Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@updatevani Celkom fajn. Zatial to s nami vyzera dobre. Este vydrzat tie 2 kriticke tyzdne a zaciname 2 trimester...
@honeybuney kocena ako sa mas?
@alilka ja odpadnem inak tmave mam aj ja a zajtra sa chystam ku kadernicke na farbenie a ze dam ombre 😂....cakaj a co to ty teraz s tym ides spravit?
ja mam pocit ze kramy dostanem :( dufam ze nemam nejaky zapal... ale to by som asi aj nejaky vytok mala..
@updatevani 😂😂 tak v piatok mi to ségra stiahne ešte raz možno 2x melirom a keď to viac nepustí urvem tam červenú farbu 😂😂 kurník 😁
@ikonica noo chcela som..no očividne mám smolu 😂😂
@alilka juj nevysušíš si ich moc?, škoda by ich bola zničiť, keď sú také pekné dlhé 😍
@zuzicka256 ja len kliknem dole pod tym komu chcem pisat, pod tym co on pisal na 'Odpovedz'a automaticky mi do odpovede hodi jeho meno aj so zavinacom.. ako tatar dnes pisem....
@krajcovicka ja už ani neviem..možno mi ich aj spali 😂😂 len čierna ma už nebaví a sú dlhé ozaj veď som ich aj dlho pestovala ,no čo z nich keď ich mám vždy v cope lebo su už husté ťažké.
@alilka no inak ja som rok bojovala ciernou stale mesiac po zafarbeni sa odrazali do hneda ...nechapala som preco ...dala som hnedu a neuveris normalne mi chytila nic som nemusela stahovat (tmavu hnedu) moja kadernicka povedala ze to zazila prvykrat...ale ze vraj ja mam nejaky iny pigment vlasu ked mi cierna nechyta ...a prirodzene mam tmavehnede...
@ikonica ty nestresuj s tymi kramamy lebo ich privolas 😡🤔
@updatevani tak neviem co tie bolesti spodnej casti chrbata maternice vajecnikov.. asi fakt prechladenie... prsa nebolia.. tehu to asi nebude...
@ikonica no len aby ta nezacali z dna na den boliet ...mna tento mesiac pred ms riadne boleli 🤔 ani na brucho som sa pretocit nemohla nedalo sa mi spat...
@updatevani ja mám to isté 🙂 Keď som chcela tmavé, hoci aj chytili no hneď vybledli. Vraj to je tým pigmentom 😀
@updatevani pozeram ze mn mesiac boleli resp boli cit?ivejsie 4,5,8,9,10 dpo... tak mozno este budu
@wewe28 vcera ma bolela hlava, co mna nezvykne, svaly trosku, pricom nemaju z coho... ci nejaka pliaga na mna neskocila :/ treti alebo stvrty den mi je rano zvlastne, tak ako keby som mala kyselinu... ja ne iem... radsej to nepripisujem priznakom tehu... necitim sa tak, ako ked som bola tehu...
skor som neco zle zjedla na tej opekacke... a prechladla na tom vetrisku zimnom...
@ikonica ved bud rada ze mas to inak ako pred mesiacom vtedy to znamenalo ze pride ms ....
@updatevani ja sa len bojim aby to neznamenalo chorobu nejaku :/
@wewe28 fakt ja som si myslela ze som sama divna 🤔 ale nie srandujem no ale teraz by som chcela to ombre ale nie velmi svetle len tak prirodzene aby to nevyzeralo prilis umelo...uvidim co mi zajtra kadernicka povie...
@updatevani už nemusím ako som vravela od začiatku dnes som 1DC 😁

@ejuska2586 tak to je dobre ze ti to takto skoro ukázalo ☺ a ako ti je vsetko mas ok?