Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@wewe28 ahoj aj podla mna nieco sa dialo a odislo... Dlhe meskanie a ta ciarka. Mamoma dva rovnake negativne testy ale teda vidim ze na jednej tenka ciarka len bez farby ako kanalik. Ale na tom prvom dodnes je ciarkahrubsia s naznakom ruzovej. Objednana som na28. 11 prosim pekne. Nebol skorsi termin😠
@linsss nezestuj poobede a hlavne nie každý deň! Len Ťa to stresuje..
@alilka hlásim 1 dc s Ty ako...
@krajcovicka obehla som ťa 😂😂 ja som 2dc už 😁
ja 2 dc 😂 baby toto je strasné vsetky kramujeme. neviem ci sa smiat ci plakat. treba premenovat skupinu na 1dc lebo toto uz neni normalne
@krajcovicka
@marily ja som v pohodke z toho 😁 jooj len nech už skončia ..akosi som toho roku odvykla od ms 😂😂 teraz mám piate za celý rok 😂 no furt som buď tehotná,abo po tehu 😏
@alilka treba tento rok úspešne ukončiť!
Ja mám tento rok 6. krát, už bolo toho dosť, no nie?
hlavne baby nech to stihame do konca roku 2017 👌🤗 takze nech to tu uz konecne vypukne 🎊🎉 uz nechceme 1dc 2dc uz chceme viac 😉 uz stacilo podme do toho milujte sa a mnozte sa😄

Baby ja som zvedavá. Sú tu aj novšie tak že,koľko má ktorá rokov ,ako dlho sa snažíte.. aa čo je to prvé bábo alebo koľke? 😁 Som sa normálne už domiesala. 😁
A este sranda:D dr.mi prihodil 10rokov:D a hlavne ze sa pyta: 92? A ja ze ano a doma kukam ze 82:D

@wewe28 no pri mojej praci sa musim.krotit....v stredu idem ..aj ked mozno este nic neuvidii...ale robila som si zasa testy vecer a dnes rano a mam pocit ze ciarky nesilneju :( bojiim :(