icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

krajcovicka
6. jún 2017

@alilka o 4:30 to bolo tesne po zobudeni....asi..... čo je aj správne meranie, ale keď sa tam už len tak prevaľujeme a čakáme na správnu hodinu merania.... to je uz potom skreslené... poznám to 😉

alilka
autor
6. jún 2017

@krajcovicka heeej??čiže si znacim to prvé hneď?😀 Lebo mi to nijako neslo do hlavy ako je to možné..ja som pomedzi to spala ale zobudila som sa aj o 5 aj dačo aj o pol hodku neskôr zas 😁😁

krajcovicka
6. jún 2017

@alilka no to poznam a také meranie je potom celé na prd 😁, takže ja som za, daj tam tu skorsiu teplotu, ta je asi pravdivejsia 😘

lala1501
6. jún 2017

@alilka abo mala by sa ale tak tepo je zázračné

krajcovicka
6. jún 2017

@lala1501 tomu nechápem 🙃

lala1501
6. jún 2017

@krajcovicka malo tam byt telo bie tepo😂

lala1501
6. jún 2017

@krajcovicka boze to pisem ako somar v robote som tak sa snazim rychlo a akosi zle písmená 😂

alilka
autor
6. jún 2017

@lala1501 áni ja som nepochopila co si mi tým chcela napísať 😂😂😂😂😂

simka2433
6. jún 2017

@misdan no este presne neviem meriam len druhy cyklus. Prvy som mala ovu az na 31den ptm som zacala brat agnucaston a prisla presne na 14den🙂 tak som zvedava teraz kedy pride🙂

ritak
6. jún 2017

Ahojte zeny, tak vecer prsia zacali viac boliet, dnes stale este bolia. Kedze maly vecer fical 3 hodiny (od 1-4hod) tak som nespala a citila som podbrusko a sem-tam krize ale nic tragicke.
Prave som bola na wc a na obrusku trosku ruzoveho vytoku ale minimum. Dnes som 13DPO a menzes cakam v sobotu na 34DC. Uvidim co dalej... ja si bazalnu nemeriam ale fandim vsetkym vam.

tryromy
6. jún 2017

Aj my sa chceme rozrast 🙂

alilka
autor
6. jún 2017

@ritak a prečo si neurobíš test,?13dpo ti už ukáže na čom si 😉 a to spinenie už môže byť aj ms..lebo do soboty by si bola 16dpo a väčšinou LF je 10-14 dní 😉

misdan
6. jún 2017

@simka2433 ja som tiez mala prve tri cykly ovu neskoro, az 26.den.a potom do 6dni prisiel menzes..tebe kedy potom?
Aj teraz beries ten agnucaston?
Mne minule prisla ovu uz 18.den..ale bola som uz dohodnuta s dr, ze mi nasadi duphaston na predlzenie lutealky, ale bohvie, mozno by to bolo ok aj bez toho d. Podla mna mi to zbytocne az natiahol na nejakych 18dni a teraz mam au au silnu mrchu :/

ritak
6. jún 2017

@alilka ja neviem sama, teda viem - bojim sa sklamania. Predchadzajuce mesiace som si robila a vzdy som sa sklamala. Dokonca mi 5 dni MS meskala ale testy boli neg, tak asi preto 😉.

alilka
autor
6. jún 2017

@bea0802 ahoj..ako si už na tom?koľko DPO si,7 ako ja?😁 Kedy testujes?

bea0802
7. jún 2017

@alilka ahoj no netusim ako sa to rata ci den po teste alebo az dva dni po pozit. teste ale tak 5-6DPO .....no a zatial si naivne nahovaram ze netestujem tento mesiac zajtra odchadzame na dovcu ...tak sa necham prekvapit ci sa ta mrcha dostavi alebo sa vratime 4 😂

tamarka9
7. jún 2017

K

tamarka9
7. jún 2017

Kocky uz by to tu chcelo nejaky pozitivny testik,tak pome pome ☺ u nas to tento mesiac nevyzera dobre,dnes som 10dpo a priznaky tehu ziadne. V tomto case uz zacinam mat prsia ako kamen a tahanie v slabinach,zatial pri kazdom tak bolo. Takze buduci mesiac sa s muzom musime viac posnazit 😉

misdan
7. jún 2017

@tamarka9 ja sa uz neviem dockat, kedy mi skonci mrcha a mozme sa opat snazit 🙂 je to taka nova nadej 🙂 aj ked kamaratky okolo mna teraz vo velkom tehotneju uff, ziadna ma nepockala 😂
A ty nehadz flintu do zita, ved kazde tehotenstvo je ine..

tamarka9
7. jún 2017

@misdan no neviem mala som uz 4 a takmer rovnake...ale ano,uvidime ☺

alilka
autor
7. jún 2017

@tamarka9 ani u mňa tento mesiac nič..som 8dpo príznaky žiadne teplota dnes poklesla..včera som mala zvýšenú telesnú teplotu strašne horúco mi bolo..a ďalší mesiac si môžem pískať 😖😖

waleri17
7. jún 2017

@tamarka9 ahojky este nemas chut urobit test?? 🙂Zajtra budeme 11 dpo tak ja uz nevydrzim a spravim si som si povedala ze sa nemozem takto trapit cakanim 😂Chcela som si az cez vikend ale bohuzial zvedavost je silnejsia 🙂...a co sa tyka priznakov ani ja nic 😕Len som mala pocit ze som citila ked bolo uhniezdovanie ale to mohlo byt aj hocico ine takze na to sa nespolieham ale take pocity som este nemala veru...

tonjadabik2
7. jún 2017

baby ja som 6 dpo..este cakam..

katusikkk
7. jún 2017

A ja som dnes dostala.☹Snazit sa viacej neda ako pominule mesiace,lebo co den,to krizik.Asi to teda obmedzim😲 Buduci mesiac nech tu vsetky davame dve ciarocky 🙏

tamarka9
7. jún 2017

@waleri17 ano mam chut na test a preto pre istotu nemam ziadny doma 😁 tebe drzim palce!

tamarka9
7. jún 2017

@alilka mne priznaky zacinali tak 5 dni pred ms,cize dnes. A ja nemavam ziadny pms,neboli ma brucho,ani prsia,proste nic. Preto vzdy ked som bola tehu,ked prisli priznaky na mrchu,tusila som,ze bude tehu. Teraz zatial nic, no kym nedorazi ta mrchana,tak verime ☺

tamarka9
7. jún 2017

@katusikkk oj tak tomu sa hovori riadna snaha. Nam sa naopak dari,ked je toho menej,neviem ci to ma suvis...

waleri17
7. jún 2017

@tamarka9 no ja praveze mam preto ma to tak lakaa 😂😂 dakujem moc napisem ti 🙂🙂

tamarka9
7. jún 2017

@waleri17 jasne chapem 😉 no 11 dpo by mohlo nieco ukazat,ale nebud sklamana aj ked nie,este je skoro ☺

waleri17
7. jún 2017

@tamarka9 a myslis ze uz 11 dpo moze ukazat?? Neni to moc skoro??