Snažilky - apríl 2017
Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?
AA ešte mi to musí schvál iť ženský
Ahojte vsetky snazilky, idem sa vyrozpravat, mam jedneho synceka a rok sa uz snazime o surodenca pre nasho drobceka no zial neuspesne, kvoli cystam, po roku som mala v maji ovulku ale muz bol chory a ja den po dobrani antibiotik na mocove cesty no napriek tomu sme sa dva dni po sebe posnazili, zacala som verit ze to uz vyjde, ale dnes 14 dni po ovulacii test negativny :( kramy nemam no tehotna pravdepodobne urcite nie som......som z toho cely den akasi smutna a bez nalady, vratil sa mi aj zapal, z ktoreho som sa liecila, dostala som dnes jednorazove antibiotika tak snad aspon tie zaberu...inak neviem ci je to nahoda ale ovulku som mala po tom ako som dva tyzdne uzivala inofolic, kazdopadne ho budem uzivat nadalej, a zaujima ma aj nazor, ci pri uhniezdovani ma kazda zena pocity na emko, ja som pri prvom synovi mala, brutalne krce na emko a to sa mi drobec uhniezdoval a tento mesiac som nemala ziadne ziadne pocity tak som aj vedela ze asi nic aj ked som chcela verit............snad sa emko coskoro dostavi
Ahojte mamičky. Mala ste niektorá skúsenosť s takým prípadom ako ja? Beriem Duphaston na upravenie cyklu už 4 mesiace. Vždy mi menštruácia príde tak na max 3. deň. Tento mesiac som si zabudla Duphaston vybrať z lekárne a už som nestihla 17. deň cyklu, tak som Duphaston tento mesiac uplne vynechala. Snažíme sa však aj o bábatko. Menštruácia mi mešká 5 dní. Prvý test mi ukázal akoby totálne slabunkú čiarku , to bolo večer a na druhý deň poobede som si robila inú značku testu a nebolo tam nič. Podbruško ma včera neskutočne bolelo ako keby som mala dostať menzes. No menzes stále nikde. Myslíte že je šanca že som tehotná, alebo to môže byť za to že som ten Duphaston vysadila? Len nechápem tú slabú čiaročku
Takže čakajú ma tri týždne antibiotík to je ale radosti
Ahoj te maminky, minulý týždeň som sem písala príspevok. Bola som u Dr. robil mi sono a povedal, že som tam mám ešte tekutinu, vraj po prasknutej cyste. Na sone bola ešte bublinka tak som sa pýtala, či aj to je cysta. Pomeral to a povedal, že asi je to len endometrium, lebo že cysty sú väčšie. Dal mi vyvolávačku, to bolo 29.6.. Test mi ukázal slabulinkú čiaročku a potom o dva tri dni už žiadnu, preto som bola u doktora na vyvolávačku. Menzes však ani po vyvolávačke neprišiel. Koľko mám ešte čakať? Kedy po vyvolávačke mi MS príde? Môže byť že tá maličká bublinka mohol byť aj plodový vak a že som tehotná? Máte s tým niektorá skúsenosť? Môže byť že to ani Dr neriešil, lebo to bolo ešte veľmi maličké? Teraz mi mešká menzes dva týždne.Test som si znovu nerobila, neviem či to nie je zbytočné
ja som si nechcela robiť zbytočne nádeje, lebo sa bojím sklamania. Len som včera googlila a našla som aj také prípady. No a keďže menzes som ešte nedostala, stále mi to vŕta v hlave. No asi zajtra zbehnem do lekárne a testnem sa. Ja len či s tým nemáte niektorá skúsenosť? Bože čo by som dala za to keby som čakala mimi
Ahojte, u mna tento mesiac bude asi anovulak 😢

@bonovka asi septembri keď dobere injekcie a uvidíme čo tie chlamýdie či ich nemá aj on