icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

updatevani
5. sep 2017

@ejuska2586 tak to je dobre ze ti to takto skoro ukázalo ☺ a ako ti je vsetko mas ok?

ejuska2586
5. sep 2017

@updatevani Celkom fajn. Zatial to s nami vyzera dobre. Este vydrzat tie 2 kriticke tyzdne a zaciname 2 trimester...

alilka
autor
5. sep 2017

Jaaaaaj baby troška mimo tému deti a tehotenstva..chcela som ombré..sivé..mám čierne vlasy..2x sťahovanie z melirim a čo mi z toho vzniklo?aha 😂😂😂😂 pred a po 😁
Snáď sa nepohnevate že sem dávam vlasy..mimo tému 😁

ikonica
5. sep 2017

@honeybuney kocena ako sa mas?

updatevani
5. sep 2017

@alilka ja odpadnem inak tmave mam aj ja a zajtra sa chystam ku kadernicke na farbenie a ze dam ombre 😂....cakaj a co to ty teraz s tym ides spravit?

ikonica
5. sep 2017

ja mam pocit ze kramy dostanem :( dufam ze nemam nejaky zapal... ale to by som asi aj nejaky vytok mala..

ikonica
5. sep 2017

@alilka chces to do blond? to bude asi na dlhsie...

alilka
autor
5. sep 2017

@updatevani 😂😂 tak v piatok mi to ségra stiahne ešte raz možno 2x melirom a keď to viac nepustí urvem tam červenú farbu 😂😂 kurník 😁
@ikonica noo chcela som..no očividne mám smolu 😂😂

krajcovicka
5. sep 2017

@alilka juj nevysušíš si ich moc?, škoda by ich bola zničiť, keď sú také pekné dlhé 😍

ikonica
5. sep 2017

@alilka budes mat plamenate vlasyyyy 🔥🔥🔥

ikonica
5. sep 2017

@zuzicka256 ja len kliknem dole pod tym komu chcem pisat, pod tym co on pisal na 'Odpovedz'a automaticky mi do odpovede hodi jeho meno aj so zavinacom.. ako tatar dnes pisem....

alilka
autor
5. sep 2017

@krajcovicka ja už ani neviem..možno mi ich aj spali 😂😂 len čierna ma už nebaví a sú dlhé ozaj veď som ich aj dlho pestovala ,no čo z nich keď ich mám vždy v cope lebo su už husté ťažké.

ikonica
5. sep 2017

@alilka a povodne mas ake?

updatevani
5. sep 2017

@alilka no inak ja som rok bojovala ciernou stale mesiac po zafarbeni sa odrazali do hneda ...nechapala som preco ...dala som hnedu a neuveris normalne mi chytila nic som nemusela stahovat (tmavu hnedu) moja kadernicka povedala ze to zazila prvykrat...ale ze vraj ja mam nejaky iny pigment vlasu ked mi cierna nechyta ...a prirodzene mam tmavehnede...

alilka
autor
5. sep 2017

@ikonica hnede,take svetlejsie...ale ja už dlhé roky farbim na čierno..

updatevani
5. sep 2017

@ikonica ty nestresuj s tymi kramamy lebo ich privolas 😡🤔

ikonica
5. sep 2017

@alilka ja som dlhe roky bola cervena... potom cokoladovo hmeda (kazdy hovoril ze cierna) a teraz taka gastanova... taka hneda z nadychom do rysava ci jak to povedat.... povodne som stredne hneda.. plava ci co to je za odtien...

ikonica
5. sep 2017

@updatevani tak neviem co tie bolesti spodnej casti chrbata maternice vajecnikov.. asi fakt prechladenie... prsa nebolia.. tehu to asi nebude...

updatevani
5. sep 2017

@ikonica no len aby ta nezacali z dna na den boliet ...mna tento mesiac pred ms riadne boleli 🤔 ani na brucho som sa pretocit nemohla nedalo sa mi spat...

wewe28
5. sep 2017

@updatevani ja mám to isté 🙂 Keď som chcela tmavé, hoci aj chytili no hneď vybledli. Vraj to je tým pigmentom 😀

ikonica
5. sep 2017

@updatevani pozeram ze mn mesiac boleli resp boli cit?ivejsie 4,5,8,9,10 dpo... tak mozno este budu

wewe28
5. sep 2017

@ikonica inak som na tom dosť podobne a obávam sa, že je to prechladnutie. Bolia ma kríža, dnes aj kŕče v bruchu, všetko možné ma bolí...hlava už niekoľko dní 😕

ikonica
5. sep 2017

@wewe28 vcera ma bolela hlava, co mna nezvykne, svaly trosku, pricom nemaju z coho... ci nejaka pliaga na mna neskocila :/ treti alebo stvrty den mi je rano zvlastne, tak ako keby som mala kyselinu... ja ne iem... radsej to nepripisujem priznakom tehu... necitim sa tak, ako ked som bola tehu...

ikonica
5. sep 2017

skor som neco zle zjedla na tej opekacke... a prechladla na tom vetrisku zimnom...

updatevani
5. sep 2017

@ikonica ved bud rada ze mas to inak ako pred mesiacom vtedy to znamenalo ze pride ms ....

ikonica
5. sep 2017

@updatevani ja sa len bojim aby to neznamenalo chorobu nejaku :/

updatevani
5. sep 2017

@wewe28 fakt ja som si myslela ze som sama divna 🤔 ale nie srandujem no ale teraz by som chcela to ombre ale nie velmi svetle len tak prirodzene aby to nevyzeralo prilis umelo...uvidim co mi zajtra kadernicka povie...

wewe28
5. sep 2017

@ikonica nápodobne. Tiež si viac myslím, že som prechladnutá. Mám podobné pocity ako ty...aj tie svaly ma včera boleli.

ikonica
5. sep 2017

@wewe28 a kedy necakas mrchu? kolko si dpo? ja 7dpo a ms mozno nepride najskor 12.9. ked neprekvapi aj skor.,.

sonazitnanova
5. sep 2017

@updatevani už nemusím ako som vravela od začiatku dnes som 1DC 😁