Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@krajcovicka heeej??čiže si znacim to prvé hneď?😀 Lebo mi to nijako neslo do hlavy ako je to možné..ja som pomedzi to spala ale zobudila som sa aj o 5 aj dačo aj o pol hodku neskôr zas 😁😁
@alilka no to poznam a také meranie je potom celé na prd 😁, takže ja som za, daj tam tu skorsiu teplotu, ta je asi pravdivejsia 😘
@lala1501 tomu nechápem 🙃
@krajcovicka malo tam byt telo bie tepo😂
@krajcovicka boze to pisem ako somar v robote som tak sa snazim rychlo a akosi zle písmená 😂
Ahojte zeny, tak vecer prsia zacali viac boliet, dnes stale este bolia. Kedze maly vecer fical 3 hodiny (od 1-4hod) tak som nespala a citila som podbrusko a sem-tam krize ale nic tragicke.
Prave som bola na wc a na obrusku trosku ruzoveho vytoku ale minimum. Dnes som 13DPO a menzes cakam v sobotu na 34DC. Uvidim co dalej... ja si bazalnu nemeriam ale fandim vsetkym vam.
Aj my sa chceme rozrast 🙂
@simka2433 ja som tiez mala prve tri cykly ovu neskoro, az 26.den.a potom do 6dni prisiel menzes..tebe kedy potom?
Aj teraz beries ten agnucaston?
Mne minule prisla ovu uz 18.den..ale bola som uz dohodnuta s dr, ze mi nasadi duphaston na predlzenie lutealky, ale bohvie, mozno by to bolo ok aj bez toho d. Podla mna mi to zbytocne az natiahol na nejakych 18dni a teraz mam au au silnu mrchu :/
K
Kocky uz by to tu chcelo nejaky pozitivny testik,tak pome pome ☺ u nas to tento mesiac nevyzera dobre,dnes som 10dpo a priznaky tehu ziadne. V tomto case uz zacinam mat prsia ako kamen a tahanie v slabinach,zatial pri kazdom tak bolo. Takze buduci mesiac sa s muzom musime viac posnazit 😉
@tamarka9 ahojky este nemas chut urobit test?? 🙂Zajtra budeme 11 dpo tak ja uz nevydrzim a spravim si som si povedala ze sa nemozem takto trapit cakanim 😂Chcela som si az cez vikend ale bohuzial zvedavost je silnejsia 🙂...a co sa tyka priznakov ani ja nic 😕Len som mala pocit ze som citila ked bolo uhniezdovanie ale to mohlo byt aj hocico ine takze na to sa nespolieham ale take pocity som este nemala veru...
baby ja som 6 dpo..este cakam..
A ja som dnes dostala.☹Snazit sa viacej neda ako pominule mesiace,lebo co den,to krizik.Asi to teda obmedzim😲 Buduci mesiac nech tu vsetky davame dve ciarocky 🙏

@alilka o 4:30 to bolo tesne po zobudeni....asi..... čo je aj správne meranie, ale keď sa tam už len tak prevaľujeme a čakáme na správnu hodinu merania.... to je uz potom skreslené... poznám to 😉