Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@ikonica no ja sa neviem dockat tvojho testovania 😉
@sonazitnanova super vdaka ak mi bude treba viem kam ist...testujes uz?
@luckavla ahojky ako si na tom?
@updatevani no... ani ja :D citam ale ze su pripady skoreho uhniezdenia aj na 3-5 dpo... ale vacsinou je to neskor... ak bolesti co som mala pri minulom tehu aj ta kvapka krvi cca 4-5dpo bolo uhniezdovanie tak to mozne je.. ale vtedy som si nesledovala ovulku tak ako teraz... v pondelok 5.12. ovu i tutu mutu, v piatok 9.12. v noci uhniezdenie a v sobotu 17.12. o tyzden duch na teste... tak som fest zvedava co z toho bude... normalne som rozmyslala, ci si uz nepichnem fraxik.. mam 10injekcii doma...
@krajcovicka ahoj testovala včera a nič tak chcem zajtra posledný krát ak nič tam nebude tak to znamená že to nevyslo
@updatevani včera som ale nič tam nebolo tak skúsim posledný krát zajtra
@ikonica a nevadi ak by si uz pichla? Neni lepsie pockat aspon kym ti neukaze aspon ducha na teste? 🤔 ja si velmi prajem aby ti to uz vyslo 🤗 ale si super ked sa vies aj odsledovat ja to vobec neviem...
@sonazitnanova mala si tu hodit test na analyzu ☺
@updatevani vieš čo už som analyzovala stiahla som si appku na to 🙈😁 a mám pocit že tento mesiac nič lebo už by som mala miním nieaky náznak //
@updatevani ja neviem bojim sa... doktorka kazala az ked bude potvrdene tehu.. ale zas niektore baby si to pichaju aj preventivne.. ide o nizke davky.. ale beriem aj anopyrin.. asi sa radsej skludnim a pockam ci budu // ci nie.. to bude dllllhe cakanie :D
@updatevani a dakujem 🙂
@updatevani to "spinenie" mohlo mat aj nejaky upnlne iny dovod... objavilo sa to len raz po velkej... a len na papieri... na nohavickach zatial nic..
@sonazitnanova tak teda uvidíme, či uvidíme...
@sonazitnanova a kedy nema prist mrcha? uz si to nepamatam ale pisala si to tu tusim...
@ikonica v streduuuuuu
@ikonica ja som to mala tiež po ovu alebo cez ovu však neviem už tie dnes proste ešte nikdy som to nemala tiež iba po utreti také 2 dní a potom nič my sme tento cyklus použili ten gél aj vitamíny tak čo s toho ?
@ikonica #tie dni
@sonazitnanova uvidime... este mas cas na konecne zavery ;) mozno si najdeme obe // mozno len jedna a mozno ani jedna...uvidime co nam pripravili sudicky :D
@ikonica asi tak 😁
@ikonica
@sonazitnanova
Zeny nepredbiehajte z hlboka dychajte a klud este mate obe cas ja verim ze najdete tie // ciarky...uz by sa to tu mohlo konecne rozbehnut s tymi pozitivnymi testami sak uz dlhooo nic nebolo 🤗
@updatevani si zlataaa zajtra budem predýchať raaaano 😂😂😂
@sonazitnanova ked tam bude druha ciarka 🤗
Ahojte. Už Vás čítam dlhšie, ale až teraz som sa odhodlala zapojiť. Po dieťatku túžim už dlhšie, ale snažiť sme sa začali len nedávno. Neviem ako vy, ale mám pocit, že to čakanie či sa podarilo je nekonečné. Naviac mám rozhádzaný cyklus, takže vlastne ani neviem kedy je správny čas testovať 😏 Ako to zvládate vy?
@wewe28 no ja to znasam fajn cca tyzden pred ms ma chyta panika a uz len pocitam .... teraz napr som isla spravit test 2 dni pred ms s tym ze som uz tusila ze dostanem ms...a hned o par hodin po testovani som dostala ms...a uz som si povedala ze nebudem.testovat skor ako v den ms pripadne jeden den meskania a stale neviem.odolat....
@updatevani tiež som si povedala, ale najhoršie je že ani neviem kedy to bude. Mala som vždy pravideľný cyklus a počas ovu a ms žiadne bolesti. Keď som vysadila HAK všetko sa rozhodilo, vyhádzaná som že až a bolesti neskutočné. Z 28 ďnového cyklu je teraz 36-42 dňový...takže tažko určiť 🙂
@wewe28 ja som pila od 1 dc do ovulácie 1 liter denne

babu!e... vcera jednorazova hnacka + pobolievanie podbruska.. dnes hlien jemne do hneda sfarbeny... vajickovejo typu... + pobolievanie podbruska a praveho vajecnika (mam pocit, ze z toho som ovulovala)... neviem ci su to pozostatky ovu.... na uhniezdenie asi moc skoro... teplota sla trosku vyssie...