Snažilky - apríl 2017
Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?
@36evina36 krasne..oni zaruky nedavaju a podpisovala som zmluvu pred operaciou kde su aj rizika..len skoda,ze mi ju dali citat az s rozkvapkanymi ocami a mala niekolko stran,pisana malym pismenkami..ale vtedy som bola odhodlana si to dat spravit a zas moje dnesne dioptrie oproti predchadzajucim su "nic"..uz len dufat,ze nebudem potrebovat inu operaciu oci.
Baby,mám na predaj partnerský balíček Inofolic20 vrecúšok +folandrol 30 vrecúšok,nový zabalený balíček,kolegyňa už porodila a našla doma,nemá tu účet,tak posúvam ja 🙂 cena 24€
@emiliasp čo je folandrol?Infolic poznám,ale toto nie
@sklenarova folandrol je pre mužov...presne neviem,ako stimuluje organizmus,ale má rovnaký účel ako Inofolic20 pre zeny
bonovka,to pomoze otehotniet ten partnersky balicek?🙂
@natalka2306 ahoj,ja neviem,nespravnej sa pytas. 🙂
@bevab heeej,hej,hej!!!co to zas za pesimistku???13dpo test biely??pamatas si moje zaciatky???ked najprv bol duch a potom na druhe rano test biely..??a potom zrazu bum..?a tiez mi dost neskoro ukazalo //.37 je celkom slusne a esteja k tomu 5 dni..to predtym nebolo,hm??
@sklenarova folandrol a Inofolic sa vraj vitamínovo prejavia až po 4 mesiacoch užívania takže treba brať poctivo 4 mesiace minimálne
@bevab ja som zacala pomaly ale isto spinit,takze rano asi tiez klesnem a ms pride ako hodinky. Skusame od oktobra tak ,ze sme smi nedavali pozor.ale od januara som sa zacala oboznamovat a ovulkou a bt o ktorej som predtym ani len netusila. Nieje to mozno dlho ale ta ms zaboli vzdy 😔 ale nevzdavam to.ani ma nenapadne sa zmierit s myslienkou, ze by som nemala byt mama 😝 ty ako dlho?
@zuzulienkasv je to voľne predajné?
@bevab no ja este dieta nemam a mam 33 takze tiez ma tlaci cas nakolko by sme chceli dve deti.no skusala som inofolic.ten mi akurat rozhadzal cyklus.teraz treti mesiac uzivam matersku kasicku.do ovu pijem alchemilku a po ovu vitex jednu tabletu denne az do ms. Je dobry nq zvysenie progesteronu na udrzanie plodu.a pij aj ananasovy dzus.a prvy mesiac som zacala aj kvapky gynex dvakrat denne.je toho dst 😀 az sa niekedy pristihnem,ze niektore zabudnem alebo neviem ktore kedy 😀 ale tak co by som pre babo nespravila. A pri prvej si nebrala nejake vitaminy co ti dopomohli? Skusala si nejake?
@sklenarova ano je to voľne predajne alebo aj na nete je toho kopec
@zuzulienkasv diky moc

@bevab silno na Teba myslim,bociany asi tiez nebudu nahoda. 🙂 a hned dva...?? ;)))