icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

ikonica
4. sep 2017

@alilka este mi napadla jedna vec, ale tusim ze si o tom uz asi aj pisala... ak si to nebola ty, tak prepac... skusila by som zajst za nejakym.... exorcistom??? alebo nieco take... mozno to, co sa deje, je nejaka kliatba od tych co ta pospinili... alebo take nieco....

alilka
autor
4. sep 2017

@ikonica áno áno ja som tu o tom minulé písala..teraz v piatok ideme do klokocova je tam farár exorcistu a on ma vždy druhý piatok v mesiaci také modlitby..tak ideme..vraj tam chodí nespočetné množstvo takýchto ľudí..

wewe28
4. sep 2017

@alilka ak ma raz niekto IQ hojdacieho koníka, potom to takto vyzerá. Dôležité je, že sa to Tebe podarilo vybaviť a môžeš žiť "nový," lepší život.

ikonica
4. sep 2017

@alilka drzim palce nech to pomoze... aj ked sa nepovazujem za veriacu, mam take svoje vecerne 'motlitby' za vsetky snazilky, za tehulky i tie co uz deticky maju a aj za ich partnerov a rodiny a vzdy si pri tom na vas vsetky spomeniem 🙂 tak uz nech je dobre 🙂

ikonica
4. sep 2017

@alilka a je super, ze mas partnera, ktory ta vo vsetkom podporuje a stoji pri tebe ci je dobre ci je zle ;) aj tvoja rodina ako si pisala 🙂

alilka
autor
4. sep 2017

@ikonica áno veď to..to človeka ženie ďalej ked ma pri sebe ľudí ktorí ho ľúbia a ktorých ľúbi on 💜

ikonica
4. sep 2017

babule idem ja uz zalomit k tomu mojmu odfukujucemu bundasovi... zajtra vyssi zatazovy level v praci... rada som sa vami popisala... dobru...

krajcovicka
5. sep 2017

@alilka máš môj obdiv, verím, že Ti ten exircista pomôže a potom bude všetko zlé za Tebou.

ikonica
5. sep 2017

Dnes takto.. Priznaky nula bodov...

alilka
autor
5. sep 2017

Baby ja neviem ja mám posledné dni také divné sny..ale ozaj divné a nie moc pekne .pár dní po sebe sa mi snívalo že mi deti padajú do nejakej priepaste,bud.svokta mj povedala že by som všetkým svojim nenarodenym detom mala dať meno a dať na omšu..na omšu som dávala začiatkom roka za moje nenarodené deti a farár mi povedal že sa s tým ešte nestretol..ale to je mi fuk ,mala som potrebu..no a tejto noci sa mi snívalo s duchmi..budila som sa zo sna viackrát zo strachom a po opätovnom zaspati to pokračovalo..ja som nikdy nemala zlé sny .neviem čo to má toto znamenať.. 😏

krajcovicka
5. sep 2017

@ikonica ale teploty pekné😛

krajcovicka
5. sep 2017

@alilka Ty asi vážne potrebuješ exorcistu a skús sa s ním aj osobne porozprávať.

ikonica
5. sep 2017

@alilka cim skor chod do toho klokocova... Uz to musi skoncit tato mora ☹

ikonica
5. sep 2017

@krajcovicka co z roho ked ano tie prsia ma mebolia co ma bezne zvyknu po ovu... Ach jo... V nedelu testnem.. Mozno uz v piatok... Uvidim ako sa mi podari ovladat... ;)

ikonica
5. sep 2017

@krajcovicka ked nepride mrchana skor ako mnohym babam v tomto cykle 🙄

alilka
autor
5. sep 2017

@krajcovicka neviem či sa to bude dať. Aj nie skúsim sa na neho nakontaktovat osobné..nechápem to celé..mne jedna pani povedala keď som bola naposledy tehu že mám vyhľadať čím skôr exorcistu,že mám nejaké prekliatie..že to môže ísť až do 5teho pokolenia..vraj nejaký muž z našej rodiny urobil nejaké čin na dieťati..pýtala som sa mamky či o niečom nevie aspoň o tých čo sme ich poznali..dedo,pradedo tak že nie nič..tak neviem..😑

krajcovicka
5. sep 2017

@ikonica prsia Ťa ešte nemusia bolieť, mňa viac bolievali iné cykly, ako v tom, čo som otehu...

krajcovicka
5. sep 2017

@alilka mne jeden kamarát odporúčal nejakého pána, čo pomáha s takýmito vecami, mohla by som ti naň zistiť kontakt, im veľmi pomohol s duchmi.... mne ho navrhoval po tom potrate... a ináč kúp si bylinku čistec a po osprchovaní sa ňou celá polej, je ináč dobrý i na pytie...

ikonica
5. sep 2017

@krajcovicka len ja neciem ci je dobre miesat tzv bielu magiu do toho... Cistec patri podla mna tam..

ikonica
5. sep 2017

@krajcovicka tak uvidime.. Mozno bude prekvapko... ;)

krajcovicka
5. sep 2017

@ikonica čistec je rastlina a všetky rastliny stvoril Boh a všetkým dal podľa mňa nejakú výnimočnú vlastnosť ( no o burine ... neviem 😉), to by sme mohli všetky bylinky nazvať bielou mágiou, i alchymilku, tá čistí maternicu, takže je to len uhol pohľadu.

updatevani
5. sep 2017

@krajcovicka ja by som to tiez radsej riesila s exorcistom ako s nejakymi sarlatanmi ... jaj s tym skusenost osobnu... nic prijemne 😠

ikonica
5. sep 2017

@krajcovicka hej da sa na to aj tak pozerat...

zuzicka256
5. sep 2017

No chapete to niekto? Požuvam a prehltnem uz tie ovulacne testy 😂
Moze byt za poslednych 5 dni test identicky? A teploty uplny gulas 😡
Bojim sa ze som minula 😢

krajcovicka
5. sep 2017

Neviem či je to šarlatán, len som ňom počula...

updatevani
5. sep 2017

@ikonica inak graf teda je dobry tak by sa mal vyvijat ?🤔

updatevani
5. sep 2017

@krajcovicka no jasne chapem 🤗

ikonica
5. sep 2017

@updatevani no teplota by mala byt hlavne nad tou cervenou vodorovnou ciarou.. Ked klesne dole, tak pride mrcha...

ikonica
5. sep 2017

@zuzicka256 a predchadzajuce dni?

ikonica
5. sep 2017

@updatevani ale videla som aj vitazne grafy, kde isla teplota jeden den pod ciaru a na dalsi sa zas vysvihla hore a bolo s toho tehu nakoniec...