Snažilky - apríl 2017
Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?
Baby kde ste
Takze dnes 7dc a ja som zo dna na den mokra ako kačica to.čo 😂😂😂 treba sa zacat pomaly snazilkovat az nic nevymeskame 😂
ahojteeeee 🙂 pridávam sa k vám aj ja. Snažíme sa tretí mesiac zatiaľ, potrebujem podporu a čítam, že ste tu dobrá partia. 😉
@36evina36 a kde Ťa to pichá?mňa tiež, ale mňa na takom mieste, že to ani opísať neviem.mňa nie brucho.mne zvykne zaťať do oblasti vaječníkov, raz na jednej, raz na druhej strane, ale často ma pichá úplne naspodku..neviem ani pomenovať to miesto. :-/ a tiež som to nikdy nezažila a neviem si predstaviť, čo to môže znamenať.
ahojte cca 2 tyzdne dozadu sme podali ziadost sme BA kraj- velmi mila pani na urade, este sa caka na register a ohladne obce si zistuju ci platime dane a tak...potom by nas mali prist pozriet domov a caka nas priprava, som trosku sklamana lebo Navrat uz je full na tento rok zacnu az buduci a Usmev este nevedia ci otvoria v septembri :( jedine co nam ostava je ist cez urad v Senci mali ste prosim niekto pripravu cez nich? ziadost mame na deticky aj surodencov od 0-5 rokov. velmi radi by sme dali pripravu cim skor len som necakala ze uz v Maji nie je moznost tento rok :( dakujem
prepacte zla skupina :( neviem ako mozem prispevok zmazat :(

@36evina36 obdivujem Ťa aj za túto trpezlivosť teda..