icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

linsss
23. okt 2017

@wewe28 no pri mojej praci sa musim.krotit....v stredu idem ..aj ked mozno este nic neuvidii...ale robila som si zasa testy vecer a dnes rano a mam pocit ze ciarky nesilneju :( bojiim :(

olafienko
23. okt 2017

@wewe28 ahoj aj podla mna nieco sa dialo a odislo... Dlhe meskanie a ta ciarka. Mamoma dva rovnake negativne testy ale teda vidim ze na jednej tenka ciarka len bez farby ako kanalik. Ale na tom prvom dodnes je ciarkahrubsia s naznakom ruzovej. Objednana som na28. 11 prosim pekne. Nebol skorsi termin😠

olafienko
23. okt 2017

@wewe28 a ta menstruacia to je masaker motorovou pilou prepacte za vyraz.😨 ale mne v aprili robila hormonalny profil a vsetko ok

wewe28
23. okt 2017

@linsss to poznám....ale treba sa šetriť. Už asi zbytočne netrstuj, bo potom máš obavy. Uvidíš čo v stredu povie. Ja viem, že sa mi to ľahko povie, neviem ako by som sa bála ja či je všetko ok 😀.

wewe28
23. okt 2017

@olafienko muselo. inak si to neviem vysvetliť ani ja...vrrr. Až? A dostala si riadnu mrchi, či len trocha?

olafienko
23. okt 2017

@wewe28 riadnu. Uvidim pri troche stastia tam pojdem tehotna😝 ale uz asi aj prijmem lieky co mi chcela dat na upravu cyklu(mam tak ze 29dc,36,28,28,45) ja som si myslela ze to by nemal byt problem ak je to okolo 30, ale pravda je ze stale som si nie istakedy je ovulacia.

linsss
23. okt 2017

Baby nemyslite ze ciarka je stale slaba ? :( test robeny dnes o 16:00 :(

linsss
23. okt 2017

@wewe28 asi sa zblaznim do stredy :D

ingush
23. okt 2017

@linsss ochhh moja nezavidim ti teraz to calanie a stresovanie ci je to twhu alebo nie, ale drzim palceky ✊️ Aby to bolo konecne to vytuzene babatko 🙏☺️

linsss
23. okt 2017

@ingush ale snááď áno :( 🙏

lenakiss
23. okt 2017

@linsss kolko dpo si ?

linsss
23. okt 2017

@lenakiss to neviem mavam nepravidelnu MS 33 až 40 dni a posledne MS som mala 22.9. ciže dnes je to 32 DC

ingush
23. okt 2017

@linsss budem sa za Vas modlit nech vam to vyjde 🙏😘 ja som tiez zvedava ci sa zadarilo teraz alebo nie, dnes som bola u gyn a mam prist o dva tyzden ci uz na odber ci som tehu, alebo pocas mrchy 😡 dufam ze to bude kvoli tehu 😜 veeeeelmi by som uz chcela ☺️

lenakiss
23. okt 2017

@linsss tak potom nestresujte 🙂 ja mam 22 dnovy cyklus..ovu bola na 7dmy den a ciarka silnela az 18 dpo ;)

krajcovicka
23. okt 2017

@linsss nezestuj poobede a hlavne nie každý deň! Len Ťa to stresuje..

krajcovicka
23. okt 2017

@alilka hlásim 1 dc s Ty ako...

alilka
autor
23. okt 2017

@krajcovicka obehla som ťa 😂😂 ja som 2dc už 😁

marily
23. okt 2017

ja 2 dc 😂 baby toto je strasné vsetky kramujeme. neviem ci sa smiat ci plakat. treba premenovat skupinu na 1dc lebo toto uz neni normalne

krajcovicka
23. okt 2017

@marily
@alilka
Všetko je tak ako má byť! A tešme sa na nový zajtrajšok!

alilka
autor
23. okt 2017

@krajcovicka
@marily ja som v pohodke z toho 😁 jooj len nech už skončia ..akosi som toho roku odvykla od ms 😂😂 teraz mám piate za celý rok 😂 no furt som buď tehotná,abo po tehu 😏

krajcovicka
23. okt 2017

@alilka treba tento rok úspešne ukončiť!
Ja mám tento rok 6. krát, už bolo toho dosť, no nie?

marily
23. okt 2017

hlavne baby nech to stihame do konca roku 2017 👌🤗 takze nech to tu uz konecne vypukne 🎊🎉 uz nechceme 1dc 2dc uz chceme viac 😉 uz stacilo podme do toho milujte sa a mnozte sa😄

krajcovicka
23. okt 2017
sticker
alilka
autor
23. okt 2017

@marily berem rozkaz za ukol 😂😂😂 snáď sa nám to tu už rozbehne 😊

wewe28
23. okt 2017

@linsss to ti verím...ale radšej už netestuj, nech sa ozaj zbytočne nestresuješ. Uvidíš, dobre to dopadne...musí.

wewe28
23. okt 2017

@olafienko tiež mám každý cyklus iný id vysadenia HAK. Len tipujem kedy mám ovu podľa príznakov. Minulý mesiac som aj testovala, ale bola som z toho ešte viac mimo...tak to nechalvam tak. Ale ak príde zasa mrcha, chcem sa objednať na gyndu nech ma pozrie.

alilka
autor
23. okt 2017

Baby ja som zvedavá. Sú tu aj novšie tak že,koľko má ktorá rokov ,ako dlho sa snažíte.. aa čo je to prvé bábo alebo koľke? 😁 Som sa normálne už domiesala. 😁

simka2433
23. okt 2017

@lala1501 @linda1984 @misdan @mimiqa @susinka2901 babyyy dnesne 4D za nami;) ak to pojde takto dalej tak v marci mame doma Ninocku 🙂 hned prvy zaber a dala si rucicku na hlavu🙂 a ku koncu uz rucicky spinala:D

simka2433
23. okt 2017

A este sranda:D dr.mi prihodil 10rokov:D a hlavne ze sa pyta: 92? A ja ze ano a doma kukam ze 82:D

alash
23. okt 2017

@simka2433 gratulujem k holcicke! tesim se s tebou! je to skvele!!! 🙂