icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
31. jan 2017

@myskahryzka ako nahovaracku na meranie si bt 😂😂

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka No nejaku vhodnu kolonku najdeme. Tento mesiac z toho asi nic nieje. Mam 5 dni do ms a uz mam bolesti. Asi aby som si nahodou nenamyslala, ze som v tom. 😒

martina1614
31. jan 2017

@sevcikovaanna Mne zo začiatku dávala moja dr.Duphaston, clostylbegyt ale bolo mi po tychl iekoch zle,, nechcela som ich, nemam rada chemiu,, potom mi dr povedala este o tych kvapkach ze nech skusim,, dva mesiace som ich brala a zadarilo sa,, len hned ako som si nasla // som ochorela, silny zapal obličky, 500 nasobne prekrocene vysledky,, potom na to teploty 39,, bolesti, tak babatko sa neujalo, ale to kvoli tomu zapalu to pripisujem,, Keby to bol silny plod ,,ujalo by sa to,, ale zrejme to nebol :/ Proste tak to malo byt,, verim v to ze na niečo toto bolo dobre,,hoci neviem na čo ,,ale malo to tak byť :(

alilka
31. jan 2017

@myskahryzka aaaaaalee no to že máš bolesti neznamená že musia to byť menštruačné 😉😉😉 teraz ja verím tvojej maternici 😛 a že si v tom 😀

myskahryzka
31. jan 2017

@alilka No ale bolesti su presne take, ako ked mi zacina ms. To je sice fajn, ze do nej vkladas doveru 😀 no mna tymto padom nasrala. Co si budem nahovarat...

vcielka199
31. jan 2017

Tak my tento mesiac nič :( kamoška už dosla... :(

kotatko1232
31. jan 2017

@martina1614 ahoj ako sa volali tie kvapky??

didi2102
31. jan 2017

baby ani my nic :( uz aj po mrche tesime sa na dalsiu sancu ... ach tak velmi prosiiim nech su tam konecne dve ciarky :( ❤

martina1614
31. jan 2017

@kotatko1232 ahoj diochi estrozin ,,, podobné sú aj gynex energy

calmmeadow
31. jan 2017

Prosím vás,kto vie ako sa užíva Inofolic?Berie sa len do ovulácie alebo aj po ovulácii?Lebo ak budem brať 2 sáčky denne,tak mi to vystačí len do ovulácie....

lala1501
31. jan 2017

@calmmeadow mne dr kazala 2 sacky denne a nepretrzite az kym vraj neotehotniem 🙂

calmmeadow
31. jan 2017

@lala1501 Tak to je potom poriadne drahý špás 🙂 Ja som dúfala,že stačí do ovulácie a potom pauza až do začiatku cyklu...

lala1501
31. jan 2017

@calmmeadow no veru je ale tak ak to ozaj pomoze .ja to skusam teraz prvy mesiac tak uvidime🙂

kotatko1232
31. jan 2017

@martina1614 a to je naco??nikdy som nic take nebrala

janulino
31. jan 2017

@calmmeadow berie sa po cely cyklus..aj ja ho beriem, ale len 1 sacok na den..

tained
31. jan 2017

Mne doktor odporucil ten novy cerveny vraj sa z neho tak nepribera

martina1614
31. jan 2017

@kotatko1232 To je na upravu menzesu na ovulaciu na plodnosť na spravnu cinnosť zenskych organov. Ja som bola s nimi spokojna,, teraz ich beriem zas 🙂 hadam sa opat podarí, a hlavne udrží 🙂

zuzuula
31. jan 2017

@calmmeadow ja som brala Inofolic combi tabletky 2x denne skoro 5 mesiacov a nic teraz skúsim iba femibion ale čítala som na neho ze vela babám pomohol

kotatko1232
31. jan 2017

@martina1614 ahaa.ja som brala duphaston na upravu cyklu ale priberala som z nich tak uz neberiem.a tie kvapky tak o nich som este nepocula

alilka
1. feb 2017

@myskahryzka aale nebuď negastivicka a ver 😜😜 merala si dnes BT?

mariannamk
1. feb 2017

dobre ranko 🙂 dnes 30dc, stale bez ovu, uz ani nespinim, aj ked bolesti mam stale.

myskahryzka
1. feb 2017

@alilka ano mami.. merala. 😀

mariannamk
1. feb 2017

@calmmeadow skus Swanson, cisty inozitol, 3 tobolky denne. k tomu staci doplnit cistu listovku. usetris.
@zuzuula femibion su obyc vitaminy s drahym obalom, k tehu ti nepomozu. aky mas momentalne zdravotny problem? hapruje ovu alebo nieco ine?

alilka
1. feb 2017

@myskahryzka joooj veď som bola zvedavá že koľko si mala 😛😛

myskahryzka
1. feb 2017

@alilka 37,1

crazy_girl1
1. feb 2017

@myskahryzka teplotka super 😉

alilka
1. feb 2017

@myskahryzka no tak na 99% si ovu mala..😛😛 takže od ďalšieho cyklu,ktorý nepríde takže nič,ale ak by,poctivo meraj 😛😛😛

myskahryzka
1. feb 2017

@alilka aha.. uz mam aj budik nastaveny 😉

alilka
1. feb 2017

@myskahryzka 😂😂😂😂😂😂

myskahryzka
1. feb 2017

@alilka No ja sa smiat nebudem, ked mi v sobotu rano zacne vrieskat. 😀 😀 😀