Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka no ja som nejaka prechladnuta, boli ma dost hrdlo od vcera a je mi dost zima chodim naobliekana jak snehuliak... tak si nedockava a co povedali do kolkych dni/tyzdnov od operacie by mala dorazit?
@updatevani nepovedal mi nikto nič..HCG prv musí klesnúť tak aké pred týždňom som ho mala už len 28..tak si myslím že je už na nule .a vraj to budem mať ako 600nedelie .no tak ale veď pri 600nedeli sa krváca ..ja nekrvacam a ani nesmiem..na to má upozornili pri prepúšťaní..no tak vyjdi z toho 😂😂
@alilka no ja teda neviem ale mne tiez povedal ked som bola na keryte ze to budem mat ako to 600nedelie ale ze krvacat nebudem teda ani by som nemala tak max spinit ...ale ze ms by mala prist do 2 az 6 tyzdnov takze ja tomu akoze tiez uplne nerozumiem 😅 ... no nevyjdes z toho :D asi len cakat
@updatevani veď hej ale mňa ani nečistil ani nič..rezali z tej maternice ale do vnútra nezasahovali..tak neviem..v marci čo som mala mmt má aj čistili..a ms som dostala aj v polke mája..ale predtým som normalne mala ovu. 🙈🙈🙈
@alilka tak to ani ja zaujimave, tak snad pride cim skor to cakanie je hrozne😖 a este si PN?
@updatevani jasné .tak skoro ešte do roboty nejdem..som len 16dni po operácii..rez ma ešte dosť boli..môžem kašľať sa trepať do prace 😉
@updatevani však sme si povedali, teda ja tak v duchu s vami, že by sme mali obmedziť modrohriváka, asi preto to tu stíchlo... až mi je to niekedy čudné... 😜
@alilka presne, len sa pekne vylieč, až sa dáš poriadne do poriadku, myslím na Teba, drž sa 😊
@krajcovicka to nas pravdu 😂 no pravdupovediac necakala som to tak rapidne z dna na den ticho 🙄 😂 a ty co ako?
@krajcovicka neboj sa začne september,bude po dovolenkaxh,ochladí sa..uvidíš ako banda sa tu znova stretneme 😂😂
@krajcovicka ďakujem..určite sa nebudem trhať.uvidim aj aké prognózy mi dajú lekári..a keď bude potrebné ostanem doma nastalo..
@alilka ano mas pravdu tvoje zdravie je prvorade tak len pekne oddychuj 🤗
@updatevani veď tak..ja som za posledný rok bola už 3krat operovana..predtým som sa rychlo trhala do práce..ale teraz ide o maternicu..pre mňa je prioritou mať deti..čiže si nechám času koľko mi bude potrebné..pokiaľ povie že po prvej ms že môžem nastúpiť a budem sa na to cítiť,tak Okey..ale pokial nie tak nie..
@alilka správny postoj, tak sa mi to páči...
@updatevani ja fajn, problémy s nafúknutím, zápchou a žalúdkom odzneli, keď som si uvoľnila zaseknuté svalstvo na chrbte... tak teraz je to už lepšie. Včera som vyfasovala tehu knižku, dnes sme mali poradu v práci a keďže je škola v strašnom stave( renovuje sa) tak nastupujeme až 11. septembra 😁😁😁
A 19. Septembra idem na prvé veľké sono ..sa teším, dovtedy musím stihnúť ešte ekg. Som furt unavená a hladná, už mám +2 kg. A nič sa mi nechce, toto leto som skoro nič nevytvorila... také mrhanie časom!!!
❤️Ďakujem za srdiečko, to bolo milé ❤️
aj ja som tu kocky... len sa snazim co najmenej tu byt 🙂 ale zakukam,ze ako sa mate ;) ja som pokrocila a prekonala sama seba..bola som si dat dva zuby urobit.. ja mam desnu zubarofobiu... hlavne vrtackofobiu... ale dala som si pichnut injekciu, taku co len na jeden zub zabera a nie na celu sanku a v pohode...normalne sa tesim.. aj toto ma mozno trosku psychicky brzdilo, ze som vedela, ze tam mam kazy a co potom ked budem tehu... tak som si to dala konecne urobit... a tiez ma nakopla vypadnuta cast plomby, tak som to uz nechcela nechat tak, lebo potom by to bolo uz len horsie..este pojdem v pondelok na dalsie dva zuby a uvazujem aj o vymene starsich amalgamovymch plomb.. ale uvidim.. nechala som tam kopu prachov... ale mam dobry pocit, ze som sa konecne prekonala 🙂
@ikonica ahoj aj na teba som myslela isla som sa pytat kde si len som akurat dobehla slivky oberat na lekvat 😎 tak to je skvele ze si sa prekonala hej a zuby su celkom financna zataz 🙄
@krajcovicka ooo tak mas predlzene volno? Vlastne ostalo ti to prijmne spanie a jedenie ...ved to snad od zaciatku teho 2 kg vela nie je 😉
@updatevani idem akurat do dalsieho plodneho obdobia... som zvedava, co tento cyklus da... ci nieco da 😅
@ikonica ja uz som po nom tak si myslim 2.9 bud pride ms alebo nie 🤔 len nic nemeraj a netestuj nechaj si to na prekvapko co ty nato? ☺
@updatevani uff neviem chcela som chvilu este merat bt... zatial mam len jeden cely cyklus odsledovany.. chcela som aspon tri skusit... ze kedy asi ta ovulka je... zatial to vychadza cca na 13 dc.... no a neodolala som dnes mi doslo 30 ovulakov nech si to viem nejako aj potvrdit nimi... tento mesiac nesmiem vynechat tie dni ked vyjde pozitivny test.. ono co som pozerala na minule cykly, tak prave v tie dni nevyslo tutu mutu... podla mna tam moze byt pes zakopany... uvidime... uvidime.. a ked to zas nevyjde, tak smer dr...uz bude po dovolenkach uz bude aj chladnejsie... v tom vedre sa mi nic nechcelo riesit...
