Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Dobre ráno baby, pozorujete si niektora aj krcok? Lebo ja mam 4 dni do ms a mam ho uplne dole ze sa pod neho ani prst neda dat, je dost tvrdy a dlhy. Žeby sa nakoniec zadarilo? Mate s tym skusenosti?
@alilka ty sa ako mas dlho som ta nepocula nevidela 🙈 🙉 🙂
@updatevani ahoj..ja celkom fajn 😁 lietam tadiaľ po MK furt 😁 radim ,komementujem 😀 a ty ako?
@alilka dobre cakam na ms :D v sobotu by mala prist neprist no neviem...nemam rada take cakanie :D stale chodim okolo skrinky v ktorej je test a snazim sa odolavat :D
@ikonica tak by si mala cely den oddychovat aby si bola vecer svieza...mne sa dnes priserne chce spat...
@updatevani tak vcera som riesila toho zubara a potom som doma trosku makala, pratala a vlastne uz po obede som bola jak matoha, mozno aj s tych injekcii zubarskuch?... a mm tiez... dnes to dame... stale to vyslo tak, ze v den ked som mala takyto test, tutu mutu nevyslo... dnes musi... aj zajtra :D vtedy ked sa prvykrat zadarilo bol taky test ked dobre pamatam.... no nic radsej neplanujem lebo zas ma osud? alebo boh? niecim prekvapi ;)
@updatevani ooo tak to dúfam že nepríde 😁 držím palce 😊 mňa 2dno boleli obe vajecniky,tak divné..pichanie..toto som ešte nemala..aj nejaký vyroza na mňa prišla či čo tak som bola naj kamka s wc 😁 meram BT zo zvedavosti a kukaj čo mi robí. Akoby po ovu som bola..ja už salena z toho. Dnes som 3tyzdne po operácii..
@ikonica skor ten druhy :D ...a hej inak po tych injekciach ja som omamena este aj na dalsi den ... inak vies co :D kolegyni sa pytal kolega kedy budu mat dalsie :D a ona ze ked boh da tak bude a on ze ne ne to ne boh to ty musis dat :D a tak ked sa im podarilo tak vravi ze no uz som dala :D som myslela ze sa pocikam od smiechu vtedy :D ...
@alilka ty zena si velmi zaujimava :D asi sa ti to tvoje telo rychlo zotavuje ci ako to nazvat
@updatevani he he he aj by som dala len niekedy sme unaveni ze aj ked chceme, neda sa :D
@updatevani 😂😂😂 jaaaj no tak v to dúfam že bude všetko fungovať ako ma a za 2tyzdne dôjde ms 😁
@ikonica hej poznam to :D co ja mam robit aby ma ten test tak nepritahoval ? 🙄
@alilka tak dufam, ze ano skoda, ze taku pauzu musite mat... planujes ju dodrzat?
@updatevani hmmmm daj ho do pivnice:D ja som raz urobila tak, ze sice som test kupila ale naschval som ho nechala v praci, aby ma nelakal... alebo ho daj mm nech ho niekde zakutra a nepovie ti do 2.9.kde je... a potom ti ho da ako vianocny darcek :D
@ikonica ten nevie ze mam doma test :D ved aj pri prvom mi vravel no naco to kupujes ked ja viem ze si tehotna :D ...on mi to zakazuje kupovat ze naco vyhadzovat peniaze 😂 😂 ... no vidis mohla som ho nechat v praci vsak som tam bola pred tyzdnom...a nastupujem az 4.9. tak to ak by som nahodou ms nedostala tak by to aj idealny cas na testovanie bol
@updatevani určite..nechcem aby mi nedaj bože praskla maternica alebo niečo..určite sa budem riadiť tým čo povie dr..😉
@updatevani odnes ho nejakej kamoske.. ze nech ti ho skor nedava ani pod hrozbou uskrtenia :D
@alilka veru rak, radšej vydrž! Potom to bude stáť za to!
@alilka mas pravdu naco zbytocne riskovat 🙂
@ikonica alebo ho zanesiem tebe 😂 ale nie ved dajak to vydrzim s bozou pomocou 🙏 dnes oddychujes?
@krajcovicka ahojky a vam dvom sa ako dari vsetko v poriadku ? 🙂
Moje zlate, čím viac sa mi blizi termin ms, tym mi je horšie. Dnes zvysena teplota,bolest hlavy, pocit na zvracanie a stále ma preháňa.
Bodaj by to vyslo. Porazí ma do piatka
@updatevani dnes nic nerobim..psychicky sa pripravujem na 2 dni v praci po dovci... uz sa 'tesim na tu hrbu papierov, co ma tam caka..
posielam ti silu na to, aby si vydrzala do soboty netestovat... cary mary fuk 🌠
@updatevani btw.. u mna testy nie su v bezpeci to dobre vies :D
@ikonica dakujem dakujem ❤ ... vies co poznam to celu vysku som robila v jednej firme ... a ked som tam den - dva vynechala tak som sa potom isla tyzden zblaznit 🙂 ale pracu som mala rada ... ja ti zas posielam vela sil aby si sa z tej hrby cim skor vyhrabala ... 😉
@luckavla no tebe tiez posielam vela sily aby si vydrzala netestovat :D

@sonazitnanova dakujem pozriem 🤗