icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

ikonica
3. sep 2017

@updatevani ved to.. keby to tak nedopadlo... teraz je tuzba este vacsia lebo je prirodzene chciet zaplnit to prazdno co ostalo :( a to uz cloveku moze zacat inac prepinat....

updatevani
3. sep 2017

@ikonica no uplne si to vystihla 😧

sonazitnanova
3. sep 2017

@ikonica moja nerob si s toho hlavu,ono každý si niečím prešiel a to sa nedá zapamätať

ikonica
3. sep 2017
sonazitnanova
3. sep 2017
sticker
ikonica
3. sep 2017

dneska mam divnu naladu.. ale asi to skor budem pripisovat prudkej zmene pocasia... predvcerom 30° a vcera hned 15° a dnes ani neviem kolko je.. nevustrcila som nos z domu ;)

updatevani
3. sep 2017

@ikonica dnes este horsie lebo prsi..teda aspon u nas prsalo ked som kracala do kostola...a naladu na nic mam aj ja som taka rozcarovana ...😔

ikonica
3. sep 2017

@updatevani ja som urevana z veselych i smutnych veci... jak trafena a prepada ma taky divny pocit beznadeje... a neviem preco... nic take sa nestalo vcerea ani dnes...hormony asi...

updatevani
3. sep 2017

@ikonica isto to budu hormony... a mne ide aj hlava vybuchnut uz... na mna to pocasie je strasne deprimujuce 😠...tebe uz lepsie?

ikonica
3. sep 2017

@updatevani uz sa tesim na spanok... ale obavam sa, ze to zas bude riadny proces... z nedele na pondelok sa mi zle zaspava.... ale zajtra robotka, tak pridem snad na ine myslienky ;) heh o tyzden rano mozno uz budem testovat... ked ma mrchana neprekvapi skor... niekedy sa aj velke zmeny pocasia takto prejavia, ze bud meska alebo pride skor....

updatevani
3. sep 2017

@ikonica tak to mne zato prisla skor och :/! ... ne ne teba neprekvapi sak tu musi niekto prelomit a rozbehnut babyboom 🙏👶

ikonica
3. sep 2017

@updatevani no... pri mojom stasti.. neviem... caka ma narocny tyzden tak mozno to to zleti jedna radost... aspon dufam... obcas ma teraz boli pravy vajecnik... z toho asi bola ovu... ak sa to bude stupnovat, skociim na gyndu nech nedopadnem jak pred dvoma cyklami, ked som uz uz na pohotovost chcela ist.... zatial necitim ziadne priznaky len bolest v podbrusku a krizoch obcas... dnes mi sla trosku dole bazalma teplota ale vecerna pod pazuchou 37,4 ale s inym ako bazalnym teplomerom.. uvidime co zajtra.... celkovo som nejaka taka dnes, ze mi je vsetko jedno.. ale myslim ze je to len dnesna nalada....

updatevani
3. sep 2017

@ikonica no na jednej strane namahavy tyzden v praci moze byt aj fajn ...aspon nebudes stihat sa sledovat a skor to zbehne 😉 ..myslim to v dobrom... a to je dobre ak je taka teplota alebo?

ikonica
3. sep 2017

@updatevani no po ovu bu sa mala drzat hore... cize zatial je to ok...

updatevani
3. sep 2017

@ikonica velmi ma to tesi 🤗 len nech to je nadalej ok! Inak ja som niekde citala ze ak mas napr skor ms tak sa posuva na skor aj ovu ak neskor tak neskor je ...nevies o tom nieco co je na tom pravda? Lebo by to bola pravda tak tym padom by sme mozno aj stihli kym pojdem prec...

ikonica
3. sep 2017

@updatevani hmm to neviem... ale podla mna ak mavas ovu napr na 13cd tak aj teraz tak pride... toto neviem.. ale drzim palce aby prisla skor a aby ste to stihli.... mozno mrsky spermosky pockaju na vajko aj ak by prisla neskor... vies mozno sa ti stale este upravuje cyklus po strate babatka a tazko povedat ako to nakoniec bude...

