny sme mali posledny den mrchy..uz skoro nic nebolo a sme nevydrzali..😝😇

nica_s
30. jan 2017

@vilma30 Tiež mám takého dušíka, aj dnes som testla....ale okrem pŕs a príšerného hladu aj v noci a pobolievania ako pred ms nič nemám. Len mne ten dušík výde až po cca pol hoďke na tom teste, tak si myslím, že to nič neznačí :( Musím vydržať až kým nebudem mať oficiálne meškanie ms....už som z toho nervózna. A tebe držím palce! 🙂

vilma30
30. jan 2017

@nica_s dakujem, mne sa dusik objavil asi po 1-2 minutach. Straaasne ti drzim palce a stretneme sa v oktobrovkach. 😉🙂

nina4
30. jan 2017

@myskahryzka ja to mam tak od začiatku ako som dostala MS.potom mi gyn. nasadil HAK tu som brala a MS presne chodila .no uz ked sme chceli prveho drobca HAK som vysadila a zase to cele začalo nepravidelna MS.potom som brala ten Gynex to jeden mesiac MS prišla krasne a druhy mesiac uz neprišla uz boli // 😊 a po pôrode znovu to iste nepravidelna len potom mi uz ziadna HAK ňepasovala veľmi ma s nej bolieval žalúdok.

nina4
30. jan 2017

@amelie2017 tak budem drzať palčeky aby sisi našla // 😉

myskahryzka
30. jan 2017

@nina4 no tak este ze ti vymysleli ten Gynex 🙂 je super, ze si nasla nieco, co ti pomoze