Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@tonjadabik2 ahoj..bohuzial tvoj graf nehovori o nicom..nevidno z toho, kedy bola ovulacia. Prvy mesiac merias? Dodrzujes vsetky podmienky merania?
@misdan da sa povedat prvy ano..dodrzujem vsetko. Ovu 30dc. Akoze nehovori???
c akym teplomerom meriate? vcera som nasla nejaku ovulacny v dm... digitalny... nei som fanusik digitalnych... radsej mam tie obcajne sklenene.. meraju podla mna najlepsie.. digi zmeraju vzdy menej...
@tonjadabik2 a sedi ti ten 30.den ovulacie aj a bolestou, hlienom ci ovul.testom?
Lebo zatial mas teploty cirka rovnake ako predovulacne.
Ale nech sa vyjadria ine, napr.@lala1501
@lala1501 prosim ta ty sa v tom vyznas,je nejaky super clanok o tej bazalke? Mne sa tie vase grafy tak pacia 😁 ale nerozumiem im ani tuk. A myslis ze ma zmysel u mna merat ked sa mi mala budi v rozmedzi 5.30 az 7.00,cize nevstavam kazdy den rovnako plus este v noci niekedy k nej vstavam?
@tonjadabik2 a menzes bol ta pauza v merani? Lebo pred tym mas extra vysoke teploty nad 37 to je velmi zvlastne, pred menzesom teplota vzdy poklesne. Je mi luto, ale ja sa v tvojom grafe absolutne nevyznam, nemozno z neho nic vycitat..kolko sa snazite? Ovulujes vobec? Drzim palce kazdopadne ❤
@tonjadabik2 no aj podľa mňa si ovu ešte nemala.teploty máš stále cca rovnaké..
@tamarka9 jasne ze ma tu so citaj je to pekne vysvetlene
https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...
@misdan ms bola 1.5 a 2.5,3 3.5 uz iba vytoky.. Tam vysoke teploty som merala cez den aj kolo 11 taze to niesu ramne. Neviem co to..trapi mato.. Ale tento mesiac merane rano vsetko.
@tonjadabik2 ty nestresuj ze si stara,mas tolko kolko ja a teda ja rozhodne este deti chcem 😁 asi to chce nejaky zasah,bo mas ten cyklus kadejako rozhadzany veru,aj podla dlzky cyklov aj podla teploty. Aspon na zaciatok hornonalny profil.
Baby, tak ja mam odvcera od obeda hnede spinenie..malinko..neviem co to, nikdy som take nemala. Ale mozno ten duphastom..
@alilka sa smejem na tom tvojom testovani 😁 ale je to tak,cez ms a do ovu taka pohoda a potom tie dva tyzdne clovek uz len pozera kolko je po ovu a ci by uz nebolo nieco vidno. Ja som dnes 7dpo a ty kolko? No bohuzial u nas zase snazenie nic moc,v case ovu len raz a teraz som zase nejaku virozu chytila,hrdlo boli,kasel. Stale nieco...

Baby ja zatial takto..