Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@luckavla pravdupovediac ja som s tym trosku ratala, strasne hekticky mesiac som mala, vela stresu a nervov ... musim sa dostat spat do pohody inak to nepojde ...
@krajcovicka no len ja presne toto iste mam kazdy mesiac pred ms 🙄
@updatevani
No ja buduci mesiac tiez budem musiet, len taku pracu mam dost stresujucu takze dufam ze to nebude problem :( chcem ju zmenit, samozrejme aaj kvoli materskej ale aj kvôli tomu ze ako.tehotna nemozem.byt na nohach 14 hodin
Ahojte, my sa snažíme od januára 2017, len obaja veľa pracovne cestujeme a nie spolu a mne už asi aj vplyvom stresu skáče cyklus od 28 do 37 dni, tak sa tažko trafiť..lekárka potvrdila, ze som zdravá..minuly mesiac som začala merať teplotu, teraz som nasadila Infolic a uvidíme,ale prvé dva týždne v sept. Som opäť preč 😢
@krajcovicka ty kokso vážne tam je vidieť
@sonazitnanova v sobotu skus znova ;)
@sonazitnanova stale malo ostra
@updatevani muž chodí no tak že keď sa mu podarí dostať voľno čiže uvidime
@sonazitnanova ale aj tu nieco vidim... Len co to je.. Sa dozvieme az o par dni...
@ikonica stále? Neviem mne pekne ukazuje ostrú keď prídem za 2 hod domov môžem spraviť
@ikonica v nedeľu alebo sobotu spravím.znovu lebo to ja do ms nevydržím ani keby čo bolo 😅
@sonazitnanova no mne vrav daco ja kukam na ten moj test a rozmyslam co s nim ...
@ikonica ty mas super okale ja na tej foto nevidim rozmazava sa mi ale na tej co upravovala
@krajcovicka tam teda vidim
@updatevani myslím, že záhadu testu rozlúskneme za pár dní 😋
@updatevani no veď urob test a hotovo a bude 🙂
@sonazitnanova he he pokusitelka 😈
@sonazitnanova mam 25kovy na tom si myslim ze neukaze 🙄
@updatevani keby sa dalo, tak ti poslem desiatkovy, ked dojdem domov :D
@ikonica radsej nie lebo budem uz prilis skoro smutna :D tak to pride az sobotu :D...teraz mam este aspon den a pol na polemizovanie :D
@updatevani ok ;) dva dni bez smutku naviac schvalujem 😇.. Len teraz mi sadol na plece 😈 a hovori: Ja schvalujem dva dni radosti naviac... Lebo co ked motyka vystrelila... Ale nepocuvaj hooooo certa starehooo
@updatevani aj na 25 už by malo ukázať cosi
@ikonica
@sonazitnanova ale zeny !!! pokusate ma riadne :D mna metie to spinenie :D
@updatevani možno implantačnè ✊🏻✊🏻✊🏻😋
@updatevani no jaaaaj by nevydržala ako ty ,to nemusí nič ešte znamenať aj to nemavas
@sonazitnanova
@krajcovicka dobre no tak skusim ho spravit bud dnes alebo zajtra rano, vsak zajtra uz vselijak by malo daco byt
...inak vies kolko to da namahy tak drzat :D este ked test v dosahu :D
@sonazitnanova na to že mas 6 dní do ms je to dosť silná čiarka,sa čudujem,že vôbec niečo vidno. Ale ja tiež vidím. Tak držím päste 👍
@tamarka9 dakujem ti dali ste mi malú nádej ale uvidíme pokiaľ nie sú //
@updatevani ja to moc dobre poznám,ja mám doma ešte 3 a mi už šibe 😁

@updatevani ale veď takéto príznaky sú i pri tehu...