Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@ikonica sak to je retro styl aky storocny koberec 😂...prosim ta...no ja ani neviem kde sa daju taake ingrediencie kupit? Lekaren?...jemin ja som strasne nevzdelana co sa toho tyka 🤔
@alilka ty mas turbo vajka 😎
@updatevani ingrediencie kupis v predajniach so zdravou vyzivou alebo aj v lekarnach.... aj na nete v pohodicke....
@updatevani achhh sak chvala nášmu Bohu..že ja mám turbo vajka a on extra turbo spermie. 😁😁
@alilka tak tak presne uz len sa dat do poriadku a hned ist nato 🙂
@ikonica tak si skusim niekedy namiesat taku odvar :D
zeny mne dnes je hrozne tak ma bolia dutiny, zima mi je a uz vlastne aj kychat som zacala ...a murarov na dome mam...super kombinacia...a este je tu jarmok v okrese chcela som ist pozriet tak uz vidim ako mozem lezat 😢
@updatevani veď tak..😁 dosť uvažujem že pôjdem za kňazom či by mi nevedel pomôcť nájsť nejakého exorciztu..keďže vždy mám vsetke výsledky v poriadku a aj napriek tomu vzdy o bábo prídem..jedna pani mi povedala že je to rodinná kliatba,ale nechcem to zasa riešiť nejakou bielou mágiou alebo tak lebo to je proti viere..
@alilka tiez som skor za exorcistu.. mam bohate skusenosti s bielou magiou som voci nej uplne skepticka od isteho casu ja neznesiem ked sa niekto "spluva", nosi cervene snurky, naramky, robi tu vodu na zoci ci ako sa to spravne vola...a pritom to je slaby odvar toho celeho ...
skus sa mozno aj nejako nakontaktovat aj na knaza Marettu v PO je 🙂 jednoznacne to ries iba touto cestou
@updatevani určite budem..bielu mágiu nechcem,dosť som už o tom počula že síce pomôže ale môže sa to dostať až do zlých vecí a to nepotrebujem..tu v Klokocove je jeden a to mi je bližšie,čiže skúsiť niečo riešiť s ním.. 😉
@updatevani heh teraz kukam ze si tiez PO ;) do BJ sa chystas?
@alilka tak potom super isto iste chod za nim viac pomoze ako ti sarlatani 😉
@ikonica aj ty si z PO? Ja az nie tak celkom priamo z PO...a hej hej do BJ aj ty sa chystas?
@updatevani ja priamo... a chceli by sme ist dnes alebo zajtra ked vyjde cas
@ikonica no super my sme boli vcera vecer rychle obehnut a bolo nejak prazdno ...ale asi sa to rozbieha...inak ja neznasam toto obdobie ked mi nieco je uz z tych dutin chytam aj migrenu..a ja neviem co ci mozem brat lieky ci nie co co vlastne ked neviem ze ci som v tom alebo niee..sibe mi z toho kvalite 😒 prave furt mi musi nieco byt v tej druhej polke cyklu 🙈
@updatevani no neviem ale kym babo nie je napojene placentou na teba, ked este neberie priamo z teba vyzivu, tak asi nevadi ked si neco na to das.. neviem...
@updatevani tehotne mozu len paralen ked dobre pamatam,,tak aspon ten skus...
@ikonica sak to len ja neviem ci som tehotna ana priznaky urcit neviem uz vobec 😂 ... ale uz mi je lepsie som zvedava na ako dlho 🤔
@updatevani 2.9. nema prist ms? raz dva to zbehne ;) ja som si prveho ducha nasla na 24 dc... kolko si teraz? alebo radsej vydrz aspon do 2.9.
@ikonica to cakaj musim pozriet do appky na mna tazke otazky 😀
@ikonica no dnes 21 dni...ja som si prvykrat robila po 3 dnoch meskania vecer a boli tam // jasne viditelne...a akoze predchadzajuci mesiac som uz testy 7 dni dopredu robila jak sialena 😂 a hej 2.9 bude ten den
@updatevani no som zvedava.... pozerala som si jonasove vypocty... minuly mesiac to aj sedelo a nic z toho.. tento mesiac by sme mali mat tutu mutu 1.9. a to uz budem po ovule... tak neviem... ale sak skusime ne? :D
@updatevani kokso neviem co sa deje ale asi bude ovula skor jak minuly mesiac... cakam ju az v pondelok.. ale ako keby vajecniky boleli?!?
inac tak pomimo.. vcera som pisala ze sa tu snazim byt co najmenej ale pozeram ze zavislost je fakt silna... este ze v stredu idem do prace :D
@ikonica aj ja si vravim ze konecne do prace ze mi uz sibe i z toho i zo stavby domu striedam kona so strechou 😂😂😂 sak mas ovu testy netestujes ci uz by aj bola? 🤔 no ved budeme mat aspon vikend plny tutu mutu 🤗 ... cakaj preco az 1.9?
@updatevani testujem.. zatial nist... len ma trosku ta bolest prekvapila... no podla jonasa mame termin pocatia 2.9. a tutu muti ma byt min. den predtym, tak preto 1.9. ale ja cakam ovulu niekde medzi zajtrajskom a stredou, najpravdepodobnejsie v pondelok... ale tak dame aj toho 1.9. lebo co ked... motyka vystreli :D
@ikonica no som zvedava kedy budes mat tu ovu.. inak kolko dni pred ovu je najlepsie mat tutu mutu? 🙂
@alilka to od takej teploty by uz mala byt ms ? Mozno sa este rozbehne 😉
@updatevani no jasné. Už keď mi poklesla na 36.6-36.5 už som vždy dostala. A teraz nič..také nízke ako dnes 36.3 som mala vždy len deň pred ovu a potom hore..
@updatevani no my na to vlitnem od dnes do stredy a potom este toho prveho podla jonasa :D nesmiem premrhat tie dva dni, co sa zvyknem furt ofucat alebo revat a takto premrham sancu :D viem, je to hrozne planovat to.. ale co uz... posledny cyklus bez lekarov asi... a potom uz idem kam ma poslu, nech zistia preco to nejde... aj mm vyslem na kontrolny spg....

dala som tam namiesto majoranu pamajoran... majoran aom nezohnala, jedine ze by som tam dala to korenie... to bude asi to iste :D a pridala som este trochu maralieho korena a materinej dusky pre vonu... a ano.. imelo je jedovate... zatial zijem :D.... planujem to pit tak do ovulky a potom stopnem....