icon

Snažilky - apríl 2017

modraopica
25. mar 2017

Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?

bonovka
22. júl 2017

@bevab silno na Teba myslim,bociany asi tiez nebudu nahoda. 🙂 a hned dva...?? ;)))

bonovka
22. júl 2017

@36evina36 krasne..oni zaruky nedavaju a podpisovala som zmluvu pred operaciou kde su aj rizika..len skoda,ze mi ju dali citat az s rozkvapkanymi ocami a mala niekolko stran,pisana malym pismenkami..ale vtedy som bola odhodlana si to dat spravit a zas moje dnesne dioptrie oproti predchadzajucim su "nic"..uz len dufat,ze nebudem potrebovat inu operaciu oci.

bevab
23. júl 2017

@bonovka dakujem. Chyta ma depka zasa 😢

bonovka
23. júl 2017

@bevab preco depka??klesla bt???

bevab
23. júl 2017

@bonovka nie zatial nie. Len sa necitim na to, ak to nahodou vyslo. Nic mi nie je :(

emiliasp
23. júl 2017

Baby,mám na predaj partnerský balíček Inofolic20 vrecúšok +folandrol 30 vrecúšok,nový zabalený balíček,kolegyňa už porodila a našla doma,nemá tu účet,tak posúvam ja 🙂 cena 24€

sklenarova
23. júl 2017

@emiliasp čo je folandrol?Infolic poznám,ale toto nie

emiliasp
23. júl 2017

@sklenarova folandrol je pre mužov...presne neviem,ako stimuluje organizmus,ale má rovnaký účel ako Inofolic20 pre zeny

lily183
24. júl 2017

@bevab ahooj, ako je natom teplotka? 🙂

bonovka
24. júl 2017

@bevab ale ved zas nemozes mat priznaky po par dnoch. 🙂

natalka2306
24. júl 2017

bonovka,to pomoze otehotniet ten partnersky balicek?🙂

bevab
24. júl 2017

@bonovka nemozem, lebo tehotna nie som. Dnes som 13 dpo a test je biely :(. Teplota je piaty den po sebe hore na 37 a nic. Musim sa s tym vyrovnat, ze z toho nic nebude. Dakujem za podporu. Majte sa super.

bevab
24. júl 2017

@lily183 37 uz piaty den po sebe. Test je vsak biely :(. Drzim ti palce nech ti to vyjde. Ja koncim. Uz ma tie sklamania nebavia.

36evina36
24. júl 2017

@bevab a kedy mas mať mrchu ? Na test je ešte skoro nie

bevab
24. júl 2017

@36evina36 streda, alebo stvrtok pride.😢

bonovka
24. júl 2017

@natalka2306 ahoj,ja neviem,nespravnej sa pytas. 🙂
@bevab heeej,hej,hej!!!co to zas za pesimistku???13dpo test biely??pamatas si moje zaciatky???ked najprv bol duch a potom na druhe rano test biely..??a potom zrazu bum..?a tiez mi dost neskoro ukazalo //.37 je celkom slusne a esteja k tomu 5 dni..to predtym nebolo,hm??

bevab
24. júl 2017

@bonovka som realistka. Rozhodla som sa, ze uz nebudem robit nic. Nic merat a nic testovat.

bonovka
24. júl 2017

@bevab mozno je to aj lepsie.vravi sa,ze to pride vtedy,ked sa presrane zena na to prilis sustredit a upinat..

lily183
25. júl 2017

@bevab dakujem krasne...
Vies ono kym este nie je ms tak nic nie je stratene, ale uplne rozumiem, ze si sklamana...to sme pocitila snad kazda...netreba to vzdavat

zuzulienkasv
25. júl 2017

@sklenarova folandrol a Inofolic sa vraj vitamínovo prejavia až po 4 mesiacoch užívania takže treba brať poctivo 4 mesiace minimálne

husky48
25. júl 2017

@bevab sme na to rovnako. Tiez cakam v stredu alebo stvrtok. Teploty stale 37 a testy biele. Prijala som to a cakam na klesnutie bt a nech uz pride ms. Neznasam to cakanie na ms.

bevab
25. júl 2017

@husky48 ako dlho uz skusas ? Drzim palce. Ja uz som to vzdala. Dnes rano teplota isla dole na 36.9. Takze ms isto pride.😢

husky48
25. júl 2017

@bevab ja som zacala pomaly ale isto spinit,takze rano asi tiez klesnem a ms pride ako hodinky. Skusame od oktobra tak ,ze sme smi nedavali pozor.ale od januara som sa zacala oboznamovat a ovulkou a bt o ktorej som predtym ani len netusila. Nieje to mozno dlho ale ta ms zaboli vzdy 😔 ale nevzdavam to.ani ma nenapadne sa zmierit s myslienkou, ze by som nemala byt mama 😝 ty ako dlho?

bevab
25. júl 2017

@husky48 my sa snazime od februara. Mam jednu dceru, ktora sa vydarila na prvy sup a preto som velmi smutna, ze sa teraz nedari. U mna zly faktor je aj vyssi vek. Aj beries nieco ? Vitaminy ?

sklenarova
25. júl 2017

@zuzulienkasv je to voľne predajné?

husky48
25. júl 2017

@bevab no ja este dieta nemam a mam 33 takze tiez ma tlaci cas nakolko by sme chceli dve deti.no skusala som inofolic.ten mi akurat rozhadzal cyklus.teraz treti mesiac uzivam matersku kasicku.do ovu pijem alchemilku a po ovu vitex jednu tabletu denne az do ms. Je dobry nq zvysenie progesteronu na udrzanie plodu.a pij aj ananasovy dzus.a prvy mesiac som zacala aj kvapky gynex dvakrat denne.je toho dst 😀 az sa niekedy pristihnem,ze niektore zabudnem alebo neviem ktore kedy 😀 ale tak co by som pre babo nespravila. A pri prvej si nebrala nejake vitaminy co ti dopomohli? Skusala si nejake?

bonovka
26. júl 2017

@bevab
@36evina36 baby,co nove??

zuzulienkasv
26. júl 2017

@sklenarova ano je to voľne predajne alebo aj na nete je toho kopec

sklenarova
26. júl 2017

@zuzulienkasv diky moc

bevab
26. júl 2017