icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

updatevani
31. aug 2017

@marily ani mi nevrav ja uz mam dost tiez myslela som si ze to pojde jednoduhsie nakolko prve ssa zadarilo na druhu cyklus...no ale uz sa tesim do prace zmena prostredia po 2 mesiacoch doma mi isto pomoze achhh

krajcovicka
31. aug 2017
sticker
updatevani
31. aug 2017

@krajcovicka este aj skor ako mala 😡

ikonica
1. sep 2017

@updatevani ach neee 😖

ikonica
1. sep 2017

Ja dnes takto... Ovulu mi dalo na 13dc aj ked skor myslim ze bola 14dc...

updatevani
1. sep 2017

@ikonica ale tutu mutu ste stihli ze ? 🤗

ikonica
1. sep 2017

@updatevani no jo sak tam ten krizik pekne svieti... :D

ikonica
1. sep 2017

@updatevani estw bu trebalo dnes :D podla jonasa... ale.. mame program na tento den tak nebudem to hrotit :D

krajcovicka
1. sep 2017

@ikonica no ale Jonáš nevidel Tvoj graf bazálky!?😅

ikonica
1. sep 2017

@krajcovicka vsak to.. ale minuly mesiac mi tak predpovedal, ze keby sme tam nevynechali dva dni tutu mutu tak mozno uz mam //.. a mozno nie... aj teraz sme to vystihli len kazdy druhy... co vraj staci.. ale boh vie ci motyka vystreli ;)

updatevani
1. sep 2017

@ikonica prepac ja nechapala tym krizikom 😂 ....nooo tak dufam ze ro vyslo 🤗 ja som dnes mimo provoz tak mi nedobre 🤒

ikonica
1. sep 2017

@updatevani no... ja vtedy byvam na ibalgine.. a tiez nic zo mma...

updatevani
1. sep 2017

@ikonica hej sak to aj ja by som bola keby zaberal...ale ci ho vezmem ci ne furt rovnako nanic mi je...skor teplo mi pomaha no mne sa nechce chodit a hrejivym vankusom 😂...a normalne ten mesiac sa nemusim ani strestovat! Lebo presne cez tie dni budem odcestovana 🤔 a sama ma poslali z prace ...

ikonica
1. sep 2017

@updatevani :( algifen kvapky si neskusala?

ja ked o teraz nevyjde, chcem vyskusat este zabaly s ricinovym olejom od skoncenia ms do ovuly... budem pit tu zmesku na plodnost, co som sem pred casom davala, objednala som si aktivnu kys listovu kedze mam mutaciu mthrf ci jak sa to vola... no a nadalej uzivat vitamin d3 lebo ho mam malo, vit e, q10, c, niacin.... a musim to natlacit aj do mm.. no a pojdem na preventivu ku gyndosovi a zaroven sa ho opytam ako dalej pane doktore... roky bezia, babo nikde...

sonazitnanova
1. sep 2017

@updatevani to ma mrzí ale ja určite ťa budem nasledovať 😁

updatevani
1. sep 2017

@ikonica no inak ja ked som prisla o babo...som nemala ziaden vitamin D, este aj infekciu...
Algifen kvapky hej mne to nejako nezabera a popravde ja to neberiem ak kvoli tomu, ze ja mam migreny a to beriem lieky od bolesti a nakolko bolest ms je pre mna ako tak znesitelna tak radsej prezijem bez liekov...nechcem sa stale ladovat liekmi od bolesti...

updatevani
1. sep 2017

@sonazitnanova ja myslim ze tebe to vyslo 🤗

updatevani
1. sep 2017

@sonazitnanova
@ikonica no zeny chcem sa spytat teraz ja beriem 3 davku kyseliny listovej ak ju doberiem brat zase dalsiu ci si dat pauzu? Prvu som brala hemoplus, potom aj bez predpisu som sa dostala k tej acidum folicum, a teraz som si objednala justu...lebo mi pride zbytocne sa tym trieskat ci?

