icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

tonjadabik2
3. jún 2017

Baby ja zatial takto..

ikonica
3. jún 2017

@tonjadabik2 heh zavidim frekvenciu tych srdiecok :D na to sa nechytame :D

tonjadabik2
3. jún 2017

@ikonica ta to manzel hehe..aa snazil 😀

alilka
autor
3. jún 2017

@lala1501
@ikonica no baby poviem vám to sme sa tu teda našli ,😂😂😂 mne tak ešte nepraskalo. 😁 Ale teraz som sa veľmi na to namotala že ovuloval správny vajecnik 😁 a keď dôjde ms ma asi potom rovno klepne 😷😷

misdan
3. jún 2017

@simka2433
@lala1501 ano, ideme dalej..len nech teda uz pride menzes, ak ma prist. 🙂

misdan
3. jún 2017

@alilka kraasny graf zatial tfuj tfuj
@ikonica ojoj toto poznam 😂

misdan
3. jún 2017

@tonjadabik2 ahoj..bohuzial tvoj graf nehovori o nicom..nevidno z toho, kedy bola ovulacia. Prvy mesiac merias? Dodrzujes vsetky podmienky merania?

tonjadabik2
3. jún 2017

@misdan da sa povedat prvy ano..dodrzujem vsetko. Ovu 30dc. Akoze nehovori???

ikonica
3. jún 2017

c akym teplomerom meriate? vcera som nasla nejaku ovulacny v dm... digitalny... nei som fanusik digitalnych... radsej mam tie obcajne sklenene.. meraju podla mna najlepsie.. digi zmeraju vzdy menej...

misdan
3. jún 2017

@tonjadabik2 a sedi ti ten 30.den ovulacie aj a bolestou, hlienom ci ovul.testom?
Lebo zatial mas teploty cirka rovnake ako predovulacne.
Ale nech sa vyjadria ine, napr.@lala1501

misdan
3. jún 2017

@ikonica na toto staci digitalny, ja mam tusim omron.

misdan
3. jún 2017

@tonjadabik2 a ukaz cely graf, lebo vidim dost vysoke teploty aj 37 okolo 20.DC

tonjadabik2
3. jún 2017

@misdan ja neviem asi hej.. Ta som asi chybna..

tonjadabik2
3. jún 2017

@misdan to je minuly mesiac

tamarka9
3. jún 2017

@misdan a kde merias teplotu? My mame len digitalny na celo,alebo digi do ust...

tamarka9
3. jún 2017

@lala1501 prosim ta ty sa v tom vyznas,je nejaky super clanok o tej bazalke? Mne sa tie vase grafy tak pacia 😁 ale nerozumiem im ani tuk. A myslis ze ma zmysel u mna merat ked sa mi mala budi v rozmedzi 5.30 az 7.00,cize nevstavam kazdy den rovnako plus este v noci niekedy k nej vstavam?

misdan
3. jún 2017

@tonjadabik2 a menzes bol ta pauza v merani? Lebo pred tym mas extra vysoke teploty nad 37 to je velmi zvlastne, pred menzesom teplota vzdy poklesne. Je mi luto, ale ja sa v tvojom grafe absolutne nevyznam, nemozno z neho nic vycitat..kolko sa snazite? Ovulujes vobec? Drzim palce kazdopadne ❤

misdan
3. jún 2017

@tamarka9 normalne v posve meriam. Tam by sa aj malo.

alilka
autor
3. jún 2017

@tonjadabik2 no aj podľa mňa si ovu ešte nemala.teploty máš stále cca rovnaké..

lala1501
3. jún 2017

@tamarka9 jasne ze ma tu so citaj je to pekne vysvetlene
https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...

tonjadabik2
3. jún 2017

@misdan ms bola 1.5 a 2.5,3 3.5 uz iba vytoky.. Tam vysoke teploty som merala cez den aj kolo 11 taze to niesu ramne. Neviem co to..trapi mato.. Ale tento mesiac merane rano vsetko.

tonjadabik2
3. jún 2017

@alilka ahaa Dakujem.. Telo blbne asi.. Iz som stara.. Tak nic no..

tamarka9
3. jún 2017

@tonjadabik2 ty nestresuj ze si stara,mas tolko kolko ja a teda ja rozhodne este deti chcem 😁 asi to chce nejaky zasah,bo mas ten cyklus kadejako rozhadzany veru,aj podla dlzky cyklov aj podla teploty. Aspon na zaciatok hornonalny profil.

tonjadabik2
3. jún 2017

@tamarka9 hej pojdem chystam sa uz dlho

misdan
4. jún 2017

Baby, tak ja mam odvcera od obeda hnede spinenie..malinko..neviem co to, nikdy som take nemala. Ale mozno ten duphastom..

tamarka9
4. jún 2017

@alilka sa smejem na tom tvojom testovani 😁 ale je to tak,cez ms a do ovu taka pohoda a potom tie dva tyzdne clovek uz len pozera kolko je po ovu a ci by uz nebolo nieco vidno. Ja som dnes 7dpo a ty kolko? No bohuzial u nas zase snazenie nic moc,v case ovu len raz a teraz som zase nejaku virozu chytila,hrdlo boli,kasel. Stale nieco...

tamarka9
4. jún 2017

@misdan a test si neskusala?

waleri17
4. jún 2017

@tamarka9 ahojkyy aj ja 7 dpo 😂Tak dufam ze nam to vyjdeee kedy chces testovat? Ci radsej cakat na termin mrchy??

misdan
4. jún 2017

@tamarka9 uz nie, dnes sa uz poobede rozbehla. Aj ked teda cakala som.silnejsiu po tom meskani, a nic ma ani neboli, super 🙂

alilka
autor
5. jún 2017

@tamarka9 no veď to a to som si povedala že budem v kľude 😂😂 tak asi nie 😁 ja som dnes 5dpo a naše snaženie dopadlo asi tak ako vaše 😁 len raz no ale tak čo už narobím 😁 nejak extra som to nechcela siliť 😉 len bt mi akosi lieta hore dole..