icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

waleri17
1. jún 2017

@honeybuney ano clostil uz zabral mala som dva foliky jeden krasny 20mm na druhy den mi pichli pregnyl tak uz len cakat ci sa to podarilo... jasne ze dam vediet 😉Dakujem moc 🙂

lala1501
1. jún 2017

@misdan no co moja ako dnes teplota?

misdan
1. jún 2017

@lala1501 rovnaka..posielam graf.
Keby chcela teda stupnut al.klesnut uz..

lala1501
1. jún 2017

@misdan no myslim ze zajtra budes mat uz rozzuzlenie.mavas taketo dlhe cykly ci a kratsie ?

alilka
autor
1. jún 2017

@misdan a dnešný test?😉

bellla25
1. jún 2017

Baby prva otazka na co sa pycha pregnyl. Mne dr zatial len clostyl a duphaston predpisal. Druha otazka po uspesnom oplodneni sa vam zmenil hlien?

simka2433
1. jún 2017

@misdan počuj na ten 10den si mohla mať uhniezdenie keď máš nízku teplotu ptm Ti trochu stúpla a drží sa🙂 no ale zas to by si asi nemala ešte tu čiarku:-/ no moc tomu ešte nerozumiem len zatiaľ čo som čítala že pri uhn.klesne teplota🙂 zajtra ráno hneď pošli test;) držím silno moc päste;)

ikonica
1. jún 2017

1dc 😕

alilka
autor
1. jún 2017

Baby strašne ma bolia obe vajecniky,až mi je z toho zle.fuuuuuj.. Čo to môže byť?😕😕😌

misdan
1. jún 2017

@lala1501 no dufam. Uz som napata ako struna. Posledne 3 cykly som mala presne 32dnove. Pred tym 2,5r nic 😝

misdan
1. jún 2017

@alilka nerobila som..uz nemam chut hladat duchov, tak pockam do soboty alebo nedele..

misdan
1. jún 2017

@simka2433 vdaka, si zlata. No ten graf nie je idealny, myslim, ze keby bolo tehu, teplota by mala ist este vyssie. Prvykrat beriem duphaston, od ovulacie do menzesu mam, na predlzenie lutealnej fazy (bola 5-6dni), teraz je 14dni haha, takze zabralo..len teda uz by som rada ten menzes. Alebo samozrejme babo 🙏 zajtra nebudem..uz mam len posledny test, necham na vikend, ak nepride menzes..

misdan
1. jún 2017

@alilka mala si pichnuty pregnyl, al.beries daco? Ja som mala tento cyklus take bolesti asi tyzden od ovulacie..u mna to bolo pregnylom myslim, bolo to faakt neprijemne.

misdan
1. jún 2017

Baby, inak sranda. Necitim, ze by mal prist menzes. Ale zase vobec ani tehotna sa necitim, pri prvom.ma len prsia trocha boleli..teraz nic..

alilka
autor
1. jún 2017

@misdan nemala som ani pregnyl ani nič neberiem..okrem vitamínu,ale nič hormonalne..ale tak ja som tak 2dpo..iba..

misdan
1. jún 2017

@alilka mozno sa to cele inak startuje po mimomaternicovom..neviem..

alilka
autor
1. jún 2017

@misdan aj minulý mesiac som mala ovulku mesiac po mimomaternicovom ale také bolesti som nemala..😊 kto ho vie čo to v tom našom tele sa odohráva 😉

katka_1983
1. jún 2017

Ahojte..
Mozem sa k vam pripojit?
Po dlhom snazeni som uzivala tri cykly Clostylbegyt a estrofen. Na treti som otehotnela...v osmom tt babätku bilo srdiecko ako zvon,ale bohuzial som vcera potratila-missed abortion,to som bola uz 11+3tt... potratila som doma,predtym ma vysetrila gynekologicka a vraj plod bol uz na polceste von...zajtra idem na kontrolu ci vsetko vyslo von. Baby,to bol normalne takmer porod....krvavy masaker a kontrakcie...
Sme z toho smutny,ale ideme dalej...
Chcela by som s vami tu zdielat moju dalsiu cestu k zdravemu babätku...

lala1501
1. jún 2017

@katka_1983 to mi je luto a zaroven drzim palce nech dalsie tehu pride coskoro a uz s uspesnym koncom

alilka
autor
1. jún 2017

@katka_1983 ahoj.😉 Je náš tu dosť takých báb a podobne zlými skúsenosťami 😖 preto sme sa "zapojili" do tejto témy,aby sme to čoskoro všetky dotiahli do toho úspešného konca 😊 nápodobne to prajem aj tebe 😉

ikonica
1. jún 2017

@katka_1983 paci sa mi ze si napriek tomu vsetkemu pozitivne naladena a drzim vam palce... tiez mam podobnu skusenost za sebou...

tamarka9
1. jún 2017

@katka_1983 ahoj,vitaj a neboj,urcite nabuduce bude dobre. Takyto potratovy porod som zazila 2x, teraz v aprili,ale to nebol uplny masaker a pred tromi rokmi. A to bolo presne ako opisujes,ja som medzitym uz rodila a bolesti boli sice omnoho vacsie,ale v podstate rovnake ako ked,sa porod rozbieha,cize tiez sila. Je super ze si to takto zvladla,teraz si davaj alchemilkovy caj,pockaj na prvu ms a s chutou opat do toho!

katka_1983
1. jún 2017

@tamarka9
A nemuseli ta potom uz docistovat?

tamarka9
1. jún 2017

@katka_1983 jedenkrat bohuzial ano,ale sama som sa mohla rozhodnut,no nezvladala som to fyzicky ani psychicky. Teraz naposledy ma uz nemuseli. Este som mala jeden dalsi potrat 4 roky dozadu ale to bola taka skor silna ms,to bolo len v 6tt a teda tiez nebolo treba docistit. A este krvacas? Ja som bola na kontrole az ked krvacanie skoncilo uplne..

katka_1983
1. jún 2017

@tamarka9 este krvacam,ale ja radsej idem zajtra,lebo bude vikend a fakt sa bojim,aby som nedostala nejaku otrabu krvi...aj ked ma dr. mozno nepozrie,tak sa aspon povypytujem co dalej...
Sice mi hovorila nech pridem az po skonceni krvacania...

misdan
1. jún 2017

@alilka ved to..to by som aj ja chcela vidiet. Ja ako radiolog mam ukrutnu tuzbu si ist urobit sono 😂 si vies predstavit, co som stvarala ked som bola tehotna..vacsinou som.bola na sono pracoviskach, takze ma moj syn tolko zaberov 😂😂😂 casto som si ho mrkla, ci je ok, co robi..zavislost

misdan
1. jún 2017

@katka_1983 vitaj. Je mi to moc luto, tesim sa ale, ze si sa nam zdoverila a ze si dobre naladena..klobuk dole, si silna zena. Drzim moc palce..

alilka
autor
1. jún 2017

@misdan tak toto si viem predstaviť 😂😂😂 ja by som tiež ina nebola,ešte dobre že nemám prístup..dobré že nepredávajú domáce sono 😂😂😂

misdan
1. jún 2017

@alilka veru 😂

simka2433
1. jún 2017

@misdan mna teraz prvykrat v zivote bolia prsia uz vyse tyzdna:D inokedy tak ze jeden den a hotovo..a navsteva v plnom prude:-/ tak v sobotu rano hned testuj;)