updatevani
3. sep 2017

@ikonica no mozno ano a radsej uz necitam lebo uz prilis kombinujem...ved uz jeden cyklus hore dole...uz sa tesim zajtra do prace 😂

sonya6
4. sep 2017

@sonazitnanova akú apku? :O

sonya6
4. sep 2017

Tak kočky zo mňa nič :( ráno ma prekvapila slabučká MS :-/ prišla o dva dni skôr mrcha jedna, síce sa ešte nerozbehla ale isto to je mrcha, pri mojom šťastí :( Síce sme sa málo snažili, teda viac nesnažili ako snažili ale s malou dušičkou som dúfala :D :( No nič začíname nový mesiac dúfam že už posledný :D :D

updatevani
4. sep 2017

@sonya6 aj mne prisla tento mesiac tak to 🤔

sonya6
4. sep 2017

@updatevani Mám pocit že sa na to asi veľmi sústredím a za všetkým niečo hľadám 😒 pred tým to proste išlo a ja som to neriešila, ale od kedy sa snažíme si všímam akosi všetko a za všetkým niečo vidím 🙄

alilka
autor
4. sep 2017

Jooj babyyyyyy..už som skoro mesiac po operácii a ms stále nikde..bt je dole (minulé vyskočila asi kvôli chorobe)..to čo si myslíet?dúfam že je všetko v poriadku..😒

ikonica
4. sep 2017

@alilka kedy mas kontrolu?

krajcovicka
4. sep 2017

@alilka mala by prísť do 6 týždňov, neboj, príde! 🙂🙃🙂

alilka
autor
4. sep 2017

@ikonica až 28.9 alebo po ms..

ikonica
4. sep 2017

@alilka nikam sa neponahlaj... Priznam sa ked sme sa bavili pred alebo po tvojom mm ze ja este pockam dva cykly ci tri a tak to budem riesit s lekarmi a ty si mi mapisala nieco, ze ty ides na to hned, na co cakat, ze chces mat babo hned... Tak som sa az zlakla toho ako velmi rychlo to chces... A potom prislo co prislo a tak za teba dufam, ze tentokrat sa uz nebudes tak ponahlat a das tomu cas... Dufam ze chapea ako to myslim, v dobrom... Proste viem aku silni tuzbu mas, ale pockaj toho polroka, nech sa zas nieco nepototo...

ikonica
4. sep 2017

Pardon pisem na mobile

alilka
autor
4. sep 2017

@ikonica jooooj ja sa neponáhľam ani nič..len ja po prvej ms mám ísť na veľký usg kde mi skontroluju maternicu..preto to chcem čím skôr aby bolo aby som mohla byť spokojná že je všetko Okey..a koľko budem musieť čakať to ešte ani sama neviem..to sa dozviem po tom usg..predtým mi moja dr viackrát povedala že nemusíme vobec čakať tak som nečakala..nemala som dôvod jej neveriť..to nieže som si ja niečo sama v hlave naordinovala..a predtym to bolo o inom..tam som nemala robený taky veľký zásah a do maternice vôbec..čiže chápem čo mi píšeš ale zasa nemas pravdu v tom že to bolo rýchlo kvôli mojej túžbe..mala som schválenie tak sme to tak aj robili..veď aj na folikumetriu ma vždy volala..

alilka
autor
4. sep 2017

@ikonica a ked si tak spomínam o tom čakaní a nečakani sme sa práve bavili nedávno .už po tejto operácii..a o tvojom čakáni..ja som písala že na tvojom mieste nebudem čakať s vyšetreniami že sa vám nedarí..😉

ikonica
4. sep 2017

@alilka asi si to len zle pamatam.. Ale kazdopadne som len chcela povedat aby si sa neponahlala snazilkovat... Ste suerplodni tak sa vam zadari na prvu supu po tej nutenej pauze... A tentokrat to uz bude vsetko ok... Uz musi!