icon

Snažilky - apríl 2017

modraopica
25. mar 2017

Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?

smejulinko
21. jún 2017

No objednala som si partnerský balíček aj pre môjho manžela a pre mna uvidíme čo to urobí, určite necakam zázraky hneď na prvý mesiac aspoň tri mesiace by som chcela aby sme to užívali a potom uvidíme čo ďalej...všetko nechavam na osud 🙂

bonovka
21. jún 2017

@smejulinko co obsahuje?

bonovka
22. jún 2017

@36evina36 @bevab Babule,ako sa mate?

bevab
22. jún 2017

@bonovka stale rovnako. Som 12 dpo. Cakam ci ms (ne)pride v nedelu/pondelok. Ako sa mas ty ? Drz palceky 🙂

bonovka
22. jún 2017

@bevab drzim,vela na Teba myslim.j som dnes bola na odber krvi na tie trisomy testy a spravil mi aj poradnu a utz,mimi ma 5,2cm,krasne som ho cele videla,rucky,nozky,vrti sa odusu,otocilo sa nam ritou.a vraj to na chlapca nevyzera,tak zrejme budeme mat riadny babinec doma. 🙂))

bevab
22. jún 2017

@bonovka super tesim sa pre teba 🙂 U mna zatial ziadne vyrazky 🙂 a prsia nebolia. A to boleli na kazdu ms. Ale beriem tie vitamin kde je aj inofolic tak mozno je to tym....🙂

bonovka
22. jún 2017

@bevab dakujem. 🙂
aj manzel poctivo stale uziva? 🙂)

bevab
22. jún 2017

@bonovka cajik kupil a doniesol vcera. Hovoril, ze zacne pit dnes. Kupil si aj vitamin A...neviem na co ...radsej chcem kupit selezin ace. Tam su vsetky dolezite vitamin 🙂 vratane Acka. je tam aj zinok, selen, Ecko atd. Doteraz bral mat. kasicku, zinok a Q10.

bonovka
22. jún 2017

@bevab caj myslis ten kotvicnik??

katusikkk
22. jún 2017

Mne dnes ide roztrhnut podbrusko.
Mate niektora skusenosti s tym,ze by to mohlo byt od INFOLICU?Mam len par dni po ovulke.😠

bevab
22. jún 2017

@bonovka ano ten.

bonovka
22. jún 2017

@bevab tak uz len nech to vsetko zaberie,pomoze a nech si coskoro 🤰 🙂

ikonica
22. jún 2017

@katusikkk aj ja som ho brala od 5dc po 15 dc dve sacky denne a mam bolesti v podbrusku od ovuly... snad nemam nejaku cystu alebo co....

katusikkk
22. jún 2017

@ikonica
A kolko dni po ovulke mas??Ja ho beriem druhy mesiac.Nemavam ziadne bolesti ani pri ms,ale dnes som musela odist z prace.Som si ani sadnut nemohla.Tak len tak rozmyslam ci to nie je od toho.😠

ikonica
22. jún 2017

ja mam 22dc a ovula bola tak 15-16dc... pozitivny test ovu 14dc

ikonica
22. jún 2017

@katusikkk asi to bude tym inofolicom... ja wom ho uz raz takto brala a mam pocit ze aj vtedy som riadne citila vajecniky... najviac ked sedim alebo lezim... ked chodim, je mi fajn...

bevab
22. jún 2017

@bonovka ja dufam a snazim sa....a manzel sa teraz pridal s podporou. Tak sa tesim. Snad sa zadari 🙂

bevab
22. jún 2017

@bonovka dokonca aj uiu by sme mozno skusili ak sa nepodari. Uvidime ako a co bude 🙂

katusikkk
22. jún 2017

@ikonica ja zas ked lezim je fajn,len nemozem si sadnut,nech sa nenapnem.Snad to prestane.Tak ty uz mozes o chvilu testovat 😀 🙏

bonovka
22. jún 2017

@bevab strasne rada to citam,hlavne to,ze sa manzel "chytil".. 🙂

ikonica
22. jún 2017

@katusikkk ja uz testujem ako salena aj ked viem ze nic este neukaze... nie je dobre mat doma vela lacnych testov... z cloveka sa stava testoholik 🚑👹

katusikkk
22. jún 2017

@ikonica
Ja by som kupila az den kedy by mi meskali,alebo keby sa mi graf moc pacil.😅Ale snad sa zadarilo uz tento mesiac 🙂

36evina36
22. jún 2017

Dievčence moje ja čakám na ten pondelok jak decko na vianoce. A potom uvidím čo ďalej. Dúfam že budem vedieť čo tie moje MA spôsobuje a ako tomu zabrániť.

ikonica
22. jún 2017

@katusikkk uvidime...drzim paluchy... prve tehu sa mi dusik ukazal na 24dc... tak v sobotu budem mozno mudrejsia :D

bonovka
22. jún 2017

@36evina36 ides na tu hematologiu v pondelok?ci kam vlastne??no drzim kazdopadne palce,aby odhalili pricinu..a aj dali navod,ako tomu do buducna zabranit.

36evina36
22. jún 2017

@bonovka áno na hematologiu tak dúfam inak chlap odmieta skúšať zas zostane mi ho len opiť a znásilniť keď to inak nejde

bevab
24. jún 2017

@bonovka
@36evina36 ahojte. Dnes 14 dpo. Test bol biely 😢

katusikkk
24. jún 2017

Robis si aj graf??Nie je este nadej??😔

bevab
24. jún 2017

@katusikkk dakujem za podporu. Test je biely ani naznak ducha nevidim. Ano graf mam.

bevab
24. jún 2017