icon

Snažilky - apríl 2017

modraopica
25. mar 2017

Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?

diduska777
12. jún 2017

@bonovka jej to je super, ze je vsetko aj u vas v poriadku. Mozem sa spýtať co/resp. na co sa dávajú robit trizomy? Dakujem

bevab
12. jún 2017

@36evina36
@bonovka
@diduska777 baby drzte silno palce 🙂

diduska777
12. jún 2017

@bevab drzim, držím 🙂 nech sa k nam rychlo pridas 🙂 uz si po ovulke?

bevab
12. jún 2017

@diduska777 som 2-3 dpo.

36evina36
12. jún 2017

A ja sa neviem dočkať mrchy a výsledkov

36evina36
13. jún 2017

Výsledky z hematologie kompletné a objednala ma na 26 a zas čakať a cakat

puskodream
13. jún 2017

Ahojte dievčatá, konečne po dlhých mesiacoch s radosťou opúšťam skupiny snažiliek 🙂 Chcem vás všetky povzbudiť, pretože som dôkaz toho že zázraky sa dejú. 🙂 Chcem sa podeliť o moju skúsenosť. . . . . nám pomohla dovolenka, chodili sme na túry, masaže, jazdy na koni ( to ináč ževraj fakt pomáha pri viacerých problémoch ) . . . . takže na psych. blokovaní môžno fakt niečo bude, skúste to 🙂

ikonica
13. jún 2017

@36evina36 no ja som bola minuly stvrtok na kontrole po mesiaci brania anopyrinu a doktorka tam nebola... tolko otazok som mala a nic z toho... zobrali mi zas 7 ampuliek krvi a mam prist 20.7.... na porazenie tieto lehoty....

36evina36
13. jún 2017

@ikonica tak mám prísť po pol druhej a s celý zdravotnú kartu tak hádam tam bude, ani som sestričke nehovorila že už som zas po MA este by to trvalo dlhšie 😀 mali by zas čas

ikonica
13. jún 2017

@36evina36 ale ty ides s vysledkami na gyndu ci? ja som sla na hemato na kontrolu... ze co ten anopyrin robi s krvou asi.... na gynde som bola a tam zasa o tom ze jeden dva potraty su ok... no pre koho ako... ale som to pustila jednym uchom dnu a druhym von.. .snazim sa nepozastavovat sa nad tym... oni to vnimaju inac...

36evina36
14. jún 2017

@ikonica nie výsledky z hematologie a idem tam k nim na hematologiu , a podľa toho čo povie doktorka tam mám ísť ku gynekologovi a to už budem mať výsledky aj z hystologie s toho MA, tak až potom ženskému uvidíme čo vymyslia

bonovka
14. jún 2017

@bevab ahoj,vitaj späť. 🙂 drzim palce a myslim na Teba. 🙂 ako sa inak mas?
@36evina36 nech Ti cas rychlo ujde,strach tolko cakat,piclo by ma..

bevab
14. jún 2017

@bonovka dakujem 🙂. Mam sa dobre. kedze malinky myomik na maternici bola som u homeopatky, aby som ho riesila. Par dni pred ovulkou som zacala spinit a spinila som 3 dni. Podla homopatky som sa vraj cistila. Ovu bola bez hlienu narozdiel od poslednych mesiacov. Preto ani neviem ci vobec je nejaka sanca tento mesiac....teplota aj ovu testy ukazali, ze ovu bola. Tak uvidime....Teploty sa chovaju inac ako posledne mesiace. Dnes som 4 dpo. Ako sa mas ty ?

bonovka
14. jún 2017

@diduska777 trizomy su geneticke testy..na vrodene vady..je tam velmi vysoka percentualna pravdepodobnost vylucenia,resp.potvrdenia anomalii..dobrovolne,platene.chceme ich,lebo od zaciatku som na rizikovom,mame komplikacie,brala som aj silne lieky este na uplnom zaciatku tehu..takze si radsej priplatime..testuju krv matky,odber sa robi v 12.tyzdni,platit budeme 350€.okrem ineho je z testu zrejme aj pohlavie babatka,to uz skor ako bonus..

bonovka
14. jún 2017

@bevab ktovie,mozno anovulacny tento mesiac,mozno si len nepostrehla nieco a mozno je vsetko inak,lebo aj ja som mala podla mojho doktorka anovulacny cyklus v aprili a otehotnela som. 😀
Stale mi byva zle a bolieva ma hlava,uz ledva cakam,kedy a ci vobec to prejde.strasne zle sa takto funguje,ked som kazdy den doobeda alebo poobede odstavena z prevadzky kvoli bolestiam hlavy.vobec si neviem ani uzit tehu,ani volno. :-/ k liekom mi pridal dr. uz aj zelezo,lebo ze som anemicka.tak kazde rano sup 5 tabletiek k ranajkam.plus pocas dna min.raz Paralen..vraj by som ho mala uzivat 3x denne ako prevenciu proti migrenam,ale mam z toho strasne zle pocity. :(

bevab
14. jún 2017

@bonovka anovulacny asi nie lebo teplota sa krasne zvihla, ze ukazkovo. Len to spinenie...ved uvidime. Uz sa nechcem upinat. Ms necakam 25/26.6. Drzim palce nech je vsetko ok a bolesti co najskor prejdu a mozes si uzivat tehu 🙂

bonovka
14. jún 2017

@bevab dakujem..
tak uz len nech sa Ti zadarilo.s tym myomom si bola aj na kontrole,resp.teda zmizol?mozno to bola prekazka..

bevab
14. jún 2017

@bonovka tento myom som mala uz pri prvom tehu. A velmi sa zmensil oproti povodnej velkosti. Zacala som ho riesit s homeo aj napriek tomu, ze som s nim uz tehu bola. Uvidime co bude dalej....

bonovka
14. jún 2017

@bevab tak drzim silno paste,prsty.. 🙂

bevab
14. jún 2017

😘 dakujeem

bonovka
14. jún 2017

@bevab informuj ;)

bevab
14. jún 2017

@bonovka jasne v pripade zazraku sa ozvem 😉

bonovka
14. jún 2017

@bevab 🙂) budem cakat. 🙂)

36evina36
14. jún 2017

@bonovka
@bevab čaká nás tu viac

bevab
14. jún 2017

@bonovka
@36evina36 dakujem baby ste zlate 🙂 😘

@36evina36 tebe samozrejme drzim vsetky palce nech sa vsetko vysvetli a nakoniec podari tak ako mat byt 🙂

36evina36
14. jún 2017

@bevab dúfam len to čakanie je ba nervy

bevab
14. jún 2017

@36evina36 neboj vsetko bude dobre 🙂

36evina36
14. jún 2017

@bevab strašne dúfam že povie tá doktorka že našli v tej mojej keby niečo prečo sa to stalo

diduska777
15. jún 2017

@bonovka dakujem za vysvetlenie, chapem, ze si to chcete dat skontrolovať. Som si myslela ze je to nejaká novinka od kedy som bola ja tehotná, co sa teraz testuje. Ako dlho budete cakat na výsledky?

smejulinko
15. jún 2017

Ahojte dievčatá, my sa s manželom snažíme už vyše pól roka a stále nič. Užívam aj druhy mesiac na odporúčanie od doktorky Inofolic. Ale v pondelok som mala dostať MS a stále nič, ale nemám ani nafúknuté brucho ani má prsia nebolia myslite že môžem byt tehotná ak áno kedy mi odporúčate si urobiť test, budem vďačná za každú Vašu radu dalujem