Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tifinka viem že v tomto sa odlišujú názori lekárov..Jedne baby píšu že majú po 3mesiacoch pauzu iné až po polroku. No ja budem počúvať radu mojej gyndy no veď bez nej sa aj tak ku clostylu nedostanem 😂😂 mňa má také postupy a ako píšem keď to teraz nevyjde ide dráhy na spermiogram..Hoc my sa snažíme len 3ti mesiac tak možno je to trocha skoro .No uvidíme čo a ako bude 😁
@xlindus chodím do šale... keďže tu v okolí aj bývam.áno bývalý primátor 😀ako on bol vždy gynekológ len na chvíľu to vzdal išiel do politiky a teraz je znovu gynekokog.. bral mi krv ohľadom hormonalneho profilu..teraz čakám na výsledok ... no veľa toho nenarozprava a ešte aj zle mu rozumieť 😀
@juulaa 😂 to mi pripomenulo môjho bývalého gynekológa, ten šušlal a ešte bol aj nervózny keď som mu nerozumela 🙂 teraz chodím aj na dobrú kliniku ku gynekológovi ale keď sa chcem objednať tak to vždy trvá mesiac, preto sme sa aj rozhodli riešiť túto situáciu cez iscare🙂 tak dúfam že budeš mať všetko v poriadku🙂
@juulaa no my sme ten pripad ze vsetko mame v pohode ale aj tak sa este nezadarilo😏Takze ideme vyskusat IUI a potom sa uvidi😊mozno sa zadari aj bez toho☺️Kedy budes mat vysledky? A urcite treba chlapa poslat na vysetrenie aby teba zbytocne nerobili vysetrenia ked to nebude potrebne😍
@sugarinka10 my 10 mesiacov..ale prvy mesiac alchemilkujem,inofolico-folandrolujeme a testujem sa ovu testami a meriam BT 😅neviem toto som este necitila..taky divny pocit akoby krce v maternici a pichanie vo vajecniku 🙄😔 mozno sa uz az prilis sledujem a kazdu novinku registrujem az prilis..asi to je uz zufalstvo 😲
@janulino hej ja si to tiež myslím - o sebe, mám aspoň sa mi zdá :D podobné príznaky...tiež sa moc sledujem. Koľko máš rokov prosím ťa? Ja 27.
@sugarinka10 ja 28..a uz si namyslam ze som stara..neviem,mne je 10 mesiacov uz nejako vela..😕nikdy som si nemyslela ze to ide tak tazko...
@janulino NO aj ja, ale tak zase na druhej strane, mám skončenú výšku, už aj trošku praxe nadobudnutej, teda budem sa mať kam vrátiť až raz budem tehotná. Ale nečakali sme tak dlho svojvoľne, museli sme kvôli liekom na kožné - akné problémy čo som mala.
Baby ako to je s ovu testami, ak si ich robíte po ovu, majú byť úúúplne biele? Tak cca týždeň pred menštruáciou..ale tá druhá čiarka tam je vždy len slabšia?

@tifinka vyšetrenie je pod celkovou narkózou, takže nič necítiš a po prebudení máš také mierne bolesti v podbrušku, ak by ťa to veľmi bolelo tak ti dajú lieky, ja som ich nechcela lebo sa to dalo vydržať. Ja som mala najväčší strach z narkózy...ale zvládla som to 🙂 takže sa nemáš čoho báť 🙂