icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
xlindus
2. feb 2017

@tifinka vyšetrenie je pod celkovou narkózou, takže nič necítiš a po prebudení máš také mierne bolesti v podbrušku, ak by ťa to veľmi bolelo tak ti dajú lieky, ja som ich nechcela lebo sa to dalo vydržať. Ja som mala najväčší strach z narkózy...ale zvládla som to 🙂 takže sa nemáš čoho báť 🙂

xlindus
2. feb 2017

@juulaa nepotrebuješ nič 🙂 a kam chodíš gynekológovi? dobre som sa pobavila že primátor 🙂

alilka
2. feb 2017

@tifinka viem že v tomto sa odlišujú názori lekárov..Jedne baby píšu že majú po 3mesiacoch pauzu iné až po polroku. No ja budem počúvať radu mojej gyndy no veď bez nej sa aj tak ku clostylu nedostanem 😂😂 mňa má také postupy a ako píšem keď to teraz nevyjde ide dráhy na spermiogram..Hoc my sa snažíme len 3ti mesiac tak možno je to trocha skoro .No uvidíme čo a ako bude 😁

tifinka
2. feb 2017

@xlindus aj ja sa bojim tej narkozy ☹

xlindus
2. feb 2017

@tifinka fakt sa nemusíš, je to podľa mňa strach z toho nepoznaného, iba si lahneš pichnú ti inekciu do žily a do 3 sekúnd spíš 🙂

tifinka
2. feb 2017

@alilka no mne trvalo kym sm mojho na spermiogram dostala ale nakoniec siel a je v poriadku..cize ja som zla..ja sa musim nejako "opravit" ☹

alilka
2. feb 2017

@tifinka môj povedal že ak to bude potrebné pôjde..Aj teraz sme objednali sumienky folondrola poctivo sám od seba ich každý deň pije. V tomto na neho nemôžem povedať ani slovko 😁😁 tak dúfam že sa to podarí a nebude musieť ísť..No ak nie tak zial 😊😊

juulaa
2. feb 2017

@xlindus chodím do šale... keďže tu v okolí aj bývam.áno bývalý primátor 😀ako on bol vždy gynekológ len na chvíľu to vzdal išiel do politiky a teraz je znovu gynekokog.. bral mi krv ohľadom hormonalneho profilu..teraz čakám na výsledok ... no veľa toho nenarozprava a ešte aj zle mu rozumieť 😀

xlindus
2. feb 2017

@juulaa 😂 to mi pripomenulo môjho bývalého gynekológa, ten šušlal a ešte bol aj nervózny keď som mu nerozumela 🙂 teraz chodím aj na dobrú kliniku ku gynekológovi ale keď sa chcem objednať tak to vždy trvá mesiac, preto sme sa aj rozhodli riešiť túto situáciu cez iscare🙂 tak dúfam že budeš mať všetko v poriadku🙂

simka2433
2. feb 2017

@juulaa prepac ale jemu by som nesla ani len s bolavym hrdlom🙂 ja radsej chodim do Nededu 🙂

juulaa
2. feb 2017

@xlindus asi su títo lekári špeciálne skokeny aby im nebolo rozumieť 😀dúfam že áno ze všetko bude ok..ale ak bude všetko ok co ďalej potom ?? Keď sa nám nedarí ... asi len tá klinika

juulaa
2. feb 2017

@simka2433 nie som zo šale a keď som hľadala gynekológa tak naňho boli vetsinou pozitívne ohlasy na iných skôr negatívne..moc to tu nepoznám tak ze som nemohla moc vyberať 🙂

xlindus
2. feb 2017

@juulaa no my sme ten pripad ze vsetko mame v pohode ale aj tak sa este nezadarilo😏Takze ideme vyskusat IUI a potom sa uvidi😊mozno sa zadari aj bez toho☺️Kedy budes mat vysledky? A urcite treba chlapa poslat na vysetrenie aby teba zbytocne nerobili vysetrenia ked to nebude potrebne😍

