Snažilky august 2016
Ahoj nájdu sa tu snažilky ktore sa pustia do toho v auguste ? S manzelom chceme začať pracovať na tretom babetku v auguste 🙂 , 🙂
Baby radte, 16teho som mala posledny den ovu, 27meho mi vysiel negativny test. 30teho som ju nedostala, 31veho len silny tmavy vytok, ale len raz za den a dnes uz zasa nic. Co vy nato? Myslite ze by som mala bezat na gyndu? Krce a tlaky som mala neskutocne a po vytoku akoby odobralo....
@zuzanita123 este som zabudla dodat ze teplota klesla z 36.68 na 36.4 dnes rano.
@zuzanita123 moze sa ti este rozbehnut mrcha podla mna
Hmmm normalne sa mi spusta este v den vytoku a bolesti nemavam nikdy, nic pockam do pondelka a ked nic objednam sa.... krcok sa drzi hore od ovulacie ani nezosiel tento cyklus
ahojte pridavam sa k vam, o tyzden cakam menštruaciu , zatial som netestovala, zda sa mi to zbytocne kym nemeškaj. držím sebe i vam palce, nech sme coskoro tehu vsetky 🙂
@zuzanita123 ale mohlo by to byť aj uhniezdovanie a z toho taky vytok..skus si ešte pred tym ako pojdeš na gyndu spraviť ešte jeden test 🙂 držim palce a zavidim...mne už došla a pomaly aj konči 😠
Ja furt nic. Ale dnes klesla teplota z 36,6 na 36,3. Mrchu mam dostat v pondelok.
Ale prsia ma bolia neskutocne...
@erka2014 och dakujem ale prdlajs , ponatahovala ma 2 dni, len jednorazovym spinenim( co u mna nieje normalne) a dnes uz bezi normalne 😕
@erka2014 a ty kedy ovulujes tento mesiac?
@zuzanita123 ja som si tiež myslela že bude iba špinenie a že to je isto uhniezdovanie ale tiež nebolo..na druhy den hned pecka ako delo a akosi ma to drži ešte teraz a to som myslela že končim..5 den a ešte som si musela dať tabletku od bolesti...vieščo kedy ovulujem ...sama neviem :D ale tento mesiac som sa naštvala a idem si robiť aj ovu testy a snad zvladnem aj merať bazalku...možno okolo 14 teho ale to je tak od brucha...🙂
aj ja sa k vam pridavam, dnes som 7 dpo
@erka2014 hahaha to mas pravdu..este nie. Zajtra rano chcem mal by byt prvy den menzesu 29DC, no dnes vobec nemam stav ako pred MS ziadne bolesti ani nafuknute brucho co som mala vzdy tyzden pred.. takze horim nedockavostou ..uz so mnou nabija, nervozna som z toho ..menim nalady z hodiny na hodinu manzel sa tesi , ze uz ide o chvilku na nocnu :D :D...ak mi vyde nahodou negat..a nedostanem najblizsiendva tri dni pojdem ku gyn 🙂 ci to nie je nieco pooperacne 🙂 clovek nikdy nevie...
Baby pridavam.sa k vam v auguste sme sa zacali snazit tak.uz len cakat 🙂
ja som dnes 8 dpo a rano som mala take velmi slabe svetlo-hnede spinenie na toaletaku.. tak dufam,ze to bolo uhniezdovanie 😉 teplota sa zatial drzi hore (37.20)
a vy ste kolko dni DPO?
@angela5 ja 13
@ejuska2586 a este si netestovala? Ja sa chystam v pondelok 10 dpo po praci..
@angela5 Testovala som 10 dpo a bol negativny. Tak teraz cakam na pondelok, ci pride mrcha.
@erka2014 tak to ti drzim palce nech ta to takto drzi az do konca mesiaca, ja by som mala ovulovat 16teho +- no uvidim ci sa to neposunie..inak tiez prvy mesiac co skusam merat bazalnu az do konca mesiaca
@ejuska2586 tak dufam,ze to vyjde 😉 Mas aj nejake tehu priznaky? Ja okrem bolesti bruska a zravosti asi nic...
@angela5 Mala som, aj brusko, aj krize, aj zavrate. Teraz ma len bradavky hrozne bolia. Ale to bude asi skor PMS.

@erka2014 tiez neviem ci vydrzim :D ..ale.dala s om si predsavzatie 😂😂..dakujem ;) s malou dusickou dufam, ze MS sa neobjavi 9mesiacov 🙂