sonazitnanova
1. sep 2017

@updatevani práveže kyselinu listovú môžeš stále sú to len vitamíny ktoré človek potrebuje ja mám tuto

ikonica
1. sep 2017

@updatevani no ja som bola na testoch dcka prec par rokmi a mala som polovicu normy... pred rokom som bola na komplexnej prehliadke a uz sa mi to zacina aj na kostiach odzrkadlovat... takze beriem denne 5000IU

ikonica
1. sep 2017

@updatevani mne kazal gyndos brat listovku 2x denne 10 mg uz pocas snazenia... ale tu ktoru mi predpisal, tak ta je 'neaktivna'.. tak obcas si dam femibion, kde je aktivna listovka a este som si objednala tuto od generica https://www.generica.sk/produkt/active-folic-tb...

updatevani
1. sep 2017

@sonazitnanova dakujem 🙂

updatevani
1. sep 2017

@ikonica ja som bola teraz na odbery teda mesiac dozadu lebo som mala kazdy si myslel pasovy opar ale nevedeli to na 100% kedze v karte nemam zaevidovane ci som prekonala kiahne inak ho clovek nedostane...no nakoniec som mala vsetky vysledky perfektne aj to decko konecne...brala som vitamin D tiez z justu a jedla som tu tresciu pecen a vsetko co obsahuje D .... len vlastne zistili ze ja som ziaden herpes nemala a ani tie kiahne som neprekonala ... a dakujem za radu tak budem hrat nadalej tu kyselinu mne tiez ju gyn kazal brat ak zacneme sa snazit....len uz som nevedela ci sa moze aj dlhodobejsie brat

ikonica
1. sep 2017

@updatevani moze sa dlhodobo... a kolko si mala to dcko? nepamatas? asi si kancelarska krysa ako ja...a vonku malo...

updatevani
1. sep 2017

@ikonica hej si vychytala presne takmer vobec na slnku niesom no toto leto som kazdu chvilu sla na slnko pokial sa dalo, hodnotu neviem ale povedali ze to kamer ziadne Decko som nemala, hlboko hlboko pod hranicou ...a ake mas problemy ja naprikad neviem ci to bolo aj tou infekciou ale bola som aj unavena dost, bolelo ma strasne brucho krce som mala stale a stale vyhadzana som bola...to takmer rok som inak tak fungovala lebo sak naco ist k lekarovi ked sa to da zniest 😂

ikonica
1. sep 2017

@updatevani tak ja ta unava, depresivna nalada... zistili mi ze mi zacinaju rednut kosti.. pomalicky ale isto... vyrazky mam aj ja take bolave na krku, chrbate a licach :/ ale mam to zvycajne po ms do ovu a potom za to zlepsi.. neviem ci to suvisi s dckom...ale davam si riadne davky.. mala som aj 10 000Iu ale tych sa trocha bojim lebo je to riadne prekrocena denna davka... na 5000Iu sa pise, ze je to 1250% dennej davky... ale tak tak nizke dcko nespravis takymi 400 IU.... a citala som, ze ak je nizke dcko tak to ma vplyv na plodnost... preto sa ladujem..

linsss
1. sep 2017

Baby co myslite? Zacina ovulkaa? 💕

miriamn76
1. sep 2017

@linsss to je uplne negativny. Pozotivny ked budu ciarky rovnake alebo testovacia silnejsia ako kontrolna. Ovu nastane 12-48 hodin od pozotivneho ovu testu

ikonica
1. sep 2017

@linsss hmm neviem take mam skoro cely mesiac

updatevani
1. sep 2017

@ikonica hej presne na krku a liciach ...inak len mne to pretrvava stale uz nie az tak hrozne ...mam kopec malych vyraziek na liciach a na krku take zapalene teraz uz to take nie je ...no vtedy som to mala takmer stale...to som citala aj ja a ze moze sposobit aj potrat... este ja som mala tu infekciu mocoveho mechura bakteriu e.coli ta vraj poziera vitamin D...no inak este som sa docitala ze pocas tehotenstva by sa vitamin D brat nemal..