Snažilky - apríl 2017
Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?

Dnes prvý deň v práci o dovolenke a bolo to fajn zistila som že aj skoro-kolegyňa (prevádzka vedľa )je tehotná je o dva dni pozadu oproti mne 😁budeme porovnávať brucha
@bevab nezúfaj, ja som si myslela ze ten posledný cyklus nic, ani spinenie ani prsia... a prišlo to, dost neskôr ako som čakala 🙂 ja idem v pondelok ku gyn. a dufam ze uz bude vidieť srdiečko 🙂 neviem sa dočkať 🙂 do tej prvej poradne sa chodi na lacno? Lebo si to nepamätám ako to bolo naposledy a cas mam az po 9 hod. Dakujem
@diduska777 clovek je kazdy mesiac sklamany :( To je pochopitelne. Spytaj sa bab tu ako isli. Ja uz si to bohuzial nepamatam.
@bevab Ano, viem, aj ja som tiez bola ☹ a teplota ako? Nemala si posunutú aj ovu?
@diduska777 takto to u mna vyzera. Stale rovnako...
@diduska777 ahoj,no ja som prvy raz nebola nalacno,v siestom tyzdni a vtedy mi odbery ani nechcel robit,lebo mimi nebilo srdiecko a mal podozrenie na zamlcany potrat,tak ma vylakal.robili mi odbery az teraz,na zac. osmeho tyzdna,ked uz videl bit srdiecko,to uz som ale bola dohodnuta so setrickou,ze pridem nalacno,ze ak sa tehu potvrdi,rovno vezme krv.
Ahoj te 🙂
Som tu nova a snazilkou som s partnerom iba mesiac. Dnes 23.05.2017 to je 7 dni co mi meska mrcha. Ja ale mam 40 dnovy cyklus a nakolko mi zvykne bezne meskat aj dva tyzdne tak neviem... avsak nakolko tehotensky test vysiel negat. tak asi maminou este nebudem... :(
Posledne tri dni mam vsak biely kremovy vytok taky kasovity a bazalnu teplotu 37.
Je sanca ze som tehotna?
@diduska777prvy krát som nebola na lacno krv mi bral až týždeň potom robil iba ultrazvuk na overenie

@bonovka ja mám poradňu až 7.6 ale furt mám blbé myšlienky v hlave keby sa mi tak dala vymazať pamäť. Už sa teším do práce kde nebudem na také veci myslieť