@bonovka @36evina36 ahojte, tak aj dnes Vás poprosím, urobila som si aj dnes test a čakala som že bude silnejšia čiarka a skôr naopak, je slabšia, tak neviem čo si mám myslieť. A k dr idem až 21.12. To je riadna doba. Som 30dc. Mešká 4dni.
@evellin26 no tazko robit zavery este.skus iny.ak bude slabnut,nie je dobre.ale ja som mala na,zaciatku tiez vselijake tie testy,tak nechcem vopred kuvikat..
@bonovka moja a co iné mi zostáva som predavačka a so so plnom na pohotovosť asi ťažko Však sadnem do kancla a budem robiť mesačne hlásenia a podobne blbiny
@bonovka no bol koniec mesiaca budem robiť viac papierovaciek, ale presne viem kto ma nakazil išla som v auparku vo výťahu a taky dedo za mnou za kašľal a normálne som cítila že ma oprskal, však dať si ruku pred hubu je asi moc
@36evina36 skvele.ale je toho vela teraz vo vzduchu.ja mam malinku choru teraz doma od pondelka a kazde rano,ked muz odide do prace,lahne na jeho miesto do postele vedla mna..cudujem sa,ze sa este ako-tak drzim..
@36evina36 ahoj,Evi. 🙂 da sa..ako ku koncu..rozbita som cela,ledva chodim,ledva sedim,ledva lezim.vsetko ma uz boli,vsetko mi je zatazko,nic nevladzem. 🙄 Ty ako?nebyva Ti zle?
@bonovka ale býva presne jak prvý krát každé ráno ma po napína nedajbože ostanem hladná alebo mam plný nos. No des ale aspoň viem ze kým mi je zle tak je čerešňa ok. Kľudne mi tak môže byt aj cely čas. Akurát mam furt chuť na víno
@evellin26 urcite ano. ;)