janulino
2. feb 2017

@sugarinka10 my 10 mesiacov..ale prvy mesiac alchemilkujem,inofolico-folandrolujeme a testujem sa ovu testami a meriam BT 😅neviem toto som este necitila..taky divny pocit akoby krce v maternici a pichanie vo vajecniku 🙄😔 mozno sa uz az prilis sledujem a kazdu novinku registrujem az prilis..asi to je uz zufalstvo 😲

janulino
2. feb 2017

@iva0905 veru tak....drzim päste a modlim sa ako sa len daaaa🙏🙏🙏

sugarinka10
2. feb 2017

@janulino hej ja si to tiež myslím - o sebe, mám aspoň sa mi zdá :D podobné príznaky...tiež sa moc sledujem. Koľko máš rokov prosím ťa? Ja 27.

juulaa
2. feb 2017

@xlindus v stredu budú výsledky... tak počkám na ne a potom ide drahý na vyšetrenie..🙂 pôjdem teda tam kde si aj ty bola..na to prvotné vyšetrenie..veľmi ti držím palce nech sa vám zadari... 😍

janulino
2. feb 2017

@sugarinka10 ja 28..a uz si namyslam ze som stara..neviem,mne je 10 mesiacov uz nejako vela..😕nikdy som si nemyslela ze to ide tak tazko...

iva0905
2. feb 2017

@janulino veru uvidime ..ale uz mi z toho hrabe moc sa sledujem co kde kedy pichne je to na nervy ..aj teraz ma boli podbrusko ako keby mala mrcha zajtra dojst

xlindus
2. feb 2017

@juulaa ďakujem aj vám nech sa čo najskôr zadarí🙂Tak daj o sebe priebežne vedieť ja idem zajtra na kontrolu a mali by mi dať už aj termín prvej IUI☺️Neviemco od toho cakat ale nerobim si ziadne falosne nadeje radsej😉

juulaa
2. feb 2017

@xlindus určite dám vedieť a budem rada ked aj ty mi dáš vedieť ako sa vám darí..je super ze si tak povediac krok predo mnou a môžem sa opýtať keďže ty si na predu😉najlepšie je neocakavat aby nebolo sklamanie .😍

janulino
2. feb 2017

@iva0905 no ja som zvedava kolkokrat pojdem zas na WC v noci..ci zas zacne cikaci maraton 😅uz by som sa najrdsj testovala..len teraz mi to este nic neukaze 🙄😴

xlindus
2. feb 2017

@juulaa presne tak😊Tak zatial pekny večer prajem a píšeme si😘

juulaa
2. feb 2017

@xlindus pekný večer aj ja prajem.. dúfam že čoskoro si tu piseme 😍

simka2433
3. feb 2017

@juulaa samozrejme chapem🙂 len ked si hovorila ze z tvojho pohladu sa tvojmu problemu dostatocne nevenuje tak sa mi len potvrdili nazory od zien kt.poznam a chodia k nemu🙂 ale vies ako sto ludi sto chuti;)

iva0905
3. feb 2017

@janulino ahoj tak aku di mala noc..bol maraton u mna pohoda ja necikam vela len tie zvlastne pocity..a veru kebyze mozme tak kazda jedna sa testujeme cim skor..zenska zvedavost a netrpezlivost ci tam predsa najdeme //

janulino
3. feb 2017

@iva0905 zas rovnako a tie pocity pichania mam stale..neviem co to je..zostava len cakat..BT mam stale vyssiu..tak pevne verim ze sa neznizi 🙏😇 ty mas co noveee??

sugarinka10
3. feb 2017

@janulino NO aj ja, ale tak zase na druhej strane, mám skončenú výšku, už aj trošku praxe nadobudnutej, teda budem sa mať kam vrátiť až raz budem tehotná. Ale nečakali sme tak dlho svojvoľne, museli sme kvôli liekom na kožné - akné problémy čo som mala.

sugarinka10
3. feb 2017

Baby ako to je s ovu testami, ak si ich robíte po ovu, majú byť úúúplne biele? Tak cca týždeň pred menštruáciou..ale tá druhá čiarka tam je vždy len slabšia?

tamarka9
3. feb 2017

@janulino
@iva0905 kocky a koľko ste DPO?