@bonovka ja mam poškodené rohovky takže už sa valím ocnemu lebo takto robiť nemôžem. Ale to bola taka prezentácia co vydávajú a plány do konca roka a tak každý rok tam chodíme je to super
@bonovka new moje drahé skla 360€ stali skla a kúpila som rám za 110 jeden a 70 za druhý lacnejšie neboli akcia bola do druhých dajú tie drahé skla zadara
@36evina36 matka Zem.nosim okuliare od svojich 6 rokov,moje deti tiez,ale tolko penazi by som nedala,resp.nemala z coho dat.toto je zdieranie..uz co na tom moze byt take drahe,ked je to zdravotna pomocka??to nie je estetika ani rozmar.sila..
@bonovka no to moje poškodené rohovky mam špeciálne skla a nejak v tomto úžasnom zdravotníctve nemám na vyber, teraz vidím tak na 20 cm dobré a inak sa mi maže
@bonovka áno moja tak zostanem slepá alebo budem brat pôžičku tu to nikoho netrápi, toto je naše zdravotníctvo možno keby som bola tmavá boli by zadara
@bonovka slepé od nedele od obeda a okuliare budú za 10 az15 prác dní hádam do vtedy neumrem na hlavu, ale plodnie asi odkladám kým nebudem mat okuliare, new že by som ich pri plodeni potrebovala ale takto neviem ci nebude treba často ibalgin
@36evina36 a nehladas Ty len argumenty,ako sa tomu vyhnut,lebo mas strach?vraj lieky prve obdobie nemaju vplyv na mimi..ale tak kvitujem,daj sa dokopy pp kazdej stranke....
@36evina36 Ty si tam aj ked nemusis? 🙂