icon

Snažilky - apríl 2017

modraopica
25. mar 2017

Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?

36evina36
26. jún 2017

@bonovka asi septembri keď dobere injekcie a uvidíme čo tie chlamýdie či ich nemá aj on

bonovka
26. jún 2017

@36evina36 drzim palce,aby bolo vsetko ok a pricina odstranena,resp.eliminovana natolko,aby sa vsetko podarilo dotiahnut do uspesneho konca..

36evina36
26. jún 2017

AA ešte mi to musí schvál iť ženský

mlil77
26. jún 2017

Ahojte vsetky snazilky, idem sa vyrozpravat, mam jedneho synceka a rok sa uz snazime o surodenca pre nasho drobceka no zial neuspesne, kvoli cystam, po roku som mala v maji ovulku ale muz bol chory a ja den po dobrani antibiotik na mocove cesty no napriek tomu sme sa dva dni po sebe posnazili, zacala som verit ze to uz vyjde, ale dnes 14 dni po ovulacii test negativny :( kramy nemam no tehotna pravdepodobne urcite nie som......som z toho cely den akasi smutna a bez nalady, vratil sa mi aj zapal, z ktoreho som sa liecila, dostala som dnes jednorazove antibiotika tak snad aspon tie zaberu...inak neviem ci je to nahoda ale ovulku som mala po tom ako som dva tyzdne uzivala inofolic, kazdopadne ho budem uzivat nadalej, a zaujima ma aj nazor, ci pri uhniezdovani ma kazda zena pocity na emko, ja som pri prvom synovi mala, brutalne krce na emko a to sa mi drobec uhniezdoval a tento mesiac som nemala ziadne ziadne pocity tak som aj vedela ze asi nic aj ked som chcela verit............snad sa emko coskoro dostavi

zuzinka44
27. jún 2017

Ahojte mamičky. Mala ste niektorá skúsenosť s takým prípadom ako ja? Beriem Duphaston na upravenie cyklu už 4 mesiace. Vždy mi menštruácia príde tak na max 3. deň. Tento mesiac som si zabudla Duphaston vybrať z lekárne a už som nestihla 17. deň cyklu, tak som Duphaston tento mesiac uplne vynechala. Snažíme sa však aj o bábatko. Menštruácia mi mešká 5 dní. Prvý test mi ukázal akoby totálne slabunkú čiarku , to bolo večer a na druhý deň poobede som si robila inú značku testu a nebolo tam nič. Podbruško ma včera neskutočne bolelo ako keby som mala dostať menzes. No menzes stále nikde. Myslíte že je šanca že som tehotná, alebo to môže byť za to že som ten Duphaston vysadila? Len nechápem tú slabú čiaročku

36evina36
2. júl 2017

Takže čakajú ma tri týždne antibiotík to je ale radosti

bonovka
2. júl 2017

@36evina36 preco atb??

36evina36
2. júl 2017

@bonovka preventívne kvôli tym plucnim chlamidiam čo našla hematologicky v krvy ale pľúcna pov dala že sú neaktívne ale preliecime

bonovka
2. júl 2017

@36evina36 jaj tak..no tie mam aj ja..
A aky bude dalsi postup,co sa tyka predchadzania problemom v tehu??

36evina36
2. júl 2017

@bonovka podľa hematologicky injekcie počas celého trhu a 6 sto nedelie Uvidím čo povie ženský ale tam pôjdem najskôr za dva týždne všetci moju dovolenky z roboty sa neviem dostat

bonovka
2. júl 2017

@36evina36 takze zase cakanie..no potom daj kazdopadne vediet..inak sa citis ako?vsetko v poriadku?

36evina36
2. júl 2017

@bonovka ale v pohode celkom ešte stále som nemala mrchu tak hádam príde a nebudem musieť ísť na vyvolavacku

36evina36
3. júl 2017

@bonovka neviem ešte som nebola na gynde tak netuším čo mi povie ten či 3 mesiace 6 Čakať uvidim

bonovka
3. júl 2017

@36evina36 myslim na Teba! ;)

36evina36
4. júl 2017

@bonovka ďakujem ale myslím že už nebude protestovať keďže už vieme kde je problém

bonovka
4. júl 2017

@36evina36 kazdopadne informuj. 🙂 my sme dnes konecne dostali vysledky trisomy,trizomie su negativne a cakame dievcatko. 🙂 to bude babinec.. 🙂

36evina36
4. júl 2017

@bonovka gratulujem teda máš aj vybraté meno

bonovka
5. júl 2017

@36evina36 dakujem,sme o nieco pokojnejsi..bude mala Saška. 🙂

36evina36
5. júl 2017

@bonovka len Saška alebo Alexandra

zuzinka44
5. júl 2017

Ahoj te maminky, minulý týždeň som sem písala príspevok. Bola som u Dr. robil mi sono a povedal, že som tam mám ešte tekutinu, vraj po prasknutej cyste. Na sone bola ešte bublinka tak som sa pýtala, či aj to je cysta. Pomeral to a povedal, že asi je to len endometrium, lebo že cysty sú väčšie. Dal mi vyvolávačku, to bolo 29.6.. Test mi ukázal slabulinkú čiaročku a potom o dva tri dni už žiadnu, preto som bola u doktora na vyvolávačku. Menzes však ani po vyvolávačke neprišiel. Koľko mám ešte čakať? Kedy po vyvolávačke mi MS príde? Môže byť že tá maličká bublinka mohol byť aj plodový vak a že som tehotná? Máte s tým niektorá skúsenosť? Môže byť že to ani Dr neriešil, lebo to bolo ešte veľmi maličké? Teraz mi mešká menzes dva týždne.Test som si znovu nerobila, neviem či to nie je zbytočné

ikonica
5. júl 2017

@zuzinka44 no ja bu som uz davno mala minimalme jeden test urobeny....

zuzinka44
5. júl 2017

ja som si nechcela robiť zbytočne nádeje, lebo sa bojím sklamania. Len som včera googlila a našla som aj také prípady. No a keďže menzes som ešte nedostala, stále mi to vŕta v hlave. No asi zajtra zbehnem do lekárne a testnem sa. Ja len či s tým nemáte niektorá skúsenosť? Bože čo by som dala za to keby som čakala mimi

36evina36
5. júl 2017

@zuzinka44 ja by som mala asi už test dávno spravený zas a zas 😊ale no mne robili druhého kyret a keď do 15 nedostanem mrchu pôjdem aj ja na vyvolavacku -to sa mi ešte nikdy nestalo

bonovka
5. júl 2017

@36evina36 Alexandra 🙂

36evina36
11. júl 2017

@bonovka pekne ja sa dnes rutim konečne svojmu gynekologovi som zvedavá čo bude ďalej mrchu furt nemám

bonovka
11. júl 2017

@36evina36 daj vediet,co povedal..drzim palec,nech su to dobre spravy.

bevab
11. júl 2017

Ahojte, u mna tento mesiac bude asi anovulak 😢

bonovka
11. júl 2017

@bevab ahaa,kto sa nam tu ukazal!? 🙂 telepatia,prave som na Teba myslela a bliklo mi upozornenie. 🙂 ako sa mas??

bonovka
11. júl 2017

@bevab tak si ma predbehla..podla BT myslis?ci?

bevab
11. júl 2017

@bonovka pisala som vyssie. Tento mesiac zasa nic. Vyzera to byt anovulak bohuzial :( Nemam ja stastie 😢