icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tifinka
30. jan 2017

@alilka no uvidime co z toho bude..😊

linda1984
30. jan 2017

@tifinka ja sa toho clostylu bojím, ani neviem co to je... A ešte mi dal ten duphastan, to sú hormóny a toho sa teda ja bojím, mam dosť bolestivu ms a nechcem si to ešte viac rozhodit 😒

janulino
30. jan 2017

Dievcata,moze sa po ovulacii pit lipovy caj?nieze to tiez sposobuje nejake stahy maternice a pod.Ved co ak sa prave teraz zadarilo? 😇🙏

tifinka
30. jan 2017

@linda1984 ja sa zase bojim prefukov, a inseminacie a podobnych veci..proti tomu su tieto hormony uplne nic 😒..da sa to vydrzat..az na to ze ja som dost naladova pocas obdobia ked ich berem ale inak si to moc ani nevsimnes...

myskahryzka
30. jan 2017

@alilka No tak si das korkovy stupel a prebehnes rychlo domov do postele. 😉 😀

simka2433
30. jan 2017

@linda1984 a kedy ti zacala a skoncila navsteva? Ja som mala 21.1. Teraz si 14DC? 🙂

linda1984
30. jan 2017

@simka2433 ms bola od 16-20.1 dnes som 15 DC. 🙂

tamarka9
30. jan 2017

ako to tu stichlo,vsade sa plodi? 🙂 len tak dalej 🙂

linda1984
30. jan 2017

@tamarka9 hahaha no asi tak... My sme si dali vínko a spravili pekný večer 😍 aj keď zajtra znova do práce 👎

tifinka
30. jan 2017

@tamarka9 @linda1984 napodobne ale bez vinka😅

alilka
31. jan 2017

Baby ja som dnes 6dc ale mám akýsi divný hlien .Je ho dosť a akoby preovulacny ..Ovu mávam okolo 16dc.. Clostylbegit beriem ešte len 3ti deň. Môže to byť ním?Alebo alchemilkou?

myskahryzka
31. jan 2017

@janulino Ahoj. Pozri tento link. http://www.mindandbody.sk/vas-doktor/bylinky-v-... Pise sa tam, ze Lipa je vhodna v tehotenstve. 😉

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka Servus 🙂 Myslim, ze alchemilkou to nebude. Clostilom neviem, lebo sa nan este len chystam 😀

alilka
31. jan 2017

@myskahryzka ahoj..No po minulé mesiace som to tak nemala..Ale pila som teraz aj grepovy džús ale zatiaľ nie každý deň že šak ešte skoro je 😁😁 ovu testy ešte nerobím tak ani neviem akoby vyzerali 😏 takže tak som na tom..Tak neviem čo ten hlien teraz odomna chce 😂😂 ma prísť neskôr tak nieže sa zatula 😂😂

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka To bude na sto percent tymi grepmi. Si ho pomylila 😀 Teraz nevie kudy kam. Bud rada, ze nevysiel cez nos 😀

alilka
31. jan 2017

@myskahryzka ale fakt možno pol litra som ho iba vypila za 6dni..Že malo. Nooo opovazil by sa cez iné diery vychádzať to by zažil 😂😂

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka Co by zazil? Peklo v papierovej vreckovke? To staci, toho pol litra. Ja som mala hlien zo 1/4 grepu. Fuj, ale bol hnusny. Este teraz mi hubu vykruca. 😝

alilka
31. jan 2017

@myskahryzka jaaaj tak Okey 😂😂 mne práveže chutil ten grepovy džús,taký do horkokysla ,😁 tak ale budem ho piť už iba pred ovu..To 3-4 dní pred mi stačí že?

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka Myslim, ze bohate. Ale ak ti nevadi ten hlien, mozes pit uz od konca ms. Ja nemam rada take chute. Dzus by som este vypila, ale jest grep.. bleee.. 🐷 Uz beries Clostil? Ja som nasla papiere od dr a mam ho brat 5-9dc. Nieje to neskoro?

alilka
31. jan 2017

@myskahryzka práveže vadí .Cítim sa akoby som si stále cikla 😂😂no a prečo si potom nepila radšej džús ale grep si do seba na silu tlacilA?😜 No neviem ja beriem od 4dc a ovu mávam až na 16dc..Nebudeš mať potom neskoro ovu?A prečo vlastne ti dal clostylbegit keď ovu máš aj bez toho?Inak som čítala že niektoré baby berú už od 3dc .Neviem podľa čoho to lekári určujú 😀

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka No to ja neviem, preco mi ho dr predpisal. Dal mi ho po roku nedarenia sa. Asi si mysli, ze nemam. ked som naposledy otehotnela, tiez to bolo velmi neskoro.. nejaky 25dc.. no ale dopadlo to, ako to dopadlo.

alilka
31. jan 2017

@myskahryzka jaaaj ahaaa .Už rok sa snažíte?Tak asi preto ten clostylbegit..Ale aké mavas dlhé Cykly že ti ho dal až od 5dc 😏

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka Uz pomaly dva, clostil predpisal po roku. mavam 28

pucca144
31. jan 2017

😖 tak včera som sa tešila že ms prišla na čas a po prvom naznaku už nič ani dnes tak zas budem musieť brať tabletky už ste to dievčata s problémovým cyklom zažili?? Ako si potom môžem rátať plodné dni? Juj a potom že nemám byť v strese, no dá sa??

alilka
31. jan 2017

@myskahryzka uff už dva 😏 a všetko v poriadku že..no mne to príde neskoro keď máš 28, dňový..Sa ti buď potom predĺži alebo budeš mať krátku lut.fazu ..Alebo sa ti vytvoria rýchlejšie vajka ako mne 😁 a nemusia praskať až pri takej veľkosti ako u mňa(cca 30mm),a bude to v norme 😊

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka no ved to, ze pri 28dnovom sa mi to zda neskoro. No neviem, asi ho navstivim a podebatime. Skor ho nezacnem brat. Ale tebe picha pregnyl, ci? mne nekazal prist. Len sexovat vtedy, kedy treba.

alilka
31. jan 2017

@myskahryzka nie mne nepichla pregnyl,praskli samé ak by mnepraskli tak vtedy by pichla..A ty nemáš ani na folikumetriu chodiť??

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka Ved to ma odradza, ze nie.. nemam. Narastu mi tam 4 a co potom? Budem mat doma skolku?

alilka
31. jan 2017

@myskahryzka ale to je divné,lebo čo viem všetky keď budú clostylbegit na folikumetriu chodia..Aby si lekár potvrdil že to tam funguje ako má..Veď si to vyžiadaj od neho..😊 aaale kde by ti tak 4 vyrástli 😁 1,možno 2 😊

alilka
31. jan 2017

@myskahryzka a ty si si istá že ovu máš?BT nemeras tak ako vieš že ovu prebehla?