icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

updatevani
29. aug 2017

@sonazitnanova dakujem pozriem 🤗

luckavla
29. aug 2017

Dobre ráno baby, pozorujete si niektora aj krcok? Lebo ja mam 4 dni do ms a mam ho uplne dole ze sa pod neho ani prst neda dat, je dost tvrdy a dlhy. Žeby sa nakoniec zadarilo? Mate s tym skusenosti?

alilka
autor
29. aug 2017

@luckavla ja som si predtým pozorovala..krcok sa môže vytiahnuť hore aj pár hodín pred ms..zmakkne a otvory sa..ja som ho otvorený zachytila len raz,tak že som to cítila..😊

luckavla
29. aug 2017

@alilka
Dakujem, uz 2 tyzdne je takto tak nech to aj tak ostane 😀

updatevani
29. aug 2017

@alilka ty sa ako mas dlho som ta nepocula nevidela 🙈 🙉 🙂

alilka
autor
29. aug 2017

@updatevani ahoj..ja celkom fajn 😁 lietam tadiaľ po MK furt 😁 radim ,komementujem 😀 a ty ako?

updatevani
29. aug 2017

@alilka dobre cakam na ms :D v sobotu by mala prist neprist no neviem...nemam rada take cakanie :D stale chodim okolo skrinky v ktorej je test a snazim sa odolavat :D

ikonica
29. aug 2017

Dnes takto... Ovu je tu... Vcera to nevyslo.. zmoreni sme boli obaja a vinko na uvolnenie unavu umocnilo... Snad to vyjde dnes 🙂

updatevani
29. aug 2017

@ikonica tak by si mala cely den oddychovat aby si bola vecer svieza...mne sa dnes priserne chce spat...

ikonica
29. aug 2017

@updatevani tak vcera som riesila toho zubara a potom som doma trosku makala, pratala a vlastne uz po obede som bola jak matoha, mozno aj s tych injekcii zubarskuch?... a mm tiez... dnes to dame... stale to vyslo tak, ze v den ked som mala takyto test, tutu mutu nevyslo... dnes musi... aj zajtra :D vtedy ked sa prvykrat zadarilo bol taky test ked dobre pamatam.... no nic radsej neplanujem lebo zas ma osud? alebo boh? niecim prekvapi ;)

alilka
autor
29. aug 2017

@updatevani ooo tak to dúfam že nepríde 😁 držím palce 😊 mňa 2dno boleli obe vajecniky,tak divné..pichanie..toto som ešte nemala..aj nejaký vyroza na mňa prišla či čo tak som bola naj kamka s wc 😁 meram BT zo zvedavosti a kukaj čo mi robí. Akoby po ovu som bola..ja už salena z toho. Dnes som 3tyzdne po operácii..

updatevani
29. aug 2017

@ikonica skor ten druhy :D ...a hej inak po tych injekciach ja som omamena este aj na dalsi den ... inak vies co :D kolegyni sa pytal kolega kedy budu mat dalsie :D a ona ze ked boh da tak bude a on ze ne ne to ne boh to ty musis dat :D a tak ked sa im podarilo tak vravi ze no uz som dala :D som myslela ze sa pocikam od smiechu vtedy :D ...

updatevani
29. aug 2017

@alilka ty zena si velmi zaujimava :D asi sa ti to tvoje telo rychlo zotavuje ci ako to nazvat

ikonica
29. aug 2017

@updatevani he he he aj by som dala len niekedy sme unaveni ze aj ked chceme, neda sa :D

alilka
autor
29. aug 2017

@updatevani 😂😂😂 jaaaj no tak v to dúfam že bude všetko fungovať ako ma a za 2tyzdne dôjde ms 😁

updatevani
29. aug 2017

@ikonica hej poznam to :D co ja mam robit aby ma ten test tak nepritahoval ? 🙄

updatevani
29. aug 2017

@alilka tak dufam, ze ano skoda, ze taku pauzu musite mat... planujes ju dodrzat?

ikonica
29. aug 2017

@updatevani hmmmm daj ho do pivnice:D ja som raz urobila tak, ze sice som test kupila ale naschval som ho nechala v praci, aby ma nelakal... alebo ho daj mm nech ho niekde zakutra a nepovie ti do 2.9.kde je... a potom ti ho da ako vianocny darcek :D

updatevani
29. aug 2017

@ikonica ten nevie ze mam doma test :D ved aj pri prvom mi vravel no naco to kupujes ked ja viem ze si tehotna :D ...on mi to zakazuje kupovat ze naco vyhadzovat peniaze 😂 😂 ... no vidis mohla som ho nechat v praci vsak som tam bola pred tyzdnom...a nastupujem az 4.9. tak to ak by som nahodou ms nedostala tak by to aj idealny cas na testovanie bol

alilka
autor
29. aug 2017

@updatevani určite..nechcem aby mi nedaj bože praskla maternica alebo niečo..určite sa budem riadiť tým čo povie dr..😉

ikonica
29. aug 2017

@updatevani odnes ho nejakej kamoske.. ze nech ti ho skor nedava ani pod hrozbou uskrtenia :D

krajcovicka
29. aug 2017

@alilka veru rak, radšej vydrž! Potom to bude stáť za to!

updatevani
29. aug 2017

@alilka mas pravdu naco zbytocne riskovat 🙂

updatevani
29. aug 2017

@ikonica alebo ho zanesiem tebe 😂 ale nie ved dajak to vydrzim s bozou pomocou 🙏 dnes oddychujes?

updatevani
29. aug 2017

@krajcovicka ahojky a vam dvom sa ako dari vsetko v poriadku ? 🙂

luckavla
29. aug 2017

Moje zlate, čím viac sa mi blizi termin ms, tym mi je horšie. Dnes zvysena teplota,bolest hlavy, pocit na zvracanie a stále ma preháňa.
Bodaj by to vyslo. Porazí ma do piatka

ikonica
29. aug 2017

@updatevani dnes nic nerobim..psychicky sa pripravujem na 2 dni v praci po dovci... uz sa 'tesim na tu hrbu papierov, co ma tam caka..

posielam ti silu na to, aby si vydrzala do soboty netestovat... cary mary fuk 🌠

ikonica
29. aug 2017

@updatevani btw.. u mna testy nie su v bezpeci to dobre vies :D

updatevani
29. aug 2017

@ikonica dakujem dakujem ❤ ... vies co poznam to celu vysku som robila v jednej firme ... a ked som tam den - dva vynechala tak som sa potom isla tyzden zblaznit 🙂 ale pracu som mala rada ... ja ti zas posielam vela sil aby si sa z tej hrby cim skor vyhrabala ... 😉

updatevani
29. aug 2017

@luckavla no tebe tiez posielam vela sily aby si vydrzala netestovat :D