Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@ikonica ano mas pravdu je to tu terapia. Ved i ja sem chodim. Lebo mi z toho riadne sibe . Tiez ma tlaci vek tiez som bezdetna a tiez mi z toho raz rupne v bedne. Chcela som Len napisat aby sme viac ukldnili psychiku. Ze to je velmi dolezite. Ja na tu moju psychiku som si teraz kupila lubovnikovy caj snad ma to trocha sklidni. Baby dajte v kazdom pripade o sebe vediet ako pokracujete a moc drzim palce nech sa uz konecne zadari🤗
@updatevani daj foto 😋Minulý týždeň som tiež bojovala s nožnicami,že sa ostrihám nakrátko,ale potom ma napadlo,že ak mi zas brutálne zrednú po pôrode,tak až potom príde rad na nožnice...ja používam už vyše roka len henu a u kaderníčky som bola len raz v živote ako 14 ročná a odchádzali sme so sestrou odtiaľ ako levíčatá...des
@updatevani a čo idete kupovať? alebo stavať?
pfuuuha dnes riadna depkovica.. pms sa hlasi... vypenila som na kolegyne.. fajneeeee...
@krajcovicka ja zas chodim kazde tri mesiace ..teraz som nebola pp dlhom case polroka...a pravidelne chodim ku kadernicke lebo nik mi doma nechcel farbit vlasy a ja som musela vsetkym...a sebe sama..potom ma to prestalo bavit tak radsej idem a mam pokoj ...ale doma nadalej farbim vsetkym ja 😂
@wewe28 stavat dom ideme teda uz aj je v stadiu nedokoncena hrba stavba..mame vymurovane a ide sa robit strecha ... 🤗
@updatevani ja si vždy celú hrivu farbim sama. 😂😂
@alilka mna to prestalo bavit 😂😂😂 sa mozme teda dohodnut a budeme si navzajom farbit 🤗😂
@updatevani 😀😀 môžme len kto vie ako ďaleko od seba bývame 😁 a čo som videla dlhé mas vlasy ako ja 😁
@ikonica moja ségra je vyucena kadernícka ale nerobí to..no zato jej to este vždy ide lepšie ako v kaderníctve 😁 a škoda peňazí dávať inde..
@alilka ano ano presne 😂 pekne sme sa stretli...a moj muz nic on si nic na mne nevsimol 🤔
@updatevani to môj včera to isté..😂😂😂 ach chlapi..traposi 😂😂
@alilka
@updatevani
Typický chlapi.... čo už... my sme dnes zaspali na preventívku, ja stres panika, búšenie srdca, a pri meraní tlaku my stúpol... na 120/80...super, aspoň nikto nekomentoval, že mám nízky a môj flegmatik, že 100/60, chápete, jeho nič nerozhádže a to sme tam mali byť 5:30 a zobudili sme sa o 6:00 😆
@krajcovicka no chlap 😂😂😂 ako co ti poviem ...u nas tiez ja nervna a on kludny az ma tym svojim kludom.vytaca este viac....a vsetko ok inac?
kurnik dnes je spln 🌕 uz mi je vsetko jasne :D
@ikonica a vtedy sa s tebou deje co?🤔
@updatevani hej menim sa na 👹
@updatevani ale ne.. no mozno trosku zosiluje emocie, trochu horsie sa spi... zive sny a podobne..
@ikonica hej zle sa spi vtedy aj mne ..nieco na tom bude
@alilka no baby vy ste východ ja západ 😬😂 ale mám muža z východu
@sonazitnanova fakt z akeho okolia? ☺
@updatevani Super....tak už len aby to bolo a mohli ste bývať čo najskôr v novom domčeku.

@ikonica tak ja už potom cez deň nemám čas takmer na nič, čiže neni šanca a domov prídem v neskorých hodinách a bez energie. Tak som rada že sa najem, osprchujem a sadnem na gauč...maximálne otvorím fľašu vína 🙂