@updatevani a drzim palce, nech si tvoja mrchana da pauzu aspon na tych 9 mesiacov ;)
@ikonica dakujem ti velmi pekne, len ja teraz som ako na schval chora...a ja len podla appky zatial sa orientujem ze kedy asi mohla byt, presny den kedy mala byt sme nemali (kedze ma rozculil a ja som sa ofucala a nekomunikovala som) ale den pred podla jednej appky a dva dni podla druhej...kolko ta vysli tie ovu testy? ...ked ja si to jednoducho vobec neviem vysvetlit ze prvykrat som nesledovala vobec nic a vyslo to aj ked neuspesne a teraz no este aj chora som! hrdlo, zima mi a aj kasel zacina :( ....aj tebe drzim nech je tento mesiac uspesny a nemusis mat tour de MUDr. :D
@updatevani ja som tak bola chora minuly tyzden.. som musela dat neskor toho zubara kvoli upchatemu nosu... ono okolo ovuly a ms klesa imunita tak sa necuduj ked vtedy ochories.. testy 30 ovu a priznam sa aj 10 tehu :D stali 9,5...
takze poznas to aj ty.. ten pocit, ked mas signal rozumej dve palicky a ovuteste a ten tvoj ta nasere a posledne na co myslis je sexovat s nim a pritom vies, ze prichadzas o tu sancu na dieta 😅😅😅 hrozny pocit 🙂
@updatevani inac ta tvoja choroba moze byt aj dobre znamenie... drzim paluchy!!
@ikonica ja z teba odpadnem hlavne ze si nedrzala doma testy aby ta nelakalo 😂 uz vidim ako ta budu palit prsty a testovat budes o 106 😂....ooo to ano a inak v tom momente som nevedela z coho viac som nas*rana ci z toho ze ma vytocil alebo z toho ze sme prepasli moznost 😀 ... no myslis ze by to mohlo byt? Poviem ti o nejake 3 dni ak sa zacnem vyhadzovat na tvari ako pubertiak tak ms bude na ceste ..
@updatevani tak hlavne tu ovulu chcem testovat, ci to bude korelovat s tou bt... zhruba viem kedy ju mam aj podla hlienu a obcas citim aj bolesti... a verim, ze som sa trocha poucila z minulosti a tehu testy skusim robit najskor 10 dpo a nie ako ked mi jeden mesiac totalne drbalo a robila som ich uz tusim od 6dpo alebo aj 5... a znova opakujem, ze ma asi hnal strach, ze nemam doma lieky, keby daco a co ked to neskoro podchytim a take haluze... teraz mam lieky doma a viem, ze aj tak ich asi az tak skoro netreba davat... teda beriem anopyrin stale a fraxik nasadim, ked sa tehu potvrdi... takze som kludnejsia a nebude ma to hnat do nezmyselne skorych testov... dufam,,, uvidime aka bude realita ;)
ziadne je*aku ani ms si nepripustaj a mysli len na //
@updatevani
@ikonica achh baby aj ja sa už chcem znova snažiť 😂😂 ja som si práve dala pohár červeného vína s trápnym vedomím že si rivolam takto skôr ms 🙊🙊 achh jaaaj..
@ikonica ni ja tiez len podla toho hlienu cca viem ze to asi je to spravne obdobie a vtedy mam aj vacsiu chut na tutu mutu 😀 ...budem aj tebe drzat prsty aby vsetko konecne aj vyslo tento mesiac 👏
zatial si nic nepripustam teda neviem co by bolo lepsie ...len mam stres trosku vies lebo prvykrat som sice nebola chora takto ako teraz ale nemala som takmer ziaden vitamin D a bakteriu e.coli v moci teda aj zapal ... tak mam obavi ze zas niesom fit ! 😖

@updatevani ahoj. Mám sa celkom fajn 😁 ty ako?akurát riešim dilemu kedy mi dorazí konečne ms 😁 dnes mi už klesla BT na 36.4 no neviem či sa podľa toho môže v takom prípade riadiť..veď už nech príde..po nej mám ísť na veľke usg preto som taká nedockava..