Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@tonjadabik2 heh zavidim frekvenciu tych srdiecok :D na to sa nechytame :D
@ikonica ta to manzel hehe..aa snazil 😀
@tonjadabik2 ahoj..bohuzial tvoj graf nehovori o nicom..nevidno z toho, kedy bola ovulacia. Prvy mesiac merias? Dodrzujes vsetky podmienky merania?
@misdan da sa povedat prvy ano..dodrzujem vsetko. Ovu 30dc. Akoze nehovori???
c akym teplomerom meriate? vcera som nasla nejaku ovulacny v dm... digitalny... nei som fanusik digitalnych... radsej mam tie obcajne sklenene.. meraju podla mna najlepsie.. digi zmeraju vzdy menej...
@tonjadabik2 a sedi ti ten 30.den ovulacie aj a bolestou, hlienom ci ovul.testom?
Lebo zatial mas teploty cirka rovnake ako predovulacne.
Ale nech sa vyjadria ine, napr.@lala1501
@tonjadabik2 a ukaz cely graf, lebo vidim dost vysoke teploty aj 37 okolo 20.DC
@misdan ja neviem asi hej.. Ta som asi chybna..
@misdan to je minuly mesiac
@lala1501 prosim ta ty sa v tom vyznas,je nejaky super clanok o tej bazalke? Mne sa tie vase grafy tak pacia 😁 ale nerozumiem im ani tuk. A myslis ze ma zmysel u mna merat ked sa mi mala budi v rozmedzi 5.30 az 7.00,cize nevstavam kazdy den rovnako plus este v noci niekedy k nej vstavam?
@tonjadabik2 a menzes bol ta pauza v merani? Lebo pred tym mas extra vysoke teploty nad 37 to je velmi zvlastne, pred menzesom teplota vzdy poklesne. Je mi luto, ale ja sa v tvojom grafe absolutne nevyznam, nemozno z neho nic vycitat..kolko sa snazite? Ovulujes vobec? Drzim palce kazdopadne ❤
@tonjadabik2 no aj podľa mňa si ovu ešte nemala.teploty máš stále cca rovnaké..
@tamarka9 jasne ze ma tu so citaj je to pekne vysvetlene
https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...
@misdan ms bola 1.5 a 2.5,3 3.5 uz iba vytoky.. Tam vysoke teploty som merala cez den aj kolo 11 taze to niesu ramne. Neviem co to..trapi mato.. Ale tento mesiac merane rano vsetko.
@alilka ahaa Dakujem.. Telo blbne asi.. Iz som stara.. Tak nic no..
@tonjadabik2 ty nestresuj ze si stara,mas tolko kolko ja a teda ja rozhodne este deti chcem 😁 asi to chce nejaky zasah,bo mas ten cyklus kadejako rozhadzany veru,aj podla dlzky cyklov aj podla teploty. Aspon na zaciatok hornonalny profil.
@tamarka9 hej pojdem chystam sa uz dlho
Baby, tak ja mam odvcera od obeda hnede spinenie..malinko..neviem co to, nikdy som take nemala. Ale mozno ten duphastom..
@alilka sa smejem na tom tvojom testovani 😁 ale je to tak,cez ms a do ovu taka pohoda a potom tie dva tyzdne clovek uz len pozera kolko je po ovu a ci by uz nebolo nieco vidno. Ja som dnes 7dpo a ty kolko? No bohuzial u nas zase snazenie nic moc,v case ovu len raz a teraz som zase nejaku virozu chytila,hrdlo boli,kasel. Stale nieco...

Baby ja zatial takto..