icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
myskahryzka
31. jan 2017

@alilka No aby si sa nedivila. Ved to je jeden z dovodov, preco sa na tu folikulometriu chodi. Ze ked ich je vela, nesmie sa sexovat. Osobne poznam 2 take. Jedna mala 3 a jedna 4 ks. Preto sa divim, ze nemam prist. To, ci praskne, alebo nie, by ma az tak netrapilo.

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka No ved som v maji min rok otehotnela a teraz robim testy. Viem, ze niesu 100 percent, ale snad by nevychadzali furt pozitivne.

alilka
31. jan 2017

@myskahryzka to vážne??To som vôbec nevedela 😁😁 no to že si otehu neznamená že máš ovu každý mesiac..Preto je lepšie merať tu bt..Tam máš istotu 😊

nina4
31. jan 2017

@alilka počkaj tak teraz som pozerala ako puk.Takze aj pokial je ovutest pozitivny nemusi to este 100 % znamenať,že ovulacia prebehne ? Tak zato je lepšie este merať BT ? No čomu sa ja ešte nepodučím a to som uz snazilkovanie chcela zavesiť na kliniec ze my to uz nedame to naše 5 vytúžené.

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka To mi je jasne. Ved ma vzdy boli len jeden vajecnik. Budem sa musiet dokopat aj k tomu meraniu.. 😵 Cez vikend vstavat..no zbohom

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka A teda aby som odpovedala na tvoju otazku. Ano, viacpocetne tehotenstvo je jeden z najcastejsich vedlajsich ucinkov.

janulino
31. jan 2017

@myskahryzka dakujeeeeem
😘

myskahryzka
31. jan 2017

@janulino Aj nabuduce 😉

alilka
31. jan 2017

@nina4 áno správne si to pochopila. Ty ovu test môžeš mať pozitívny keďže vajko je tam,mozog zašle signál,LH hladina vstupné a tvoj ovu test ti vybije oči 😁 aaaale,háčik je inde..Do 48h.ma dôjsť k samotnej ovulke,t.j prasknutiu kôry a vypusteniu toho vajka. Ak sa tak nestane,vajko sa začne samo vstrebávať,alebo z toho môže byť aj cysta..Ale ty o tom nevieš lebo deň,dva do zadu si mala pozitívny ovu test a už len čakáš,že vaša snaha nevyšla navnimoc 😁 ale pri BT to zistíš,lebo aj to vajko nebude vypudene do vajcovodu,BT nevstúpne a krivka počas celého cyklu ostáva v jednej hladine 😀
@myskahryzka prečo cez víkend vstávať??Ja tiež meram kedy ako..Keď idem do roboty meram o 4tej,keď mám voľno aj o 7mej .Je tam rozdiel cca 0,1..A to že viacpocetne ti viem,ale nestretla som sa s takými tak som to myslela 😛😛

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka Jaj tak.. no tak od bud cyklu idem na to. Teraz to uz asi nema vyznam, ci?

alilka
31. jan 2017

@myskahryzka veľmi nie,lebo krivku po ovu neuvidia..Ale zmerať ráno môžeš .Ak bude BT okolo 37 je veľká pravdepodobnosť že si ovu mala 😁

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka v case ovu som mala teplotu aj cez den..nielen rano

nina4
31. jan 2017

@alilka mňa porazí s tej prirody musela to takto komplikovane zariadiť 😊 Tak este dam tomu šancu a idem merať aj ja.A este jedna otazka musi sa merať zdola ci stači aj v ústach

mojezlate
31. jan 2017

Ahojte tak už sedim v čakaní som až 6 takže super a nervozita ako vysita nemam rada inekcie ale to mi az tak nevadi hlavne aby tam nebola ziadna cysta.

alilka
31. jan 2017

@myskahryzka áno áno to si pamätám si to spomínala 😁
@nina4 práveže to zariadila úplne dokonale aby klapalo jedno s druhým 😁😁 ja meram z dols,vraj je to lepšie ale viem že merajú aj v ústach 😉

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka po ovu sa teplota teda zvysi a je hore do ms? a ten vykyv, co vidno pred, resp pocas ovu..ze klesne jeden den. Prave to je ovulacia?

alilka
31. jan 2017

@myskahryzka nie ovulaciu zistíš až spätné ..3dni zvýšenej teploty,ti Uda že ovu prebehla v posledný deň nižšej BT 😁pozri môj graf z minulého cyklu..

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka No teraz som z toho uz uplne debil. 😀

tamarka9
31. jan 2017

@mojezlate držíme palce v dobre správy. Vyvolavacky sa neboj,to vôbec neboli 😉

nina4
31. jan 2017

@myskahryzka tak nieco podobne som chcela napísať aj ja .Som uplne mimo.

pucca144
31. jan 2017

@tamarka9 tak dnes už testy objednané, večer sú doma 🙂

pucca144
31. jan 2017

@mojezlate snáď to dobre dopadlo kľudne daj vedieť

tamarka9
31. jan 2017

@pucca144 fuha to uz aka expresná rychlost? 😉 a tento mesiac si kolky DC? Myslíš ze uz je po ovu?

pucca144
31. jan 2017

@tamarka9 včera som mala dostať ms aj som rano myslela že je tu ale teraz nič tak najprv musím ísť na gyndu asi budem musieť brať tabletky na cyklus :(

alilka
31. jan 2017

@myskahryzka
@nina4 čo presne vám nieje jasne?Vysvetlím ak budem vedieť 😉 po prvom cykle merania budete také "proficky" ako ja 😁😁 to samotné meranie mi dalo veľa poznatkov 😇

mojezlate
31. jan 2017

Tak vyšetrenie mam za sebou aj inekciu. Vraj na tehotenstvo to nevypada. Ale kazal mi prist na preventivku ked mi skončí ms. A ked nahodou nepride tak prist po 14 dni. Ale pri mojom šťastí pride

tamarka9
31. jan 2017

@mojezlate a nezobrali ti krv na hcg? Neboj ak si tehu,injekcia len pomôže 😉

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka Pochopila som po "ovu prebehla" 😀

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka Mam urcitu teplotu.. a ked stupne na minimalne tri dni, tak to bola ovulacia pred tym stupnutim teploty? napr 15. je 36, 16. je 36,8, 17 je 36,9, 18. je 36,9.. atd.....to jest ovulacia bola 15. A ked ta teplota stupne len na dva dni a potom ide zase dolu, napr ze 18. je zase 36, tak ovulacia nebola?

pucca144
31. jan 2017

@tamarka9 tak dnes ešte meška ms a tehu test neg., ževraj aj 10 dní môže meškať tak čo ja dovtedy zvýšim spotrebu tehu testov. Inak mam 30DC. ale skôr sa cítim že potvora by mala prísť.