icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

wewe28
6. sep 2017

@ikonica tak ja už potom cez deň nemám čas takmer na nič, čiže neni šanca a domov prídem v neskorých hodinách a bez energie. Tak som rada že sa najem, osprchujem a sadnem na gauč...maximálne otvorím fľašu vína 🙂

marily
6. sep 2017

@ikonica ano mas pravdu je to tu terapia. Ved i ja sem chodim. Lebo mi z toho riadne sibe . Tiez ma tlaci vek tiez som bezdetna a tiez mi z toho raz rupne v bedne. Chcela som Len napisat aby sme viac ukldnili psychiku. Ze to je velmi dolezite. Ja na tu moju psychiku som si teraz kupila lubovnikovy caj snad ma to trocha sklidni. Baby dajte v kazdom pripade o sebe vediet ako pokracujete a moc drzim palce nech sa uz konecne zadari🤗

updatevani
6. sep 2017

@ikonica
@wewe28 tak baby trosku na odlahcenie ...hypo podpisane, v praci ceremonie ktorym nikto nechapal ukocnecne a teraz cesta do kadernictva...sama som zvedava co sa z toho vykluje 😂

krajcovicka
6. sep 2017

@updatevani daj foto 😋Minulý týždeň som tiež bojovala s nožnicami,že sa ostrihám nakrátko,ale potom ma napadlo,že ak mi zas brutálne zrednú po pôrode,tak až potom príde rad na nožnice...ja používam už vyše roka len henu a u kaderníčky som bola len raz v živote ako 14 ročná a odchádzali sme so sestrou odtiaľ ako levíčatá...des

wewe28
6. sep 2017

@updatevani a čo idete kupovať? alebo stavať?

ikonica
6. sep 2017

pfuuuha dnes riadna depkovica.. pms sa hlasi... vypenila som na kolegyne.. fajneeeee...

updatevani
6. sep 2017

@krajcovicka ja zas chodim kazde tri mesiace ..teraz som nebola pp dlhom case polroka...a pravidelne chodim ku kadernicke lebo nik mi doma nechcel farbit vlasy a ja som musela vsetkym...a sebe sama..potom ma to prestalo bavit tak radsej idem a mam pokoj ...ale doma nadalej farbim vsetkym ja 😂

updatevani
6. sep 2017

@wewe28 stavat dom ideme teda uz aj je v stadiu nedokoncena hrba stavba..mame vymurovane a ide sa robit strecha ... 🤗

alilka
autor
6. sep 2017

@updatevani ja si vždy celú hrivu farbim sama. 😂😂

updatevani
6. sep 2017

@alilka mna to prestalo bavit 😂😂😂 sa mozme teda dohodnut a budeme si navzajom farbit 🤗😂

ikonica
6. sep 2017

@alilka aj ja... nikdy mi nefarbila kadernicka ci niekto iny... a ku kadernicke chodim raz za tri roky.. nemam voci nim doveru... striham sa sama... resp podstrihujem...

alilka
autor
6. sep 2017

@updatevani 😀😀 môžme len kto vie ako ďaleko od seba bývame 😁 a čo som videla dlhé mas vlasy ako ja 😁
@ikonica moja ségra je vyucena kadernícka ale nerobí to..no zato jej to este vždy ide lepšie ako v kaderníctve 😁 a škoda peňazí dávať inde..

ikonica
6. sep 2017

@alilka vychodnarky sme vsetky... len ty si trosku dalej od nas.. resp. my od teba :D

alilka
autor
6. sep 2017

@ikonica aaaach do frasa 😁 ja som čistý východ az zavychod. 😂😂

updatevani
6. sep 2017

@alilka ano ano presne 😂 pekne sme sa stretli...a moj muz nic on si nic na mne nevsimol 🤔

alilka
autor
6. sep 2017

@updatevani to môj včera to isté..😂😂😂 ach chlapi..traposi 😂😂

krajcovicka
6. sep 2017

@alilka
@updatevani
Typický chlapi.... čo už... my sme dnes zaspali na preventívku, ja stres panika, búšenie srdca, a pri meraní tlaku my stúpol... na 120/80...super, aspoň nikto nekomentoval, že mám nízky a môj flegmatik, že 100/60, chápete, jeho nič nerozhádže a to sme tam mali byť 5:30 a zobudili sme sa o 6:00 😆

updatevani
6. sep 2017

@krajcovicka no chlap 😂😂😂 ako co ti poviem ...u nas tiez ja nervna a on kludny az ma tym svojim kludom.vytaca este viac....a vsetko ok inac?

linsss
6. sep 2017

Baby co myslite ovulla ? ...prepacte za kvalitu foto :(

ikonica
6. sep 2017

kurnik dnes je spln 🌕 uz mi je vsetko jasne :D

ikonica
6. sep 2017

@linsss tazko povedat z takej foto.. ak je testovacia taka ista ako kontrolna alebo silnejsia, je pozitivny

linsss
6. sep 2017

@ikonica no zblbol sa mi fotak ..je taka ista ako kontrolna

updatevani
6. sep 2017

@ikonica a vtedy sa s tebou deje co?🤔

ikonica
6. sep 2017

@updatevani hej menim sa na 👹

ikonica
6. sep 2017

@updatevani ale ne.. no mozno trosku zosiluje emocie, trochu horsie sa spi... zive sny a podobne..

updatevani
6. sep 2017

@ikonica hej zle sa spi vtedy aj mne ..nieco na tom bude

sonazitnanova
6. sep 2017

@alilka no baby vy ste východ ja západ 😬😂 ale mám muža z východu

updatevani
6. sep 2017

@sonazitnanova fakt z akeho okolia? ☺

wewe28
6. sep 2017

@updatevani Super....tak už len aby to bolo a mohli ste bývať čo najskôr v novom domčeku.

wewe28
6. sep 2017

@ikonica super 😅 keď je spln, neviem dobre spať. A túto noc sa mi to veľmi nehodí 😨