Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

aj ja tebe prajem!
@zuzu2901 tak mi tiez sme začali od 22 decembra tak to nejako neriešime počkáme do druhej "mrchy " a potom uvidíme a vy sa koľko snažíte ? A bude prvé bábätko ?
@m_i_s_k_a_2 my sme zacali hned po svadbe v auguste.A ano nase prve babo.A prve vnuca na oboch stranach rodin.Takze vsetci cakaju kedy sa zadari 😉
@zuzu2901 tak my sme po svadbe uz rok aj 3 mesiace ale sme v zahraničí a ked sa zadarí babo tak sa chceme vrátiť na Svk tak to bude u vás radosti 😊 A o to krajšie by to bolo keby ste ďalšie Vianoce trávili traja. Držím prsty az sa vam podarí z rodičov spraviť Babky a deduškov
@m_i_s_k_a_2 tak budem silno drzat palceky :-* ...ja by som bola rada keby som to mohla dat ako darcek muzovi k 30tke 😉 .A ak nie tak nevadi,budeme snazilkovat dalej 😉
Bambule pijete alchemiku ked sa snaží o mimo..mne to neodporucal lekár a som v pomikove...dik za radu
@sevcikovaanna ja som po kyrete a odporucala mi pit a ako co ti povedala ako dovod ze preco by si nemala, podla mna na regeneraciu a spravne fungovanie je to take najprirodzenejsie riesit bylinkami
Ja som tu tiez vsade citala, ze do ovu je dobre ju pit. A zrovna dnes som sa pytala na to Dr. a pocas snazenia mi ju neodporucila. Vraj moze aj uskodit. Tak si vyberme😕
@chmeluska
Ja som tiez 6mesiacov a nepomohla my pri obnove sliznice az lieky no ešte to aj tak nie je na 100% chodim na merania a máme sa snažiť..tak pretom vaham ci ju pit
@zuzu2901 my sme tiez na to vhupli az po svadbe a mysleli sme si ze no problem na prvysup sa zadari a ono nie ☹ 😒
@m_i_s_k_a_2 ja uzivam femibion1. Mne gyndar povedal ze mam brat kyselinu listovú. Tak beriem
@jman
Ja fakt neviem...asi ostanem len pri vitaminoch caj vynecham
@sevcikovaanna tak ked si doteraz pila a nepomohlo tak skus vyradit ked ti aj dr povedal, drzim palceky
@19mirka90
@zuzu2901
baby som zabudla napisat ze uz od vcera vecera mam hnacku,takze bud ms pride skirsie o tyzden alebo nieco sa rysuje!hnacku mavam den dva pred ms!neviem este ci ms pride tak ako pred potratom za 30dni alebo sa posunula na kratsie cykli!no najviac by som sa potesila kwby nie ms ale 2// by boli!
Ahojte dievcata, mozem sa pridat medzi vas?? My uz snazilkujeme 3 roky a zatial sa // nekonali..ani raz..tak sa uz troska bojim, co nam zistia. Ale na druhej strane sa aj tesim, lebo dnes som sa konecne odhodlala zavolat do centra a objednat nas.. 😀 ideme v stredu tak sa tesim, ze co bude dalej.. Sa mi zda ze tu medzi vami by mala byt jedna ktora ide na ivf..chcela by som sa nieco opytat, tak ak si tu napis mi prosim 🙂 aa inak baby vsetkym vam drzim palce, nech sa novy rok zacne tehulkovanim 😉

@m_i_s_k_a_2 ja zatial nic neberiem Miska.Zatial to berieme tak na volnobeh.Ja som pocula,ze alchemilka je velmi dobra 🙂 .Ja ju mozno skusim ked sa nebude darit po roku 😉