Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@alilka Rano som merala v puse. to bolo jedine, co ma v danom okamihu napadlo. A ty si snad myslis, ze keby sa mi podarilo zase zaspat, ze si zapamatam aku som namerala teplotu? 😀 no nevadi, ved to robim pre seba. Tak budem vstavat aj cez vikend skor. Aspon toho viac postiham.
@myskahryzka ale veď teplomer digitálny ti zobrazí poslednú nameranu teplotu 😛😛 a keby že máš ešte ortutovy tam ti teplota ostáva 😀😀😀
@alilka To ma teda nenapadlo a ani som si nevsimla, ze moj teplomer take nieco ukazuje. ved ja to uz nejako vyspekulujem. A ty ako? Kolky si dc? a ako pokracujete s prerabkou?
@myskahryzka dnes som 7dc 😀 noo už to začína konečne naberať normálne grády ,😁 veď už o chvíľu ani nebudem vedieť čo je sex 😁😁 týždeň sme od seba už a len raz bolo 😲😲😷😷😷😷 dobehneme potom 😂😂 Fuu ešte že nemám teraz plodné dni bo by ma asi rovno natiahlo 😂😂
@alilka Jaj len to neprepasni, lebo potom by si zbytocne jedla tento mesiac ten clostil. Ale ked tak citam, ze niektore otehotneju v najnepravdepodobnejsich casoch bez vylozenych hnatov.. Vsetko je asi tak, ako ma byt.. a ty mas teraz prerabat byt a nie tr..kat 😀 😀 😀
@myskahryzka neprepasnem. Polovička vie kedy mi začína plodné obdobie,rozoberali sme to či tento mesiac vôbec začať s clostylom..Jednoznačne povedal že ano lebo ak by sa zadarilo termín by mi vyšiel v októbri presne na jeho narodeniny 😛😛 a co nemám TR...Kat tá šak musím,😁😁 no mi potom preskakuje v hlavke 😛😛
@alilka Ja som teraz nastudovala nejake homeopatika, tak som sa rozhodla, ze ten Clostil este odlozim. V piatok si ich idem kupit a uvidim, co so mnou porobia. Ak dnes dostanem, tak v tom pripade LF mam len 8 dni, co je dost na prd.
A da sa s clostilom ze jeden mesiac si ho nedas, keby nechces a potom dalej pokracujes.?
@myskahryzka a dnes by si mala dostať!!??To naozaj nejako kratko..To neviem ci sa tak dá ale podľa mňa áno..
@alilka Nie, dnes nemam dostat. Az v sobotu, no vajecnik mi ide z dutiny brusnej vyskocit, tak ma trha..takze tomu uz vela casu nedavam.
@nita216 Nita čítala som kvôli tebe 31 strán, lebo už mi dole svietilo, že čakáš bábo 🙂 a chcela som vidieť ako si to tu oznámila ako si sa tešila : ))) Gratulujem ti veľmi a pridávam sa k vám 🙂 Resp. už to tu pár dni obkukávam 🙂 Je tu veľa pozitívnej energie 🙂
No baby tak ja mam 7 dni do MS - tento mesiac nemam pocit ze som tehotna (posledny rok si to myslim kazdy mesiac, hehe ) drzte palceee
dufam ze sa vydrzim netestovat 🙂
@sugarinka10 ajoj no to s tebou suhlasim ja som tu tiez iba par dni da sa povedat ale tie zienky vedia super povzbudit a energia tu na rozdavanie veru
Baby poradte dnes som 15 Dc a folikul mam len 10mm je tam este daka sanca ze dorastie 😢
Ahojte 🙂 tak ja uz mam po ovu, testik vcera uz negativny, snazili sme sa vcera a predvcerom, alchemilku som pila, grepovu stavu tiez, vylozene nohy som mala, u lekara som bola...viac sa asi spravit neda :D ako to ale byva, ked sa clovek snazi co to da, nevychadza to....takze od buduceho mesiaca max robim ovu testy aby som vedela kedy asi tak, ostatne zatial necham tak 😎
Dievcata,dnes sa mi stala taka vec,ze pri snazillkovani ma bolel lavy vajecnik ako pri ovulacii a ptm som citila bolest aj v oblasti maternice..nikdy som taketo nieco necitila..je to normalne?🙄 som 4DPO..😔
@mariannamk ja beriem aj duphaston koli úprave cyklu lebo som mala naozaj veľmi nepravidelný a viem ze femibion mi nepomôže ale tak ked to vyjde aby som mala dosť vitamínov pre babo 🙂
@myskahryzka prosím ta,na homeopatika nevyhadzuj peniaze,je to čistý cukor a neskutočne veľký biznis,ale su absolútne neucinne. Nie som laik,mam diplomy z dvoch lekarskych fakult a pracujem vo farmacii,aby si si nemyslela,ze mam údaje z nejakého intelektuálneho časopisu ako eva a podobne...nie nie,su to udaje z karentovanych studii a iných poznatkov...vazne za to nevyhadzuj peniaze...

@myskahryzka ale veď čo zmerqs a spis ďalej 😁 zapísať môžeš keď vstaneš 😁😁 meras hore ci dole?😁 Či dakde v strede 😂😂😂😂😂😂