icon

Snažilky - apríl 2017

modraopica
25. mar 2017

Dnes test opäť biely..v apríli pokračujeme v snahe za vytúženým bábätkom..kto sa pridá?

36evina36
18. apr 2017

@bevab urcite napusem lebo doma to bude tajne zatial pred rodinu, a clovek sa musi niekde vykecat

bevab
18. apr 2017

😂

36evina36
18. apr 2017

@bevab co sa smejes naposledy som sa hned pochvalila a ako sa poznam vykecam to aj teraz

bevab
18. apr 2017

@36evina36 drzim palce 🙂 Ja neviem ako dopadnem pocity su vselijake....

36evina36
18. apr 2017

@bevab ja som dnes jak vzducholod strasne si pripadam nafuknuta

36evina36
19. apr 2017

@bevab tak nevydrazala som rano ma dva krat pri ceste na wc naplo myslite ze to je to co si myslim

ivankalaco
19. apr 2017

@36evina36 áno ❤

36evina36
19. apr 2017

@ivankalaco tak dufam v piatok zopakujem hadam to uz bude jednoznacne, a potom uz len musim vyhnat strach a bude to

ivankalaco
19. apr 2017

@36evina36 Držím palčeky, nech je všetko v najlepšom poriadku 🙂

bevab
19. apr 2017

@36evina36 gratulujem a zavidim 😉

36evina36
19. apr 2017

@bevab vsak hadam nebudem sama, nezavid moja nemas co ja budem teraz len v napati

modraopica
autor
19. apr 2017

@36evina36 Aj ja by som sa chcela pridať..dúfam, že 25.4. MS už nepríde 🙂

36evina36
19. apr 2017

@modraopica to dufam bude mi treba podporu

bevab
19. apr 2017

@36evina36 len u mna to bude tazkevsa dostat do takeho stavu. Uz teraz viem ze ms o tyzden urcite pride. 😢

36evina36
19. apr 2017

@bevab ako to mozes vediet

ipetka
19. apr 2017

Babulky rada by som sa pridala 😊 po 4 rokoch pokusov a naslednych sklamani som v sobotu objavila //..sama tomu neverim ze sa nakoniec podarilo ❤️

bevab
19. apr 2017

@36evina36 pocit....posunula sa mi podla teplot a appky cela ovu a tam som s muzom nebola....preto si to myslim.

36evina36
19. apr 2017

@bevab tak spermie ziju v tebe dlho 🙂 , ,ja viem kedy mam ovulku podla tabuliek mi to nesedi ale podla vytoku viem presne kedy

36evina36
19. apr 2017

@ipetka gratulujem

bonovka
19. apr 2017

ahojte, pridávam sa k Vám, tiež by sme chceli mimino, ale doktor sa vyjadril, že podľa gyn. vyšetrenia 13.4. by sa dosť prekvapil, keby sa nám tento mesiac niečo zadarilo, že mi nefunguje všetko tak, ako má. dosť ma to znepokojuje, lebo doteraz nebol nikdy problém, vždy mi hovoril, že som plodná ako jabloň.hneď po najbližšej MS sa mám prísť ukázať na ďalšie vyšetrenie. snáď bude všetko ok. Vám všetkým držím palce. ;)

bevab
19. apr 2017

@36evina36 tak ja po niekolko mesacnom skusani som na to isla vedecky cez ovu testy a meranie bazalky......🙂. Len teraz mam uz druhy den bielkovy vytok, ale zvysenu bazalnu teplotu a to vraj ovu nemoze uz byt.... .. tak neviem co. Bolenie podbruska a vajecnikov mam uz niekolko dni, ale nechcem si nic namyslat......

bonovka
19. apr 2017

@bevab aky je to ten bielkovy vytok a, co moze znacit?ja to nejako neviem rozoznat,lebo ja mam vkuse nejaky problem.. :-/

36evina36
19. apr 2017

@bevab
@bonovka mne doktor hovoril ze vytok cez ovulaviu je riedky priesvitny a da sa medzi prstami natahovat, a podla toho viem presne kedy

bonovka
19. apr 2017

@36evina36 Taky poznam. 🙂 ale nikdy som si to nesledovala a ani som,pravdupovediac,nevedela,s cim ma zrovna tento druh vytoku suvis.kedze neustale mam problemy,tazko sa to aj rozlisovalo.dakujem za radu. 🙂 ja mam cyklus dost nepravidelny,tak mi je tazko nieco pocitat ci sa spoliehat na kalendare.rozmyslam preto nad tymi ovu testami,ale tiez nemam jasno v tom,ako vlastne funguju,co znamena,ked je na nich slabsia druha ciarka a pod.v tomto som absolutne neskusena. 🙂

36evina36
19. apr 2017

@bonovka ja mam nepravidelny cyklus a viem to len podla toho vytoku, ak si to odsledujes da sa tym pekne riadit

bonovka
19. apr 2017

@36evina36 dakujem,skusim.tento mesiac som pravdepodobne neovulovala vobec,teda predpokladam,ze to myslel moj doktor tym vyjadrenim,ze teraz "nefungujem"..
Ale Ty si teraz tusim tehu,ak som dobre videla..? 🙂)

36evina36
19. apr 2017

@bonovka dufam mrcha ma prist az 21 ale test vyzeral nadejne.ak to vyslo tak hned na prvy pokus aj prve tehotenstvo mi tak vyslo na prvy mesiac , ale to zial nedopadlo dobre tak teraz to vide 🙂

bonovka
19. apr 2017

Jasne,ze vyjde a testik podla mna krasne ukazuje.. ;) silno drzim palce. 🙂 a ja som tiez pri prvej aj druhej dcerke otehotnela na prvy sup a prave preto sa teraz obavam,ze to uz nevyjde,kedze tam nastali zmeny,ktore mi sposobuju problemy.a po tridsiatke to uz vraj byva vselijake.zato sa teraz viac sledujem a zaoberam sa ajmi ovulaciou.doteraz som nemala na to nejaky zvlastny dovod..

visnacka
19. apr 2017

Čaute baby, aktuálne mám ešte tento mesiac antikoncepciu no posledných 8 dní. Keď ju vysadím kedy by som mohla začat zo snažením sa ??

13_janka_20
Autor odpoveď zmazal