Snažilky - apríl 2017
Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?
@36evina36
@bonovka
@diduska777 baby drzte silno palce 🙂
@bevab drzim, držím 🙂 nech sa k nam rychlo pridas 🙂 uz si po ovulke?
@diduska777 som 2-3 dpo.
A ja sa neviem dočkať mrchy a výsledkov
Výsledky z hematologie kompletné a objednala ma na 26 a zas čakať a cakat
Ahojte dievčatá, konečne po dlhých mesiacoch s radosťou opúšťam skupiny snažiliek 🙂 Chcem vás všetky povzbudiť, pretože som dôkaz toho že zázraky sa dejú. 🙂 Chcem sa podeliť o moju skúsenosť. . . . . nám pomohla dovolenka, chodili sme na túry, masaže, jazdy na koni ( to ináč ževraj fakt pomáha pri viacerých problémoch ) . . . . takže na psych. blokovaní môžno fakt niečo bude, skúste to 🙂
@36evina36 ale ty ides s vysledkami na gyndu ci? ja som sla na hemato na kontrolu... ze co ten anopyrin robi s krvou asi.... na gynde som bola a tam zasa o tom ze jeden dva potraty su ok... no pre koho ako... ale som to pustila jednym uchom dnu a druhym von.. .snazim sa nepozastavovat sa nad tym... oni to vnimaju inac...
@bonovka dakujem 🙂. Mam sa dobre. kedze malinky myomik na maternici bola som u homeopatky, aby som ho riesila. Par dni pred ovulkou som zacala spinit a spinila som 3 dni. Podla homopatky som sa vraj cistila. Ovu bola bez hlienu narozdiel od poslednych mesiacov. Preto ani neviem ci vobec je nejaka sanca tento mesiac....teplota aj ovu testy ukazali, ze ovu bola. Tak uvidime....Teploty sa chovaju inac ako posledne mesiace. Dnes som 4 dpo. Ako sa mas ty ?
@diduska777 trizomy su geneticke testy..na vrodene vady..je tam velmi vysoka percentualna pravdepodobnost vylucenia,resp.potvrdenia anomalii..dobrovolne,platene.chceme ich,lebo od zaciatku som na rizikovom,mame komplikacie,brala som aj silne lieky este na uplnom zaciatku tehu..takze si radsej priplatime..testuju krv matky,odber sa robi v 12.tyzdni,platit budeme 350€.okrem ineho je z testu zrejme aj pohlavie babatka,to uz skor ako bonus..
@bevab ktovie,mozno anovulacny tento mesiac,mozno si len nepostrehla nieco a mozno je vsetko inak,lebo aj ja som mala podla mojho doktorka anovulacny cyklus v aprili a otehotnela som. 😀
Stale mi byva zle a bolieva ma hlava,uz ledva cakam,kedy a ci vobec to prejde.strasne zle sa takto funguje,ked som kazdy den doobeda alebo poobede odstavena z prevadzky kvoli bolestiam hlavy.vobec si neviem ani uzit tehu,ani volno. :-/ k liekom mi pridal dr. uz aj zelezo,lebo ze som anemicka.tak kazde rano sup 5 tabletiek k ranajkam.plus pocas dna min.raz Paralen..vraj by som ho mala uzivat 3x denne ako prevenciu proti migrenam,ale mam z toho strasne zle pocity. :(
😘 dakujeem
@bonovka dakujem za vysvetlenie, chapem, ze si to chcete dat skontrolovať. Som si myslela ze je to nejaká novinka od kedy som bola ja tehotná, co sa teraz testuje. Ako dlho budete cakat na výsledky?
Ahojte dievčatá, my sa s manželom snažíme už vyše pól roka a stále nič. Užívam aj druhy mesiac na odporúčanie od doktorky Inofolic. Ale v pondelok som mala dostať MS a stále nič, ale nemám ani nafúknuté brucho ani má prsia nebolia myslite že môžem byt tehotná ak áno kedy mi odporúčate si urobiť test, budem vďačná za každú Vašu radu dalujem

@bonovka jej to je super, ze je vsetko aj u vas v poriadku. Mozem sa spýtať co/resp. na co sa dávajú robit trizomy? Dakujem