icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

liluska123456
Odpoveď bola odstránená
ikonica
26. aug 2017

@alilka mne sa nezda kratka... ved ms mala 23.7., ovulu 30.7. a odvtedy nic... ziadna ms... ci zle vidim?

waleri17
26. aug 2017

@ikonica drzim palce s tym gelom ja som z neho dostala riadnu mykozu kedze meni prostredie posvy hadam tebe pomoze ja som na to hakliva

waleri17
26. aug 2017

@katka_1983 uzivam clostil etstrofem nie 🙂Ten je naco??

ikonica
26. aug 2017

@waleri17 jeeeeeeeezisku tak toto nepotrebujem..... no ale vyskusam... citam same pozitivne slova na to na nemeckom amazone....

waleri17
26. aug 2017

@ikonica urcite skus hovorim ja som na to velmi hakliva a tym ze ono to urobi zasaditejsie prostredie v posve aby sa spermie citili lepsie a dlhsie prezili mne to hned narusilo a mykoza na svete takze som to rovno vyhodila skoda keby som vedela zadarmo ti to poslem bolo mi to velmi luto ale nevedela som o nikom kto by mal zaujem tak skoda penaziii 😕

ikonica
27. aug 2017

@waleri17 mala si na koniku ponuknut... urcite by toniekto zobral.... ja som takto predala inofolic... a bum babenka je tehu :D mne nejak nepomohol....

sonazitnanova
27. aug 2017

@ikonica my sme tiež ten gél používali práve tento týždeň 😁 ale iná značka cenovo rovnaké ako to ,potom ti poviem

ikonica
27. aug 2017

@sonazitnanova a kde si to kupila? mne sa nechcelo z netu objednavat lebo by to nedoslo do ovu... aj si chlapovi povedala, ze to budes pouzivat, ci natajnasa to skusas? pytam sa lebo jedna moja oblubena youtuberka to dala natajnasa a to si nejak neviem predstavit... ja som mojmu povedala ze este take daco skusime :D

extempore
27. aug 2017

Ženy, veď trošku zdravého rozumu zapojte. Tieto gély to je len vyťahovanie peňazí..

updatevani
27. aug 2017

@extempore to mas pravdu, len ja myslim, ze zena ktora tuzi po dietatu vyskusa naozaj vsetko, co ak to pomoze...ja sa ani jednej necudujem tiez by som pouzivala vsetko....

ikonica
27. aug 2017

vyskusala som vselico mozne... skusim aj toto akokolvek nezmyselne tento produkt posobi... tych par eur ozeliem... neviem... citala som recenzie.. mozno ich pisal vyrobca gelu, ale skusim to kym zacnem riesit nakladnejsie zalezitosti ako inseminacia ci ine veci ;)...

sonazitnanova
27. aug 2017

@ikonica to môj muž objednal a do 24 hod to prišlo čiže tak on strašne chce veľmi bábo 😁

updatevani
27. aug 2017

@ikonica skusaj skusaj 🤗 mozno budeme aj spolu kocikovat 😂 sak v PO som kazdy den ...

sonazitnanova
27. aug 2017

@ikonica ja som si s tej stránky objednala aj tieto vitamíny,skús kuknúť tak tiež skúšame čo sa dá zatiaľ ale iné som nebrala

ikonica
27. aug 2017

@sonazitnanova tak ja som skocila do dm a kupila som ovplyvnena videom jednej snazilky, ktora tiez prisla o babo, dlho sa snazili a nakonkec to dali a ona tam hovorila, ze co urobila inac tento cyklus a medzi tym aj preseed gel spomenula tak si hovorim skusim... fakt so zlavou ma to vyslo na nejakych 15 eur.. tato suma ma nezabije.... akoze ked to nebude fungovat tak nebude.... aj tak sa chystam v septembri k dr. nech uz so mnou nieco robi a mm pojde na spg zas...

ikonica
27. aug 2017

@sonazitnanova na toto su protichodne nazory, trosku sa obavam aby mi to nerozbilo cyklus...

sonazitnanova
27. aug 2017

@ikonica môže sa to stať?lebo čo som čítala tak jedna písala že pomohlo tak aj ja sa obávam lebo ms mám pravidelnú

alilka
autor
27. aug 2017

@liluska123456
@ikonica nie ja som to zle pochopila. Ja som myslela že tam kde to tak kleslo tak došla ms 😁

marily
27. aug 2017

@ikonica ja som si kupila v DM ten Ritex kinderwunsch je to overene a odporucaju ho aj zensky lekari ak sa snazis o babetko. Ako som uz spominala bezne lubrikacne gely mozu spermie zahubit alebo skrátit ich životnosť. Lubrikacné gely tiez negatívne ovplyvnujú pohyblivost spermi. Ritex Kinderwunsch nepoškodzuje spermie poskytuje hydratáciu a príjemný pocit pri sexe. tento lubrikant podporuje optimálne podmienky pre prirodzené otehotnenie je to akoby taka pomocka pri sexe . poviem to tak ludovo a sprosto: ,, kto maze ten jede'' . Ak mas vaginalnu suchost pocit napätia co sposobuje hlavne stres pri snazeni je tento lubrikant vhodny . Neznamena to vsak ze hned po nom otehotnies. Ja ho pouziva, uz 8 mesiacov . Medzitym som raz otehotnela no bohuzial som v 6tyzdni spontanne potratila. Ritex gel pouzivam nadalej pretoze naozaj poviem to zas tak ludovo a sprosto nam to maze 🙂 Je to vlastne pomocka ak sa citis zospodu sucho 🙂 len na rozdiel od inych lubrikacnych gelov tento nema negativny vplyv na spermie

sharpey
27. aug 2017

Žienky tak ja som tu dala ten test S dvoma čiarkami na uv bolo všetko ok tu je môj drobček

ikonica
27. aug 2017

@marily tak so suchostou nemam problem.. v obdobi ovu urcite nie.. ale skusime aj tak.. diky za recenziu....

ikonica
27. aug 2017

@sonazitnanova tak pisali i tak i tak baby...a potom tu pisala nejaka bylinkarka... resp. niekto sem skopcil jej nazor a ona pislala ze s tou rastlinou velmi opatrne.. ze skor neodporuca,, tak neviem... ved skis.. na kazdeho to asi inac posobi...

ikonica
27. aug 2017

@updatevani tak uz sme doma z BJ... kosik kupeny :D mali sme to ako vylet... aj do starej lubovne sa chystame na jesen

marily
27. aug 2017

@ikonica ved skus uskodit to neuskodi 🙂

montblanc
27. aug 2017

@katka_1983 ja som dnes dala prvu tabletku clostilu. Tento cyklus ideme clostil a potom pregnyl. Ja mam sliznicu ok, tak na to mi netreba estrofem 🙂

sonazitnanova
27. aug 2017

@ikonica uvidím ak by zlé robil tak vysadim, zatiaľ to užívam týždeň

updatevani
27. aug 2017

@ikonica a ako to tam vyzera ? kopec ludi a tlacenica ? :D aky kosik hod foto ;)

ikonica
27. aug 2017

@updatevani ako pises kopa ludi... aj sprchlo chvilocku... obycajny pruteny kosik za 10 eciek... skoda fotit... 🙂

updatevani
27. aug 2017

@ikonica my sa chystame vecer na koncert ale idem tam len kvoli manzelovi ...keby to bolo na mne tak
Tam rozhodne nepojdem 😀