Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@sonazitnanova uvidome... prichadza,obdobie ceckoomakavania... budem zas kontrolovat ci ma bolia ci nie, ci ma bolia po stranach ci inac... :D :D :D
@ikonica anoooo ďalšie obdobie po ovu 😁
@sonazitnanova to su super priznaky 🤗
Ste to tu rozbehli musim precitat toto vsetko 😂🙈
takze
@updatevani ma pred sebou par dni cakania...
@sonazitnanova tyzden cakania
a ja dva... ufffff... :/
je cas na dalsiu cast chladnicky 🍗🍔🍄🍞🧀🍟🍕🌭🌮🌯
ci dame vino? 🍷🍷🍷

@ikonica furt som nedocitala :D .... daj daj ja som si dala pivo zboznujem tu chut! :D ked to niekto cita si mysli ze som alkac...ale vsak su to vitaminy :D
🍻
@ikonica ako maju boliet prsia ? 🤔
@sonazitnanova
@ikonica stihame otehotniet dokonca roka isto sak je september 😂 teda musime 🤗
@updatevani tak neviem mna boleli akoby pod pazuchami.. tak inac ako zvycajne, po stranach.. a neskor cele take bolave... vystupene dvorce a tak... ale nemusi to byt v kazdom tehu rovnako...
@updatevani musime do konca tohto roka aby sme nemuseli zakladat temu s novym cislom :D
@ikonica ja si to nepamatam len viem ze ma nenormalne boleli 🤔 to ja vravim ze ja na ziaden priznak nepridem 😂 hej hej presne alebo budeme pokracovat tu...moj mm spi s nim je teda zabava
@updatevani no aspon je doma... moj ne 🙂
ja som mala asi aj uhniezdovacie spinenie... teda spatne som si tak pomyslela ze to bolo ono... aj tie take bolesti skoro ako pri ovu... a potom velijake ine priznaky ale to az potom jak som to zistila.... predtym len prsia, taka kludna a ako to povedat laskava nalada, par krat mi preblesklo hlavou, ze to by bola haluz kevy som bola teraz tehu... mam fotku s tehu kolegynami z vianocneho vecierka, ktorym som povedala, ze to by bola haluz kebyze som tiez tehu len o tom neviem.. a tak bolo... drzala som ich na foto za bruska, nech sa akoze nakazim a netusila som, ze uz som nakazena :D a tyzden na to som si nasla prveho ducha....
a este som nezvycajne neskoro potrebovala nieco zjest.... o deviatej uz nezvyknem jest ale musela som si dat... slaninu cibulu a kyslu kapustu... :D vtedy som este nevedela ze je to tym ze som tehu...
@ikonica jeej ja si vobec nepamatam...ja si len pamatam nato ze moj manzel mi stale vravel ze som tehu tyzden pred ms...a ze som mala nadute brucho a vadili mi nohavice no a mala som v kuse ladove ruky a nohy a spala som ... teraz zas nevravi nic asi nestiha ma sledovat popri praci a dome ... a ja neviem ako inak sa mam citi 😂 ... a ty si peknyyy zaciatok mala aka sladka nevedomost to bola 🤗
@updatevani hej pekne to bolo... to som nebola taka zblbnuta jak teraz a nesledovala som kazdy 'prd' :D len spatne som si odvodila, ze to boli priznaky... moj mi hovori tiez, ze som tehu, ale hovori to kazdy mesiac, cize na tento merac sa neda spoliehat :D
@ikonica aj mna to pochytilo a zacinam blbnut 😂 ja rozmyslam co este zvlastne bolo na mne aha hej nemala som migrenu pred ms a tu mam stale slinu ze nevladzem zit ..vzdy tak den dva pred ms...ale to mne vtedy nedocvaklo 🤔 ....hej a moj teraz furt ticho tak by som sa spoliehat aj mohla nie 😂
@updatevani pokazeneho meraca mas... musis ho trosku odblokovat od tej roboty :D
@ikonica ha ha 😂 skusim nacrtnut temu ale az ked bude zobudeny takze najskor zajtra a uz len od zajtra 3 dni 😂...dobre sa drzim pred mesiacom som uz testovala ako besna
@updatevani ach... dufam, ze aj ja budem mat taku disciplinu... minuly meziac som sa tiez celkom slusne drzala 🙂
@ikonica odlozis testy alebo ti poslem moju sestru nebudes stihat pri nej na nic 😂
@updatevani he he... no ne... myslim ze to zvladnem... uvidim co mi zapise zajtra fertility friend a budem testovat tak najskor na 12dpo... ale ked budem mat nejake divoke priznaky, tak mozno uz na 9dpo 😋
Kočky prosím o radu, už druhý mesiac po sebe sa mi stalo že v druhej polke cyklu ma bolia prsia ale tak inak nejako, ani nie prsia ale bradavky :O neviete či to je tým že príde mrcha za týždeň a niečo? :-/
@ikonica ja som dnes 12dpo mala by som byt teda...ale vydrzim vydrzim 😂 snad nejako 🙏 to by uz aj ukazalo asi nie?
@sonya6 moze byt aj tym...mna bolia prsia pred ms teraz ... alebo zas to moze byt priznak tehu ... uvidis kedy mas dostat ms?
@updatevani dnes som 23 DC, mňa prsia, teda bradavky neboleli nikdy pred tým ale na druhú stranu som brala HAK takže to asi bude aj tým 🙂 Ovu netuším kedy bola kedže som si to nesledovala a snažili sme sa dva krát takže to by musela byť fakt mega náhoda aby toto vyšlo :D
Babyy poradte aj mne,nikdy by som si nepomyslela ze sem hodim takuto otazku..ale co myslite som tehotna?😂 cyklys 28dnovy posledna m 1.8. A mrcha nikde. No testy vsetky negativne :( pred par mesiacmi som mala mimomaternicove,uz mam strach ci nemam znova to iste. Dnes sa mi zda skoro ist na gyndu a potom nerobi az v pondelok.ja to asi dovtedy nevydrzim 🙂
@updatevani malo by uz ukazat ;)

@ikonica niekedy menej je viac a vtedy keď najmenej čakáme sa zadarí držím palce🙂