Snažilky - apríl 2017
Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?
No baby bolest uplne ustala. Vcera sme nesnazilkovali. Dufam, ze staci sobota a nedela a este dnes poistime. Dufam, ze teplota stupne zajtra rano.
Mrcha dorazila dnes - teraz 😁
Čaute baby,ani som sem nechcela medzi vás,že určite o mesiac bude meškať,no odvtedy už tri mesiace prešli..A stále nič..Asi sem musim ísť,lebo sa dostávam do stavu,že si robím tehotenské testy aj keď netreba..Chytajú ma návaly hnevu,že prečo to nefunguje keď prvá prišla na prvú supu,keď dostanem tak mi je do plaču a veru občas si aj poplacem..Ale len na tajnasa,lebo môj muž sa mi smeje,že plačem ako malé decko,čo nedostalo svoju hračku..🙄
@sklenarova nepodliehaj panike stres ti veru nepomôže, treba len dúfať že to bude v ten právi čas
Ahojte baby, teplota stupla. Vyzera, ze ovulka bola. 😉
@36evina36 hej,ja viem,ale keď to nie je tak jednoduché..:(
@sklenarova no vidis ja otehotnela dva krát hneď a prvý krát som potretie v 23tt čo už som si musela odročiť a druhý krát v 11 TT . Všetko chce svoj čas to že človek otehotnie nieje záruka úspechu. Hlavne mysli pozitívnea všetko pojde
❤ dakujem
Ja mala narodky včera tak aspoň krámy som dostala 😁
@36evina36 ja som už tiež raz potratila v 8 TT, takže ja viem o čom hovoríš..:(
Baby myslíte že budem musieť byť celé tehotenstvo pri tých injekciách na pnke?

@bonovka ja viem vzdy tych druhych velmi dobre podporovat 🙂